Forum » Zvok in slika » [DivXvid] Sony DVD enota
[DivXvid] Sony DVD enota
Ashrack ::
Kolega ima sledeci DVD predvajalnik
sony dvp ns433
In ga zanima ce obstaja kaki firmware ali kaj podobnega da bi lahko predvajal tudi DIVX filme na njem?
sony dvp ns433
In ga zanima ce obstaja kaki firmware ali kaj podobnega da bi lahko predvajal tudi DIVX filme na njem?
....
PODTALJE
Do zdaj sem 3 kolegom ze reflashal njihov DVD player ki je z originalnim FIRMWARom bral samo nekatere DIVX, kaj sele XVIDe. Nato sem ga pa reflashal z custom made FIRMWARE in je nato bral lepo XVID in tudi podnapisi so bili vecji in v nekaterih primerih so bili se sumniki podprti.
Ali ta pogon sploh nima podpore za DIVX ali pa ima samo slab FIRMWARE in potemtakem redko kateri DIVX bere pa jaz sprasujem Vas
Do zdaj sem 3 kolegom ze reflashal njihov DVD player ki je z originalnim FIRMWARom bral samo nekatere DIVX, kaj sele XVIDe. Nato sem ga pa reflashal z custom made FIRMWARE in je nato bral lepo XVID in tudi podnapisi so bili vecji in v nekaterih primerih so bili se sumniki podprti.
Ali ta pogon sploh nima podpore za DIVX ali pa ima samo slab FIRMWARE in potemtakem redko kateri DIVX bere pa jaz sprasujem Vas
....
podtalje ::
Tudi sam sem se dobri dve leti nazaj ukvarjal z modifikacijo firmware-ov, tako da dobro poznam zadeve.
To, da je player že pred tem bral divx-e, je ogromna razlika, glede na player, ki bere samo DVD-je.
Za DVD predvajalnike se v 99,99% primerih uporabljajo drugi čipseti kot za divx predvajalnike.
To, da je player že pred tem bral divx-e, je ogromna razlika, glede na player, ki bere samo DVD-je.
Za DVD predvajalnike se v 99,99% primerih uporabljajo drugi čipseti kot za divx predvajalnike.
PODTALJE
po pregledu sledece strani pise da player nima podpore za DIVX in podobno.
http://www.videohelp.com/dvdplayers/son...
po pregledu sledece strani pise da player nima podpore za DIVX in podobno.
http://www.videohelp.com/dvdplayers/son...
....
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ashrack ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27605 (7137) | monaco |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24837 (9451) | bizi72 |
» | [divXvid] Sony predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 13449 (5050) | Kocovan |
⊘ | [DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?Oddelek: Zvok in slika | 31432 (14685) | Stepni Volk |
⊘ | Kateri DVD/Divx predvajalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2265 (2005) | Stepni Volk |