Forum » Pomoč in nasveti » Racunalniski servis v LJ?
Racunalniski servis v LJ?
shabono ::
Pozdrav!
Svetujte mi, KAM v LJ naj peljem na SERVIS svoje racunalo, da bo strokovno in neoderusko popravljeno.
Hvala lepa.
Svetujte mi, KAM v LJ naj peljem na SERVIS svoje racunalo, da bo strokovno in neoderusko popravljeno.
Hvala lepa.
Ice-Heki ::
Glede Mlacoma so ble ene pritožbe v zadnjem mesecu, ne vem, da nočejo zamenjat nekih grafičnih kartic, če so še v garanciji ...
Glede na to, da imaš ti verjetno računalnik iz garancije, pa lahko podam le dobro mnenje za Anni d.o.o., kjer so mi vedno naredili, kar je bilo potrebno (je pa res, da mi je enkrat crknil ekran, in so mi dali novega, drugič pa DVD in sem spet dobil novega).
Mogoče poveš kaj je z njim narobe?
Glede na to, da imaš ti verjetno računalnik iz garancije, pa lahko podam le dobro mnenje za Anni d.o.o., kjer so mi vedno naredili, kar je bilo potrebno (je pa res, da mi je enkrat crknil ekran, in so mi dali novega, drugič pa DVD in sem spet dobil novega).
Mogoče poveš kaj je z njim narobe?
Djz3l3 ::
ce mas softwerske tezave men prpel đabe zrihtam am ce je pa kej hardwersko bomo pogledal kaj je pa probal tist kej skompleterat naj te opzorim racunalniska ura je 7k sit +
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vprasanje glede MLACOMA (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5628 (3768) | Primoz78 |
» | kaj sledi po 45 dneh od uveljavitve garancije? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4891 (3667) | cpu |
» | Vaše izkušnje z Mlacomom... (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5787 (4080) | Roadkill |
⊘ | NE KUPUJTE PRI MLACOMU (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5343 (3643) | Primoz |
» | Naše poštene računalniške trgovine!! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 45078 (43691) | Tjulenj |