» »

Vaše izkušnje z Mlacomom...

Vaše izkušnje z Mlacomom...

«
1
2

prehlajeni ::

Oj

Kupujem PC pa me zanima kaksne so vase izkusnje z Mlacomom...

kako se vam zdijo cene,
kako ste bili zadovolni z dobljenim materialom,
ste kdaj uveljavljali garancijo in ali je bilo kaj tezav,
rok dobave,...

lp
:P

add by SuLc: ni mi pa jasno kaj to post počne v pomoč in nasveti!!!!!!

Blisk ::

Jst sem mel dobre izkušnje z Megahit.

iration ::

uporabi iskanje, boš največ zvedel.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda

the_unborn ::

recimo, da imam nekako dobre izkusnje, cene so dovolj nizke, za zalogo se prej prepricam po telefonu, da ne hodim brezveze tja, moti me edino njihova nezainteresiranost, da bi ti kaj prodali

globoko grlo ::

pozitivne, edin me mal matra k sm plato Abit SA6 kupvo (PIII) pa mi model ni reku da za isti dnar dobim ST6, ki podpira tazadnje PIII (Cely 1.2GHz pa naprej)

uglavnem nima veze, zaenkrat dobre

Predator ::

B-Stard ::

Moja zgodba je naslednja. Kupim ta slušalke z mikrofonom Trust. Vse normalno dela 2 meseca nakar mi neha delat mikrofon. Nesem slušalke nazaj, ter rečejo da bo treba počakat da jih pošljejo v Francijo. Ok,čakam 2 tedna,me pokličejo iz servisa ter mi tip reče kao, nič nebo s slušalkam naupravičena reklamacija. Wtf?!?! Mal poslušam pa ne dojemam čist. Pa vprašam kako da ne?? Pa mi reče kao strankina napaka ker je nekej kabel zanič?? Dobim slušalke pokvarjene seveda nazaj,pa mi hoče računat še neupravičeno reklamacijo,srečo ma da mu nisem slušalk zabil v gobec. RES! V glavnem so mi pokazal kje je napaka v kablu. No ko sem to vidu sem si reku da niso normalni. Kabel je tak kot je edin nekje je rahko prepognjen,kar je normalno če jih daješ iz glave dol in gor. V glavnem isto bi moralo delovati,saj slušalke normalno delajo samo mikrofon ne dela. Se pravi je crknu mikrofon,oni so pa kao iskal napako da nebi blo treba menjat. V glavnem ne vem kaj narest,slušalke majo 2 leti garancije,oni mi pa zatežijo zaradi kabla in mi reče če boš menjal kabel bodo 100% delale? Kako naj to preverim? Hočem dobit nove saj vem da ni fora v kablu.

lp

Han ::

Koliko si dal za te slušalke?

San ::

Poslikaj napako in piši proizvajalcu, saj imajo pravgotovo oddelek za servis tudi tam. Če ti priznajo napako, kar bi ti ugledna firma morala, ti bodo rekli da lepo pojdi v Mlacom in naj ti zamenjajo slušalke in jih zagotovo bodo, če ne bi radi ostali brez dobavitelja.

B-Stard ::

Slušalke so ble 6k. V glavnem zagotovili so mi da so ble pri proizvajalcu v Franciji,ki jih ja pa zavrnil zaradi neupravičene reklamacije? Štos je v tem ker je težko dokazat tako stvar. Kabl so lahko tud oni mal prepognl da ne dela. Kdo pa gleda komplet kabl da je nek 0.1mm prepognjen. Sej slušalke niso pizda iz cukra. Itak da more kabl zdržat. Zanima me če se na kak način da probat mikrofon ne da bi razdiral zadevo? Se jih da kako premert? Recimo prevodnost kabla? Da točno vem da ni potem fora v kablu da jim jih zabojem v faco.

lp

B-Stard ::

maro ::

Sem enkrat poslušal brata, ki je klical v mlacom.
Pokliče, se en oglasi, ga preusmeri, potem pa se to preusmerjanje še nekajkrat zgodi, pri zadnji preusmeritvi pa čaka nekaj minut, pa posluša tisto muziko, pa se en oglas in mu nekaj pove, tako da je moral prekint in še enkrat klicat (verjetno na kakšno drugo št.). Pokliče, se spet en oglas in ga preusmeri in spet posluša tisto muziko in čaka nekaj minut, potem pa kar nekaj prekine in spet kliče. Se spet en oglasi, mu reče prekinlo je, pa vse spet po starem. Ne spomnim se, če je bilo to zadnjič, ali se je ponovilo še enkrat, na koncu je sam prekinil in počakal kakšnih 10-20 minut. Ko pokliče zadnjič, se spet nekdo oglasi in blablabla...muzika... tokrat na koncu le dobi pravo osebo, ki pa mu samo pove, da zadeve, za katero je spraševal (tudi že plačal nekaj dni prej) še nimajo.

Han ::

Stran (trenutno) ne dela... Slušalke tolikšne vrednosti se sploh ne splača pošiljat sem in tja, ker je poštnina dražja kot pridejo nove. Prepričan sem, da so dva tedna pri njih nekje ležale. Po eni strani si lahko vesel, da jih niso založili, čemur se ne bi čudil... Skratka, Trust firma je bolj tako tako. Drugič rajši kupi zadevo od priznanega izdelovalca in seveda ne pri Mlacomu!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Han ()

mato22 ::

Za Mlacom bi jest reku takole: dore cene, slabi prodajalci, slab servis.
Sam mam bl slabe izkušnje z Mlacomom, ker sem tja pelu kolega da je kupu računalnik, in že nov ni delal pravilno, nakar smo ga nesli nazaj in čakali 2 tedna in pol, da smo ga dobili nazaj.

B-Stard ::

Dejte mi povedat za kakšne dobre slušalke z mikrofonom za pameten denar in da se prodajajo v Sloveniji.

lp

kuglvinkl ::

ker sem tja pelu kolega da je kupu računalnik, in že nov ni delal pravilno, nakar smo ga nesli nazaj in čakali 2 tedna in pol, da smo ga dobili nazaj.

Dej tole malo bolj obrazloži, namreč, tudi meni so hoteli, ko sem naslednji dan pripeljal kišto nazaj, nekako dopovedati, da bo potrebno čakati, ker gre za primer "iz garancije" :))). Novo kišto so mi hotl podturit v garancijo! Nič, dal sem jim dve uri časa, ko sem prišel nazaj, je bilo urejeno.

In ja, oni ne poznajo actio redhibitoria (pa še kaj drugega tudi ne) ... Mislim, trgovci in pol.

Skratka, mo svet bi bil, če vam je denarnica ljuba, se na daleč ognite Mlacoma. To, da je komponetna najcenejša, še ne pove vsega. Nekaterim oz. bojim se, da večini pač.
Your focus determines your reallity

Zgodovina sprememb…

kuglvinkl ::

B-Stard: tole je tema o Mlacomu in ne o kje kuptiti slušalke.
Your focus determines your reallity

jeb ::

Moderatorji, brez zamere, ampak tole temo bi pa res lahko preselili v "Kaj kupiti".
Se vam ne zdi?

kuglvinkl ::

Premaknjeno v Kaj kupiti, ker kaj nujno vključuje pojem kje.
Your focus determines your reallity

Tic ::

Jao.. zame, mlacom najbl podn servis. Tam so gluhi. Jim prnesem ventilator k PISKA po 7ih dneh nazaj, pac nisem iz lj pa sm u 5ek kupu dns vrnu. In dam dol na servis, prjavi da je vent brez napake. Gremo skupej ga poslusat zadej in spet isti PIIIIIIISSSSSK kot doma. Pac vent za zacetku zapiska. In ko mu spreminjas vrtjaje je isto.. kot da bi spodrsaval in un model je reku da neslisi nic... majke mi, ce bi biu ksn otrok bi ga do nafte zabou.

Pol sm su gor do prodaje da mi je vrnil ca$$$h. Pac... jebiga...
persona civitas ;>

smirnof ::

sam neki vam povem, najbolj prfuknen u mlacomu je Jaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sem že parkrat pr njemu kupu, pa me je zmeri tko gledu pa govoru kot da nimam namena kupt, u glavnem ni se mu dal ukvarjat z mano! Ko pa sm kupu zadnč radeona 9500 pa je bil takoj bolj prjazen, no še zmeri pa prfuknen

pele-on ::

Unga Jakata bi tud jaz zadavu.Tko se obnaša kot en kralj.Bil sem u vrsti in čakal in pol sem jaz na vrst in on pol nekam kliče in se je pogovarjal pol ure.Še dobr da je bil fotr zraven da ga je napizdu.:D

smirnof ::

čist isto se je enkrat men zgodil. model se sploh ni hotu nehat pogovarjat, čeprav vid da stranka stoji že 10 minut, on se še kr naprej pogovarja

Gejmer ::

Pomoje je AGT-Racunalniki najbolsa firma!In se prodajalci so full prijazni!
Nanda yo?

B-Stard ::

Dobr da sm sam slušalke kupu tm. Če bi kej več bi pomoje živce zgubu. No šola za naprej...

lp

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tomi ()

smirnof ::

se strinjam da je agt kul firma! sm tm kupu proc, tm se modeli lepo pogovarjajo s tabo, ne pa mlakom, k je tko k bi se z avtomatom pogovarju, rečeš da boš kupu grafično, pa reče, ok, tle maš račun pa pejd dol

mato22 ::

Kuglvinkl: jah blo je tko da ko smo nov računalnik prnesl domov je vse delal ok dokler ga nismo ugasnil. Računalnik se brez da bi izklopu napajalnik in pol spet nazaj vklopu napajalnik ni hotu prižgt.
Nesl smo ga nazaj in sem na servisu točn razložu kaj je narobe in kako ga mormo prižgt da dela.
Nakar je reku serviser, da je verjetno napajalnik ker so že imel tak primer in da bo naslednji dan računalnik gotov.
No pridemo drug dan po njega in seveda rač. ni bil popravljen, ker so pol ugotovil, da je kriv napačen ram in da bo treba počakat, ker ga nimajo na zalogi in da bo čez dva dni.
Nakar pridemo čez dva dni in rač. spet ni bil popravljen in pojma ni mel noben kaj je narobe.Reku je pač naj pridemo druga dan in da bo popravljen. Računalnik drug dan spet ni bil popravljen, in ker smo mel dosti vsega smo ga vzel nazaj, ker je mel kolega računalnik doma samo en dan in je seveda hotu mal sprobat zadevo(kdo pa nebi). Vmes so bili še prazniki in po praznikih smo ga spet nesl nazaj in smo pač rekl da če ne bo popravljen, pač denar nazaj pa gremo drugam kupt. No pol so končno po enih parih dneh poslali sporočilo da je rač. popravljen.
In napaka je bla menda precvikan kabel od cd-roma, reku je pač da je bil stik.
Tko da ne vem al se delajo norca iz kupcev al pa se nobenmu ne da delat.

Alexius Heristalski ::

Moja izbira je AGT-racunalniki, Vodnikova 157, LJ.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Roadkill ::

Še jest svoj košček pogače... :)
Pred dobrim letom in pol sem nabavljal računalo.
Po površnem pregledu forumov sem zvedel, da je Mlacom zakon in da majo najnižje cene in sploh.
Pol pa zadevo kupim... brez večjih problemov.
Pa vidm, da vsi sam še kurcajo čez njih :)
Servisa na srečo še nism sprobu (in ga tut ne mislem), sem pa (po nekaj časa k sm plombo fentu) ugotovu, da so mi dal švohnej napajalc kokr so mi ga zaračunal in slabši vent (ki je glasen k kombajn).
Poleg tega je v compu ležalo čudo enih gumic pa kr enga sranja, šrauf je vsak drgačn, kišto so mi pa itak dal tolk grdo, da me je kr sram.
Uglavnem... nikol več ne kupm pr njih tko, da je kam zapakeran.... vse hočm vidt predn uzamem (jebeš, cene so še usen nizke). :)

Piston ::

bom pa še jest neki povedu o mojih izkušnjah o mlacomu...

kupujem tam, zato ker majo ugodne cene in verjetno največjo izbiro...to je pa tut vse kar je dobr pr mlacomu

prodajalci se vsi neki pametni delajo, servis ja pa v totalni p****
dvakrat sm nesu na servis moj comp in dvakrat sm se tm prepiru oz. sem biu deležen ubijalskih pogledov...
pa še to na popravilo dvd-ja sm čaku 1 mesec s tem da sm jim vsak teden težiu po telefonu

Tic ::

Ja, jst priporocam dar-computers. Sm skuru plato (moja krivda) in mi je po pregledu reku da sm jo skuru in da jo bo dal naprej ce slucajno pride skozi. To se je dogajalo med novoletnimi prazniki in so mi jo zrihtal v dveh dneh. Lepo prosim, ce pa to ni strezba.... Se uvozniki so za club3d ma abit pa nevem kaj se.

Kar se mene tice, dar car:D

Edini minus je to, da so u Domzalah, sam to je samo slabih 20 minut od Mlacoma, tako da ....
persona civitas ;>

San ::

Kolega je kupil računalnik pri njih in je vzel 8500 Inno. Po enemu mesecu je zadeva naredila zamegljeno sliko na sredini ekrana in je zadevo nesel nazaj. Seveda oni fleka niso videli in mu garancije niso priznala.

Kdor ima rad sebe, tja ne bo zahajal. Mene pa bolje da ne vidjo, ker če se mi sname, bi še koga poškodoval. Preverjeno na prodajalcu mojega kompa.

phoenix(tm) ::

Sicer v Mlacomu se nisem bil, bil sem pa zanc v JAE.Morm rect da ista pizdarija, ker sem mejbi kot 20 letnik zgledal manj pomemben, so naprej spustil vse fotre, k so kupval razne neumne kable(seveda so jih 20 min iskal, ker se nuben ni mogu zjasnit)...Po pridem na vrsto fuknem na pult alte 2100, dam 25k, pa se adijo niso rekl!!!

Boky ::

Kolega je kupil masino kak teden nazaj v AGT-ju in je bil kar navdusen nad postrezbo. Dovolili so mu celo, da si je procesor izbral glede na kodo na proc-u(iskal je seveda t-breda B:D )

SisQ ::

Pozdrav!

Čeprav nisem iz LJ (sem pa preživel kar nekaj mesecev tam), sem doživel kar nekaj izkušenj z trgovinami računalniških komponent. Nekako sem obhajal Mlacom in AGT . (Še nekaj drugih, niso omembe vredne)
Mlacom je totalni podn, kar se tiče prodajalcev seveda. Cene imajo dokaj spodobne, vendar nič ceneje kot AGT. Glede Mlacoma sploh ni za zgubljat besed. Trgovina zombijev in "pametnjakovičev". Odnos do kupca....hm, mi mlakomci smo car. Ja, pa ja. Še osnovne kulture pozdravljanja ne poznajo, kot tudi pristop. Da poenostavim in prikažem.
Jaz: dober dan
M: (samo zdolgočaseni pogled izza telefona)
Jaz: :\
M: bla, bla, bla po tel. (5-10 min)
Jaz: ;((
M: odloži in...kaj je, kaj bi radi?
Jaz: (v mislih) kokice, piz** ti materi**.
Jaz: Pred kakšno uro sem se z enim od uslužbencem pogovarjal in mi je rekel, da lahko pridem po to in to (kar sem pač iskal). Model nekaj tipka po kompu in glej ga zlomka - nema. Potem pa še pripomni: bo potrebno kdaj drugič prit.
No, ja. Odkrito povedano, pojma nimate kaj sem imel takrat v mislih, da bi ga poškodoval. Grrrrrrr Prase naduto!
E, nije me tamo više bilo i neče, da me bude.
Glede telefonskih pogovorov pa za znoret. Kličeš, čakaš, popizdiš, odložiš pa znova kličeš itd, itd...Da o sestavljanju komponennt ne govorim. Vse napol.
Pri AGT-ju pa čisto druga pesem. Nisem kupil dosti, le ohišje z napajalnikom in ventilator za ohišje. Nisem mogel verjet koliko so prijazni. Dobesedno. Nikakor ne dobiš občutka, da si jim odveč. Sproščeno se pogovarjajo, razložijo kar te zanima, pa čeprav nima veze z nakupom. Mislim, nimam ničesar slabega za povedat. Pridem še kasneje (iskal sem zvočnike in tipkovnico). Pogovor nanese na ohišje, ki sem ga kupil in me vpraša kako sem z njim zadovoljen. Povem, da je OK, samo da je bil manjši problem pri pritrjevanju grafične na ohišje. Bila je zvita pločevina (nič hujšega) in mi prodajalec sam ponudi, da ga vrnem in mi dajo drugega. Bemti, sem samo zinil. Pač presenečen, ker tega ne doživljaš pogosto. Pravzaprav sem prvič, da je prodajalec to sam ponudil. Kar se pa cen tiče. pa je večina komponent pri njh cenejša.


Zgodovina sprememb…

  • spremenil: SisQ ()

boštjan ::

pa še jaz malo pristavim o mlacomu.sicer nisem bil tam,pa kot kaže hvala bogu:D .no kar se tiče telefonskih pogovorov se mi hitro oglasijo in poveje če majo ali nimajo tisto po čem sem spraševal,sem pa dobo občutek kot da se res menim s kakim zombijem:D .tudi na mail mi zelo hitro odgovarjajo,tak da tu nimam pripomb.
tako kot ne glede AGT.najbolj se mi dopade da PTT oni častijo.

Mr.B ::

AGT ? Se dogovarjamo po emailu o nakupu robe, pridem popoldan domov in preberem E-mail, ker piše da je vsa roba prišla in da me čaka. Tipu odgovorim: okej pridem jutri, takoj zjutraj.

Torej pridem ob desetih torej eno uro po odprju trgovine. Povem mu kdo sem, da smo bili dogovorjeni, imam sabo še print e.maila in kaj se zgodi, tip gre v eno sobico prinese ven ventilator, rečem ok, ga malo čudno gledam in čakam, kje pa je še ostalo? Odgovori Kaj še? Mu povem še ostalo, kar je bilo naročeno. Spet zgine v sobo in pride nazaj, veste vaš napajalnik je pa že v novo mašino vgrajen, a bo kaj narobe če ga odšraufamo ven, je čisto nov. Ok, nam utruju.Kar dej, se mi neda iti nazaj samo po napajalnik. Tip zgine za dalj časa v sobico in pride nazaj in reče, da je šla mašina že ven???:\ ??? A bi lahko prišel popoldan po napajalnik, mu sicer rečem ok. Ja kje pa je ostala roba, on spet katera?:( Ja Hladilnik, ... Uf še ni prišel :'( :'( Ok mu rečem, da pridem popoldan in naj ima sedaj res pripravljeno!;( Seveda sem si mislil svoje. Sem se mimogrede zapeljal mimo Mlacoma, ki je praktično zraven. Dobil vse kar sem pri AGT-ju slabih štirinajst dni naročeval.
Ej fantje AGT , veste , če bi bila ta trgovina nekje bogom za hrbtom in en dan vožne do druge računalniške trgovine, potem bi še to razumu, ampak v Ljubljani, kjer so trgovince posejane na vsakih petnajst minut vožne, pa to ne gre. No sej boste mogoče životarili do EU, potem pa boste samo zaprli.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

lambda ::

Mr. B:

Nc ne bom reku, ker je mogoče tip res z levo nogo vstal (tist v AGT-ju), ampak to je že izjema.

Men so res prijazn svetoval in to še brez da bi kj vprašu. Pridem dol, prinesem prazno ohišje in rečem da bi kupu plato, proc, ram, in še nekaj stvari, nekaj komponent pa mam že od prej. Tip reče OK, jaz že skor grem, pa mi še reče zakaj ta čudn hladilnik nabavljam (enzga Igloo-ja). :\ Men nč jasn in prašam kaj je z njim narobe. On pa reče, naj vzamem zalman-a, dam jurja več in ga mi ne bo treba čez eno leto menjat, ko bo ropotal ko traktor.
Ko sem dubu kišto, pa gram mau po tujih forumih pogledat in lahk vidiš, da so rezultati tega hladilnika po enem letu precej slabši, kot takrat, ko ga novega testirajo. Hvala mu!

Mr. B: Dj napiš svojo zgodbo še takrat, če ti kakšna od teh komponent crkne. Boš doživel obratno zgodbo, kot si jo pri nakupu.

by nUBES

Container ::

No, nej šejest neki povem o MLAKOM-u

8-O 8-O 8-O Nagradno vprašanje8-O 8-O 8-O

Obstaja še kje na svetu tak idiot, da, ko mu rečeš naj zamenja od strele skurjen modem (ki neredko sesuva cel sistem), ga "zamenja" tko, da pusti starga not!!!

odgovor je: Ne, razen če je na Mlakomu veš istih talentirancev.

In da ne omenjam garancijskih nalepk.
Kot bi si zalepil rit z namenom da ne bi umazal hlač.

:\ :\ :\

perci ::

Jst sem pri agt-ju kupil 80 giga 8MB wd-ja. Potekalo je približno takole: Zaželim si nov disk, pokličem v agt - tip mi reče, da ga nimajo na zalogi in da dobijo konec tedna, ter me še vpraša, če želim rezervirati. Rečem OK in rezerviram disk. Naslednji dan me iz AGT-ja pokličejo in povejo, da je ena stranka odpovedala naročilo in da lahko, če želim, disk dobim takoj. Sem rekel OK in se odpravil po disk - takoj sem ga dobil, med podpisovanjem blagajniškega prejemka pa sem snel rokavice in jih pozabil potem vzeti s seboj. Ko sem se čez eno uro vrnil, so me čakale pogrete na radiatorju ;).

Zheegec ::

uuu Perci, to pa je odnos do strank:D Jaz jimm že nekaj mesecev težim po mailu pa mi vedno prijazno odgovorijo naslednji delovni dan. Pri Mlacomu pa so mi celo 1x zares ponudbo poslali, škoda da so še tiste stvari ki jih nisem želel zraven dodali (naprimer Windowse;(( ).
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

koyotee ::

da povzamemo: MLACOM TOTALY SUCKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Loh bi jim sporočil d loh kar zaprejo :D :D :D :D :D :D :D

bmen ::

)Ja ampak vseen imajo pa veliko in dokaj kvalitetno izbiro.

Moje izkušnje so v nasprotju z večino celo pozitivne.

- kar sem kupil zaenkrat še vse dela (tok-tok)
- ko sem kupil PC (dolgo nazaj) so mi ga sicer zalepili ampak je prišel na dogradnjo rama brez nalepke - pa je garancija še zmeraj veljala 8-)
- kišto so mi clo pripeljali na dom :D
- če pa zdaj kaj kupim pa tko ali tko vgradim sam.

Če povzamem - za mene niti niso tako švoh izbiro imajo kar dobro (lahko bi imeli še več) nova trgovina mi je še bližje kot je bila prej...)- so bil tudi že hujši (npr Jerovsek >:D pa še kera firma bi se našla

smilyxx ::

Tut jst sm kupoval v obeh trgovinah in glede Mlacoma se strinjam z ostalimi (sucks). Pri AGTju sem pa kupil skor cel komp in folk je biu res prjazn. So mi zrihtal use v roku 3-5 dni, pa sm kupu vse razn grafične pa DVDja. Ko sm jst pršu to iskt je biu not en tipo, k je prnesu komp na servis, nakar zagledam na računalniku nalepka Mlacom. Ok pač izjema. Grem vn iz trgovine, vidm enga tipa k ma komp u rokah in spet nalepka Mlacom. Naključje?


Lp

Save water.
drink beer.

bmen ::

ps na zgornji post

ne delam v mlacomu (in ne v katerikoli rač firmi) - to je samo moja izkušnja ;)

Blisk ::

No pa da dodam še jst neki o PCXu.
Kličem jst tja 1x, se ne javijo, prekine
kličem drugič se ne javijo prekine,
kličem trtjič, se ne javijo prekine, kličem 10 ič se ne javio prekine.
Matzer cel dan kliče se nihče ne javi.
Kličem naslednji dan, nekdo dvigne slušalko in prekine.
Kličem še 1x, spet nekdo dvigne slušalko in jo odloži, prekine.
kličem spet cel dan, nič.
Kličem jst tretji dan, nakar se nekdo javi in jim povem, da mi je crknu računalnik star 2 dni.
Pa oni, kao naj ga prpeljem na servis in ga peljemo na servis.
Predvideval sem, da je grafična.
Nakar kliče po 3 dneh, kaj zdej, ker so rekli, da bojo javili ko bo.
In pravjo, da še ni, ker nimajo grafičnih na zalogi.
pa pravjo, da bo konc tedna.
Pa pol kličem konc tedna, pa pravjo, da še ni, da bo v ponedeljek.
Pa kličem v torek, pa pravjo da še spet ni.
Seveda se je vmes še dogajalo to, da se nihče ni javil, pa da je nekdo dvignil in odložil (prekinil), itd, da sm jst zgubljal živce zarad tega, itd.
No pol, pa sm jst u sredo popizdil, ker še vedno ni blo nič, pa po 15 tem klicanju se je nekdo usmili in javil in ni prekinil zveze, pa sm zahteval direktorja in mu povedal, kako se dela pr njih in sem mel še isti dan računalnik popravljen.
Seveda, ko pa kličeš tja, se pa spet dogajajo čudne stvari, s tem, da so zdej to res mal izboljšali, pa se javljajo nekako bolj redno.
Očitno se je folk zbunil.

Zanima me kake so izkušnje z ANNI!
dobre slabe???

ganzi ::

Js sm enkat doug nazaj kupu u mlacomu ceu kompjutr pa nikol nism meu problemov z njem, ampak me so zelo razočaral glede bontona in obnašanja do strank.
Pred kratkim sm v AGT kupu proc, ram, hladilnik...
Ful so bli prjazni..sm pršu zutri pa je reku da procesorja nima pa da ga dobijo popoldan..ob 12 me je pa že klicu na gsm da lah pridm po procesor..pa model me je kr nagovoru z gospod.. js pa se povnoletn nism..:))

Tr0n ::

Hmm, to pa je ze huda. Cesar podobnega si ne bi smeli privoscit.

smirnof ::

zaključek, mlacom za en kurac, agt caruje:D

Tomi ::

Nestrinjanje s ponudbo te ali one trgovine se da povedati tudi drugače, brez uporabe vulgarizmov.
Samo kot opozorilo.
metrodusa.blogspot.com
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

AGT računalniki (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Kaj kupiti
562132818 (72358) kuglvinkl
»

kaj sledi po 45 dneh od uveljavitve garancije? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
754588 (3364) cpu
»

Kriminalne zahteve serviserjem (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
645213 (3587) flipflop
»

Kupovati v Mlacomu?

Oddelek: Kaj kupiti
171685 (1113) San

Več podobnih tem