Forum » Pomoč in nasveti » Acces is denided
Acces is denided
Natko14 ::
Pred novo inštalacijo WIN XP sem si naredil arhivo vseh dokumentov na D disk. Po inštalaciji pa vidim mapo z dokumenti ko pa jo hočem odpret mi napiše D:/moji dokumenti is not accessible. Acces is denided
Highlag ::
Mapa My documents je zaščitena če se v okna prijavljaš z geslom. Ker si okna ponovno naložil nova okna ne poznajo gesla za dostop, čeprav imaš za prijavo enako ime in geslo. Prijavit se moraš kot administrator in prevzeti upravljalske pravice (Take ownership) Osnovne mape in vseh daotek/podmap. Potem boš lahko spremenil pravice za dostop do datotek.
Never trust a computer you can't throw out a window
Hvala Prijavil sem se kot administrator in prevzel upravljalske pravice (Take ownership) Osnovne mape in vseh daotek/podmap. Sedaj pa ne vem kje lahko spremenim pravice za dostop do datotek.
Prijavljen sem kot administrator z vsemi pravicami pogledam d disk skupna velikost 19,6 GB prosto 6.74 . Na disku samo ena mapa Moji dokumenti kliknem in še zmeraj D:\moji dokumenti ni na voljo. Dostop je zavrnjen. Na disku imam delo zadnjega leta PROSIM ZA POMOČ
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako dostopati do lastnih podatkov (win7)Oddelek: Operacijski sistemi | 1441 (1316) | Kurzweil |
» | ničesar ni..Oddelek: Pomoč in nasveti | 5418 (4677) | nina_s85 |
» | dostop do podatkov na disku prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 755 (653) | DeeCoy |
» | Access is deniedOddelek: Pomoč in nasveti | 1164 (1068) | j3rn3jk |
» | Kako dobiti podatke iz drugega diska ki ima XP-jeOddelek: Pomoč in nasveti | 1036 (940) | ToniT |