Forum » Strojna oprema » LG DVD-RW problem
LG DVD-RW problem
ttommy ::
Februarja sem v Hoferju kupil PC Medion 8818.Z računalnikom sem zelo zadovoljen,ampak zadnji teden se je začel pojavljati problem s pogonom LG HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H20L.
S tem pogonom sem posnel že veliko različnih vrst DVD-jev in CD-jev,pa ni bilo nobenih težav.Pred tednom dni sem pa kupil Lighscribe DVD-je,da bi videl kako izgleda ta zadeva.Lighscribe mi je normalno zapeklo,ko sem pa posnel film,pa ni bilo v redu.Ko ga vstavim v računalnik,mi pokaže ikone,filma pa ne predvaja,prav tako ga ne zazna v DVD predvajalniku(uporabljal sem DVD+R medije).
Potem mi tudi pogon ne zaznava več DVD+RW medijev.
Imam Philips,TDK,ter Smartbuy DVD+RW medije,pa mi nobenega ne zazna-čeprav ni nič narobe z njimi,ker sem jih preizkusil na drugih računalnikih.Pred tem sem s tem pogonom normalno uporabljal te +RW medije.
Zazna mi pa DVD-RW medije.Se pravi,da je neka napaka na pogonu.Naložil sem že tudi novi Firmware verzija 1.02,pa ni rešilo problema.
Morda kdo ve kako rešiti problem,ali ga moram nesti v popravilo?
S tem pogonom sem posnel že veliko različnih vrst DVD-jev in CD-jev,pa ni bilo nobenih težav.Pred tednom dni sem pa kupil Lighscribe DVD-je,da bi videl kako izgleda ta zadeva.Lighscribe mi je normalno zapeklo,ko sem pa posnel film,pa ni bilo v redu.Ko ga vstavim v računalnik,mi pokaže ikone,filma pa ne predvaja,prav tako ga ne zazna v DVD predvajalniku(uporabljal sem DVD+R medije).
Potem mi tudi pogon ne zaznava več DVD+RW medijev.
Imam Philips,TDK,ter Smartbuy DVD+RW medije,pa mi nobenega ne zazna-čeprav ni nič narobe z njimi,ker sem jih preizkusil na drugih računalnikih.Pred tem sem s tem pogonom normalno uporabljal te +RW medije.
Zazna mi pa DVD-RW medije.Se pravi,da je neka napaka na pogonu.Naložil sem že tudi novi Firmware verzija 1.02,pa ni rešilo problema.
Morda kdo ve kako rešiti problem,ali ga moram nesti v popravilo?
Gamer
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 102963 (27472) | nuclear |
» | povezava - predvajalnik DVD in trdi diskOddelek: Zvok in slika | 2377 (2215) | bomber1111 |
» | Nero 6.x in zmrzovanje pri 99%?Oddelek: Programska oprema | 1737 (1156) | bastadu |
» | NEC 3520 DVD pekaci z 8kratno rewritable hitrostjoOddelek: Strojna oprema | 3055 (1773) | Quikee |
» | Liteon DVD-R kaj prida? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 21245 (12761) | svejk |