Forum » Kaj kupiti » računalnik in GF8800 ultra
računalnik in GF8800 ultra
ke ke ::
Imam Računalnik : Intel duo core 6600 (2x 2.40GHz), 2GB ram, in 500GB trdega diska. Zanima me ali bi računalnik gnal Nvidi GeForce 8800 Ultra ali bi grafična gnala njega
roba87 ::
Mislim, da z dobro plato nebi smelo biti problemov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: roba87 ()
b4ngbr0 ::
ke ke a ti to resno misliš?:D res misliš, da se ti splačalo kupit gtx-ko?:D če pa boš jo kljub temu vgradil v mašinco, pa pazi, da te ne odpihne
Urc ::
Ne GTX, govori o Ultri. Malo poglej še AMD Radeon HD 2900 XT, če že moreš zdaj kupiti, drugače pa počakaj na naslednjo serijo.
Res da je AMD Radeon HD 2900 XT cenejša on Nvidie ampak večina tabolših iger sponzorira Nvidia to pomeni da bolše delujejo na njihovih grafičnih karticah... vsaj po mojem.. trenutno mam Gerforce 8500 pa je beda.. pa še 20' ekran mam tak da bi blo fajn malo bolšo grafično nabavit =]
janwoolf ::
raje kupi 8800gts 320mb in počakaj in prišparaj za naslednjo serijo in bo 2 krat boljši od ultre
oh ne bo 2krat dražja. vidu sem na googlu da grafika 8900gs stane 250€, 8900gt pa 350€ tako približno. gts, gtx, ultra pa ne vem mislim da okoli 350 do 600 ALI VEČ
Zgodovina sprememb…
- spremenil: janwoolf ()
koyotee ::
ma tega cloveka ne jemlji resno
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
strictom ::
Ammm, to pride ven decembra enkrat.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
vanmarko88 ::
pomoje raje počakaj do oktobra in potem kupi gtx ali ultra
ker itak ta nova serija ki prihaja pomoje nebo nevem kolko hitrejša
ker itak ta nova serija ki prihaja pomoje nebo nevem kolko hitrejša
Tilen ::
Denar daj v pujsa za G90. Drugače pa ne vem, kako lahko imaš računalnik brez grafične kartice? A ti nas malo...
Če že moraš kaj nabaviti, potem poseži po 7950GT ali X1950XT in "trpi" do G90. Takrat boš za male pare dobil G80, če ga boš sploh še hotel. Tisti, ki zdaj tako sveto zagovarjajo njihove DX10 karte bodo takoj menjali, brez skrbi. Osel gre samo 1x na led.
Če že moraš kaj nabaviti, potem poseži po 7950GT ali X1950XT in "trpi" do G90. Takrat boš za male pare dobil G80, če ga boš sploh še hotel. Tisti, ki zdaj tako sveto zagovarjajo njihove DX10 karte bodo takoj menjali, brez skrbi. Osel gre samo 1x na led.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
novinec09 ::
janwoolf:
Od kdaj pa ti znaš Angleško brat?
Še ne dolgo nazaj si pisal tukaj na Forum in prosil za pomoč, ko se ti comp ni več prižgal!
Takrat so ti dajali linke kako resetirati bios in si še vseeno spraševal naprej kaj in kako, ker "NE" razumeš Angleško oz. "razumeš samo par besed"!
Zdaj pa si preko Googla našel eno stran, kjer piše nekaj novega o grafičnih karticah in potem si se ti čudežno naučil Angleško?
Vsem ostalim-oprostite, da sem tole napisal, ampak sem mogel, ker mi ni dalo mira!
Od kdaj pa ti znaš Angleško brat?
Še ne dolgo nazaj si pisal tukaj na Forum in prosil za pomoč, ko se ti comp ni več prižgal!
Takrat so ti dajali linke kako resetirati bios in si še vseeno spraševal naprej kaj in kako, ker "NE" razumeš Angleško oz. "razumeš samo par besed"!
Zdaj pa si preko Googla našel eno stran, kjer piše nekaj novega o grafičnih karticah in potem si se ti čudežno naučil Angleško?
Vsem ostalim-oprostite, da sem tole napisal, ampak sem mogel, ker mi ni dalo mira!
TokioGangsta ::
Jaz pa mu predlagam da nabavi 8800GTS če bi rad crysis igral. Saj ne bo do decembre čakal da ga vrže na računalnik. Razen seveda če ti ni do tega in si bolj za CoD in takšne
Asus P5K ~ Q6600 ~ 8800GTS 320MB~ Crucial 2GB 800MHZ ~
Enermax 500W ~ Antec Nine Hundred ~ Tarantula & Lachesis
bluefish ::
in zakaj ne bi počakal do decembra? Saj ni potrebno biti glavni na vasi in se hvaliti "jaz sem pa igral Crysis, vi pa ne".
Sej lahk počaka. Sam mislim da se mu ne gre(vsaj meni ne) za to da se bo na vasi hvalil ampak za užitek igranja grafične mojstrovine
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TokioGangsta ()
billgates ::
Ki bo lahko še večja mojstrovina na novi grafi... js menim, da je vredno počakat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: billgates ()
@novinec09. lool saj znam malo angleško. pa sem malo šalil!
opravčujem se
opravčujem se
Zgodovina sprememb…
- spremenil: janwoolf ()
Vsak ima pravico do svojega mnenja, jaz jo pač hočem takoj sprobat tebi pa ne verjamem da če si sstrasten igračkar da boš čekal še tri dodatne mesece na Crysis
splača se počakat... pa nočem nove grafične da bi se lahko hvalil.. sploh ni to, sam rad bi malo spremembe kr GF8500 je čista beda in mislim da si moj 20' monitor zaslući več verjetno bom počakal da pride ven nova generacija in da se cene malo spustijo..
kixs ::
Ne vem sploh kaj razmisljas????
Ce mas DENAR, potem si kupi in ne sprasevat bedarij... ker ti bo vsak drugace povedal!
Denar je pa TVOJ in lahko delas z njim kar hoces... tudi kupis 8800 Ultra
Ce mas DENAR, potem si kupi in ne sprasevat bedarij... ker ti bo vsak drugace povedal!
Denar je pa TVOJ in lahko delas z njim kar hoces... tudi kupis 8800 Ultra
Meizu ::
Čaki, Janwoolf, ne razumem te popolnoma nič - v eni temi sprašuješ kero grafo bi blo najbolje kupit, obenem pa tu svetuješ drugim kero grafično nabavit? Lol
Pomojem se high end grafe ne splača kupovat, ker ne profitiraš ma niti malo. Samo denar vržeš stran. Daš 600€ in čez 3 mesece pride grafa ki bo 2-krat hitrejša od te - in cenejša obenem. Pomojem, se splača počakat, da vidimo kaj bodo dale od sebe grafe kot so 9600GT ipd. In z atijeve strani HD3600XT recimo. Edini best buy nakup je menda ravno HD2900XT če mene vprašaš. Najboljše price/performance ramerje pomojem.
Uglavnem - nesmisel je kupovat high end mašine, če res ne misliš služit z njo.
Pomojem se high end grafe ne splača kupovat, ker ne profitiraš ma niti malo. Samo denar vržeš stran. Daš 600€ in čez 3 mesece pride grafa ki bo 2-krat hitrejša od te - in cenejša obenem. Pomojem, se splača počakat, da vidimo kaj bodo dale od sebe grafe kot so 9600GT ipd. In z atijeve strani HD3600XT recimo. Edini best buy nakup je menda ravno HD2900XT če mene vprašaš. Najboljše price/performance ramerje pomojem.
Uglavnem - nesmisel je kupovat high end mašine, če res ne misliš služit z njo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DX 10 ali DX 9 grafa? (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 38878 (23097) | macgajver |
» | Nabava Gamer računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 2794 (1810) | JeZo |
» | Urbi et Orbi: Radeon HD 2000 serija (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 10245 (6515) | M-XXXX |
» | Nov test R600 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 8317 (5793) | macgajver |
» | Geforce 8800 Ultra razočaranje?Oddelek: Novice / Grafične kartice | 4374 (2935) | dzinks63 |