Forum » Kaj kupiti » Tv na PCju
Tv na PCju
Lukow ::
No zdej sm si kupu Leadtek WinFast PalmTop TV usb tuner To je tole
in me zanima kakšno anteno naj si kupm. Hočem neki simpl k dobr uleče pa sm vidu Tole in me zanima če bi pasal skupi al če je to sploh antena nimam pojma. Tko da suggestions are welcome
hvala
in me zanima kakšno anteno naj si kupm. Hočem neki simpl k dobr uleče pa sm vidu Tole in me zanima če bi pasal skupi al če je to sploh antena nimam pojma. Tko da suggestions are welcome
hvala
ok zvedu sm da tisto kar sm mislu da je antena ni sploh za to kar jest rabm.
Tko če mi lahko kdo predlaga kaj kupt za eno anteno. K se mi niti ne sanja in na kaj nej gledam da bom dobiv kar rabm.
Tale mi je še kr padla u oči samo ne vem kaj pomenjo tiste oznake Ojačitev : 35 dB,Frekvenčni pas : FM, VHF/UHV, itd.
Gledov sm pa tud pr merkurju pa so kr vredu dizajni samo kok so pa dobre pa kaj zmorejo se mi pa ne sanja.
Tko da če ma kdo kej za predlagat prosm
Tko če mi lahko kdo predlaga kaj kupt za eno anteno. K se mi niti ne sanja in na kaj nej gledam da bom dobiv kar rabm.
Tale mi je še kr padla u oči samo ne vem kaj pomenjo tiste oznake Ojačitev : 35 dB,Frekvenčni pas : FM, VHF/UHV, itd.
Gledov sm pa tud pr merkurju pa so kr vredu dizajni samo kok so pa dobre pa kaj zmorejo se mi pa ne sanja.
Tko da če ma kdo kej za predlagat prosm
karafeka ::
A ne malo kompliciraš ?
Če nimaš kabelske, greš v merkur (ali podobno tehnično trgovino) in kupiš prvo anteno s ojačevalnikom za tv, ki jo vidiš. Nekih drastičnih razlik pa res ni.
Če nimaš kabelske, greš v merkur (ali podobno tehnično trgovino) in kupiš prvo anteno s ojačevalnikom za tv, ki jo vidiš. Nekih drastičnih razlik pa res ni.
no vidš hvala za odgovor sam ko je zdej tok enih pizd**** da sploh ne vem kaj kej skupi paše pa znam zakompliciraz še enkrat hvala in adijo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prisluškovalna naprava ( domača raba ) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 20713 (6381) | Mamaplata |
» | TV tunerji (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7416 (5483) | Tiash |
» | lcd ekranček in softwareOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2494 (1851) | StricGeza |
» | TV Tuner (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4390 (3438) | tec |
» | wireless LAN (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4750 (3503) | pujsek_ |