Forum » Pomoč in nasveti » Restart Windowsov ob zagonu intallacije kateregakoli programa
Restart Windowsov ob zagonu intallacije kateregakoli programa
Rasho ::
Lep pozdrav!
Ob zagonu instalacije kateregakoli programa na Win XP, se mi računalnik restarta. Tega restartane morem nikakor ustaviti. Računalnik sem skeniral z Avastom, Spyware doctorjem, pa nista našla ničesar. Edina stvar je Aspi driver, ki pa na instalacija naj ne bi imela vpliva. Stric google je brez idej, tako kot sam. Prosim za vsako idejo, ki se vam bi porodila. Če kdo potrebuje še kako informacijo, pa naj pove.
Že vnaprej se vam lepo zahvaljujem za vse konstruktivne odgovore.
Ob zagonu instalacije kateregakoli programa na Win XP, se mi računalnik restarta. Tega restartane morem nikakor ustaviti. Računalnik sem skeniral z Avastom, Spyware doctorjem, pa nista našla ničesar. Edina stvar je Aspi driver, ki pa na instalacija naj ne bi imela vpliva. Stric google je brez idej, tako kot sam. Prosim za vsako idejo, ki se vam bi porodila. Če kdo potrebuje še kako informacijo, pa naj pove.
Že vnaprej se vam lepo zahvaljujem za vse konstruktivne odgovore.
Yippie-Kai-Yay Mo*herf**ker!
- spremenil: Rasho ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows to Go (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 11162 (7308) | Pesimist |
» | GmailOddelek: Pomoč in nasveti | 6220 (4431) | tattoo |
» | Miška ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 2169 (2036) | laguna1 |
» | HP prenosnik- USB težavaOddelek: Strojna oprema | 2152 (1764) | dj71 |
» | Gf2 MX400 Ragistry/Driver težavicaOddelek: Pomoč in nasveti | 1120 (1028) | MCSE |