Forum » Na cesti » snemanje mp3-jev za v avtoradio?!?
snemanje mp3-jev za v avtoradio?!?
smash ::
zanima me naslednje:
1.) ali je potrebno ob snemanju vedno zaključiti cd..torej naknadno snemanje ni vec mogoce....
2.) ali je potrebno mp3-je posneti tako da so v folderjih ali so lahko doloceni komadi tudi v root-u
sem danes ze 2 cd-ja zapeku in mi pravi avtoradio da ni komadov gori
:(
1.) ali je potrebno ob snemanju vedno zaključiti cd..torej naknadno snemanje ni vec mogoce....
2.) ali je potrebno mp3-je posneti tako da so v folderjih ali so lahko doloceni komadi tudi v root-u
sem danes ze 2 cd-ja zapeku in mi pravi avtoradio da ni komadov gori
:(
StajercSSS ::
1. ne
2. ne
3. haha,avtoradio za 10 evrof
2. ne
3. haha,avtoradio za 10 evrof
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
smash ::
no za ta avtoradio sem posnel ze kar nekaj cd-jev..samo vse sem zakljucu ter vsi fajli so bili v folderjih...
sedaj sem pa sprobal pac mulktiple session variato in se nekaj fajlov sem vrgu v root...pa ne gre...zdej pa ne vem al so slabi cd-ji al to pac moj sony ne podpira
sedaj sem pa sprobal pac mulktiple session variato in se nekaj fajlov sem vrgu v root...pa ne gre...zdej pa ne vem al so slabi cd-ji al to pac moj sony ne podpira
kixs ::
Js sem do nedavnega snemal samo na CD-RW medije, zdej pa uporabljam 4GB USB kljucek (TakeMS Slimline)
dukenukem ::
js mam lg radio,pa vse dela ,velikokrat pečem multisession ,ni važno al mam v mapi ,al kar tako bere vse
5er--> ::
Probaj z dobrimi CD-ji (tisti, ki si jih prej uporabljal in delajo) naredit isto.
V bistvu si že sam našel odgovor.
V bistvu si že sam našel odgovor.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | avtoradiji - spletne trgovineOddelek: Na cesti | 3007 (2474) | MostWanted |
» | Avtoradio ne predvaja več mp3Oddelek: Zvok in slika | 4506 (3601) | radmannsdorf |
» | [MP3] predvajalniki s flash spominom (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Zvok in slika | 76958 (32656) | M.B. |
» | [MP3] avtoradio (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 15871 (12480) | Damjan Jagar |
» | Kako posneti glasbene CD-jeOddelek: Zvok in slika | 4029 (3659) | SpiDEr8 |