Forum » Operacijski sistemi » problem: opravilna vrstica windows XP
problem: opravilna vrstica windows XP
OtoReper ::
imam težavo z opravilno vrstico v XPjih...
sicer ne vem kako naj opišem, da bo najbol razumljivo ampak..... ko imam npr. odprtih več programov (mozilla, msn, photoshop... bla bla bla) in hočem z miško izbrati enega od njih ta začne le utripati (kot recimo ko ti kdo nekaj napiše v msn oknu, ko je pogovorno okno v ozadju) in nikakor ne morem z miško priklicati tega okna v ospredje. le z tipko TAB mi to uspe... in počasi mi konkretno najeda živce... ker sploh nevem kje naj se tega problema lotim...
za pomoč že vnaprej hvala
sicer ne vem kako naj opišem, da bo najbol razumljivo ampak..... ko imam npr. odprtih več programov (mozilla, msn, photoshop... bla bla bla) in hočem z miško izbrati enega od njih ta začne le utripati (kot recimo ko ti kdo nekaj napiše v msn oknu, ko je pogovorno okno v ozadju) in nikakor ne morem z miško priklicati tega okna v ospredje. le z tipko TAB mi to uspe... in počasi mi konkretno najeda živce... ker sploh nevem kje naj se tega problema lotim...
za pomoč že vnaprej hvala
There is nothin' like a REAL BEER!
OtoReper ::
a zdej pa v tej masi kompjuterskih fanatikov ni človeka, ki bi se mu to zgodilo že oz. bi mogoče brez da se mu je to zgodilo vedel kje tiči zajec? NE MOREM DA VERJAMEM
There is nothin' like a REAL BEER!
Izi ::
Kar verjemi
Edino kar ti lahko svetujem, je, da ko se v Windows začno dogajati takšne nepojasnjene reči je ponavadi čas, da začneš počasi delati backup podatkov in potem kakšen vikend, ko boš imel čas vse skupaj sformatiraš in nanovo namestiš
Edino kar ti lahko svetujem, je, da ko se v Windows začno dogajati takšne nepojasnjene reči je ponavadi čas, da začneš počasi delati backup podatkov in potem kakšen vikend, ko boš imel čas vse skupaj sformatiraš in nanovo namestiš
trek@s ::
Meni se je nekaj podobnega dogajalo in sicer zaradi outlooka. Samo so potem težave same izginile.
Tr0n ::
Tole je znan, ja, feature/bug, ki ga imajo nekateri programi. Recimo FlashFXP povzroci podobno tezavo, ker nekako programe poslje v background. Verjetno je kriva napacna implementacija nekega programa.
Pac probaj ugotovit, kateri program oz. servis ti to povzroci, ga zapri in poglej, ce pomaga.
Pac probaj ugotovit, kateri program oz. servis ti to povzroci, ga zapri in poglej, ce pomaga.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj je prepih tako problematičen (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 25948 (10419) | starfotr |
» | Prigode računalniških serviserjev/administratorjev (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 46552 (12236) | cortez |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76305 (16946) | tilinho20 |
» | Izšel Pidgin 2.6.1 z audio in video podporoOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4464 (3018) | poweroff |
» | Izšla je Opera 9.5 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 23987 (12879) | Gandalfar |