Forum » Zvok in slika » samsung 226BW PROBLEM
samsung 226BW PROBLEM
bobovski ::
zdravo
pred kratkim sm kupil nov monitor 226bw in sem z njim nadvse zadovoljen. imam pa en velik problem: pri gledanju filmov (samo na full screenu) se mi čez sliko pojavljajo nadležne migetajoče vodoravne črte! probal sem različne programe (bs player, gom,..) vendar brez učinka... edini program v katerem dela tud na fullscreenu normalno je windows media player, ki pa se mi zdi neuporaben... drugače je monitor res ok in sem z njim nadvse zadovoljen
kaj naj storim?
pred kratkim sm kupil nov monitor 226bw in sem z njim nadvse zadovoljen. imam pa en velik problem: pri gledanju filmov (samo na full screenu) se mi čez sliko pojavljajo nadležne migetajoče vodoravne črte! probal sem različne programe (bs player, gom,..) vendar brez učinka... edini program v katerem dela tud na fullscreenu normalno je windows media player, ki pa se mi zdi neuporaben... drugače je monitor res ok in sem z njim nadvse zadovoljen
kaj naj storim?
Valentin ::
ja sej men se zdi da ni monitor, sam ni mi pa jasn kva je... lohk bi bla grafična sam čudn je da igre pa vse ostalo dela brez problema Neb zej rd kupu novo grafično da bom poj pogruntov da je isto...
ja sm inštalirov nove kodeke pa je res ful bolš, sm pa ke se še kšna črta pojav sam je velik bolš tko da hvala za pomoč
grem gledat filme...
grem gledat filme...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia C6-01 ali C7 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10055 (7996) | krneki0001 |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59423 (14571) | BaRtMaN |
» | gledanje filmov na kompuOddelek: Zvok in slika | 2961 (2547) | Silvano |
» | Laptop in predvajanje filmov???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1254 (1091) | glinik |
» | GNOME 2.6 beta1Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2593 (2593) | Gandalfar |