Forum » Omrežja in internet » Omejitev dostopa do interneta
Omejitev dostopa do interneta
Tonći ::
1.Zanima me, če obstaja način ali program, ki bi omejeval dostop do interneta. Stvar si predstavljan na sledeč način: računalnik je povezan v mrežo, preko katere dostopa do interneta. Oseba oz računalnik bi imel omejen količino časa, da je povezan na internet. Po mojem mnenju bi v izadju deloval programček, ki bi odšteval določeno št ur in bi po pretečenem času avtomatsko spremenil ip računalnika. Ta ip bi bil blokiran na ruterju in oseba bi bila povezana samo v lan in dostopa do interneta ne bi več imela. Program bi mogu lavfat v ozadju!
2.Podobno kot v prvem primeru, le da je v omrežju več računalnikov. Vsi računalniki bi imeli nameščen program, ki bi na zahtevo glavnega računalnika spremenili ip v vnaprej določen ip!
Zanima me, kako in če se bi to dalo naredit!? Hvala
2.Podobno kot v prvem primeru, le da je v omrežju več računalnikov. Vsi računalniki bi imeli nameščen program, ki bi na zahtevo glavnega računalnika spremenili ip v vnaprej določen ip!
Zanima me, kako in če se bi to dalo naredit!? Hvala
- odbrisal: jvolk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 34 35 36 37 )Oddelek: Omrežja in internet | 576151 (75) | MrStein |
» | Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 52469 (24219) | simone |
» | išče se rešitevOddelek: Operacijski sistemi | 1670 (1255) | bluefish |
» | Kako preprečiti brskanje po netu ?!?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1126 (995) | icek |
» | P2P Telefoniranje? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 6941 (5824) | Brane2 |