Forum » Igre » Gta Multiplayer
Gta Multiplayer
Problem Host ::
Živjo!
zelo dolgo že igram gta sa, probal sem že marsikaj...patch in podobno...zj bi pa rad šol mal na vn...multiplayer...imam clienta....iz gtagarage.com
me pa zanima...če kdo pozna kir drug server...če kdo tle u slo pa da bi mal špilali pa bi naredli server po potrebi, če ga še nikir ni... prosim če bi bil kdo za akcijo nej javi...pa če ma kdo kakiga bolšiga clienta nej prosim da link...
za igranje pa prosim javite... Hvala
zelo dolgo že igram gta sa, probal sem že marsikaj...patch in podobno...zj bi pa rad šol mal na vn...multiplayer...imam clienta....iz gtagarage.com
me pa zanima...če kdo pozna kir drug server...če kdo tle u slo pa da bi mal špilali pa bi naredli server po potrebi, če ga še nikir ni... prosim če bi bil kdo za akcijo nej javi...pa če ma kdo kakiga bolšiga clienta nej prosim da link...
za igranje pa prosim javite... Hvala
- zaklenil: Tilen ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Minecraft (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 74316 (1886) | Gagatronix |
» | Americas army (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 7352 (4260) | GoldRakun |
» | Win2kAdvSer; kako postavit novo domeno? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5023 (4251) | Microsoft |
» | BPFTP server in directory listing (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 3256 (2972) | pingec |
» | Kje dobiti Deep throat client + server?Oddelek: Omrežja in internet | 925 (802) | Uporabnik |