Forum » Zvok in slika » Usklajevanje podnapisov
Usklajevanje podnapisov
Eki ::
Čao
A mi lahko kdo pomaga kako najlažje uskladiti podnapise za film. Na stranici podnapisi.net so sicer slovenski podnapisi za film samo niso pravilno časovno usklajeni. Gor je tudi angleška verzija , ki pa je pravilna. Sedaj bi to nekako samo prekopiral čase. Probaval sem z Subtitle Workshop pa mi ne uspe. Ima kdo kako lažjo rešitev
Hvala
A mi lahko kdo pomaga kako najlažje uskladiti podnapise za film. Na stranici podnapisi.net so sicer slovenski podnapisi za film samo niso pravilno časovno usklajeni. Gor je tudi angleška verzija , ki pa je pravilna. Sedaj bi to nekako samo prekopiral čase. Probaval sem z Subtitle Workshop pa mi ne uspe. Ima kdo kako lažjo rešitev
Hvala
Eki
dzinks63 ::
Z Subtitle Workshop gre bp. Določiš začetek in konec podnapisov in to je vse. Za vmes pa program sam vse preračuna.
jan01 ::
Problem najbrž je, ker so fpsji različni(film 25, podnapisi pa 23.976). Zato moraš tam levo spremeniti infut fps na fps podnapisov(ali pa je obratno? no na pamet govorim, sprobaj)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] podnapise vkodirat v divx (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 24357 (11433) | Alessio983 |
» | PodnapisiOddelek: Zvok in slika | 1166 (1050) | Ejsi_Disi |
» | Kako iz AVI v DVDOddelek: Programska oprema | 1139 (1139) | Yossarian |
» | Podnapisi - zakasnitev, prehitevanjeOddelek: Programska oprema | 2655 (2464) | LordWorm |
» | Podnapisi ?Oddelek: Sedem umetnosti | 1725 (1541) | brenx |