Forum » Omrežja in internet » Problem z wireless povezavo
Problem z wireless povezavo
dmikl ::
Pozdravljeni,
Imam problem in sicer mi prenosnik naenkrat ne poveže več na internet brezžično. S kablom je vse normalno, brezžično pa mi ne najde povezave.
Hec pa je, da je od začetka vse delalo OK. Problemi so se začeli, ko sem začel inštalirat neke driverje za zvok. Imam namreč OS Vista in sem imel težave pri zvoku preko Skypa, zato sem mislil da je problem v driverjih in sem nekaj sem ter tja inštaliral (če je komu jasno zakaj mi skype ne dela kot treba - sogovornik sliši močne šume - se priporočam tudi za ta odgovor:) ). No torej...sedaj se je naenkrat zgodilo, da enostavno računalnik več ne najde brezšične povezave. Lučka na routerju za wireless sveti, v nadzorni plošči pri omrežjih pa mi kaže da Wi FI ni povezan in da ga ne more povezat, ker ne najde brezžičnega omrežja.
Kje je po vašem mnenju problem in kaj je za naredit?
Hvala in LP!
Imam problem in sicer mi prenosnik naenkrat ne poveže več na internet brezžično. S kablom je vse normalno, brezžično pa mi ne najde povezave.
Hec pa je, da je od začetka vse delalo OK. Problemi so se začeli, ko sem začel inštalirat neke driverje za zvok. Imam namreč OS Vista in sem imel težave pri zvoku preko Skypa, zato sem mislil da je problem v driverjih in sem nekaj sem ter tja inštaliral (če je komu jasno zakaj mi skype ne dela kot treba - sogovornik sliši močne šume - se priporočam tudi za ta odgovor:) ). No torej...sedaj se je naenkrat zgodilo, da enostavno računalnik več ne najde brezšične povezave. Lučka na routerju za wireless sveti, v nadzorni plošči pri omrežjih pa mi kaže da Wi FI ni povezan in da ga ne more povezat, ker ne najde brezžičnega omrežja.
Kje je po vašem mnenju problem in kaj je za naredit?
Hvala in LP!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wireless programOddelek: Programska oprema | 4027 (2092) | zan5 |
» | Izšel Ubuntu 11.04 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 51579 (41441) | Icematxyz |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267967 (67559) | Seljak |
» | ? printanje in wireless povezavaOddelek: Omrežja in internet | 3363 (2988) | Mati |
» | Voip TELEFONSKI aparatOddelek: Strojna oprema | 3030 (1998) | Caligula |