» »

Vprasanje glede MLACOMA

Vprasanje glede MLACOMA

1
2
»

Dami ::

Ja nujno sn rabu nov napajalc in sem prej poklical v vse druge trgovine pa ga nikjer niso mel. Pol je pač sam še mlacom ostal jebiga. Tak pa bom verjetno v prihodnje nabavlal ker iz nemčije/avstrije, kr je razlika v ceni prevelika. Sploh se ne pozna da ni več carine mater. Pa še ti leni uvozniki k dobavlajo robo 1x na mesec. Jebeš to. Ko sem letos kupval celo kišto (cca 400k). Sem čakal na grafo 2 tedna, pol ko so jo dobil je zmankal procesorjev (ki so jih prej mel) in sem moral vzet drazjega. Da o ohišju ki se ga ni dalo dobit več kot mesec ne govorim. V tujini je blo vse na zalogi.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

St@jler ::

No dones sm še potrdu mojo ugotovitev na majo dokaj nesposoben servis.
Je glede tiste vgradnje wlan kartice, za katero sem prodajalca komaj prepričal, da jo lahk ovgradijo v moj notesnik. Danes mi pošlje mejl da jo imajo. Jaz seveda grem lepo plačat, dvignt v skladišče. In tam potem model odpre vse pokrovčke v prepričanju da se da tam nekje vgradit. No zatem ko je ven uzel rame, disk baterijo je ugotovil da je morda pod tipkovnico. In je odnesel k strokovnjakom zadaj k so nekako ugotovili da ne znajo tipkovnice stran dat in da se verjetno ne da vgradit. Pa sem lep ovse skupi pobasou pa šou do uvoznika na servis (Elkotex oz. "Elkič" kukr mu ljubkovalno rečejo na mlacomu :)) ).
No mudel vzame odšraufa en šrauf sname dol tipkovnco in poka...je bla že kartica notr...tko da...
What more do I need to say?

Primoz78 ::

V cetrtek sem narocil en ventilator iz Mlacoma...pa so mi ga res poslali se isti dan in sem naslednji dan dobil tako kot smo bili dogovorjeni...glede tega ni blo problemov...me je pa kmal na hrbet vrglo, ko sem za ventilator za katerega je bla cena 1.3xx SIT placal po povzetju 2.700 SIT 8-O ...pismo postnina je bla visja kot cena ventilatorja!...cudno da nimajo nobene pogodbe z kakimi hitrimi postami ali kaj podobnega...ce bi preko navadne poste poslali bi blo zihr ene vsaj ene 500 SIT ceneje!

Lp Primoz
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Garancijska nalepka (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
828758 (5984) Invictus
»

Kriminalne zahteve serviserjem (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
645173 (3547) flipflop
»

Pohvala in graja

Oddelek: Kaj kupiti
201584 (1173) Ziga Dolhar
»

Vaše izkušnje z Mlacomom... (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
695459 (3752) Roadkill

Več podobnih tem