Forum » Programska oprema » PowerPoint in projektor
PowerPoint in projektor
rock_girl_ ::
Cau!
Kje moram spremenit nastavitve, da mi projektor prikazuje sliko, ki jo vidim na monitorju? Z laptopom je ok-samo vtaknes kabl od projektorja not in je. Pri navadnem Pc-ju pa imas potem kao dva monitorja: monitor od racunalnika in projektor. Sm neki brskala po nastavitvah od monitorja pa nism nc nasla... Tko da sm morala na koncu za prezentacijo uporabit kr laptop, ki pa je imel Office 2003 in nism mogla uporabit Presenter view variante. :(
Kje moram spremenit nastavitve, da mi projektor prikazuje sliko, ki jo vidim na monitorju? Z laptopom je ok-samo vtaknes kabl od projektorja not in je. Pri navadnem Pc-ju pa imas potem kao dva monitorja: monitor od racunalnika in projektor. Sm neki brskala po nastavitvah od monitorja pa nism nc nasla... Tko da sm morala na koncu za prezentacijo uporabit kr laptop, ki pa je imel Office 2003 in nism mogla uporabit Presenter view variante. :(
BIG_Yack ::
Pozdrav!
Oglej si malo okence, ki se ti prikaže, če na ozadje od namizja klikneš z desno miškino tipko in iz menija izbereš Lastnosti.
Rad bi povedal še kaj več, pa sem stvar že pozabil, ker že dolgo ne uporabljam projektorja.
Oglej si malo okence, ki se ti prikaže, če na ozadje od namizja klikneš z desno miškino tipko in iz menija izbereš Lastnosti.
Rad bi povedal še kaj več, pa sem stvar že pozabil, ker že dolgo ne uporabljam projektorja.
rock_girl_ ::
Ajaj! Pa a nima nben predstavitev v soli al p ana sihtu? Ma sej je res, da je ponavadi ze vse prikljuceno, ampak vseen... Ccc... Cist ste me razocaral...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HDMI kabel ne deluje (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 9735 (7687) | deejay2 |
» | VGA port ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 1561 (1171) | rodzy |
» | Doma narejen projektor (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Zvok in slika | 71914 (21617) | Šolar |
» | LCD vir svetlobe vprašanjeOddelek: Zvok in slika | 1661 (1321) | Highlag |
» | projektorOddelek: Zvok in slika | 1262 (1163) | pirlo |