Forum » Programska oprema » Registry in Disk snapshot compare
Registry in Disk snapshot compare
imagodei ::
Zdravo,
iščem programsko opremo (freeware), ki bi znala naredit registry in disk compare na snapshotih pred in po inštalaciji.
Gre za to, da bi pred inštalacijo programa naredil snapshot, po inštalaciji še enkrat in bi imel seznam vseh sprememb na disku in v registru, tako da bi lahko kasneje program inštaliral samo s pomočjo npr. batch datoteke, ki bi direkt kopirala vse potrebne fajle in registrske ključe.
Dejansko bi rabil za program, ki smo ga kupili na šihtu in dovoljuje inštalacijo tudi na domač računalnik, pa ga lahko samo še enkrat aktiviramo preko neta. Da ne bo kasneje kakšnih problemov z aktivacijo (ker legalno je vse urejeno, samo je zateženo klicat v ZDA k predstavniku in razlagat zakaj rabimo še eno registracijo, če se usuje mašina ipd), bi naredil omenjeni trik, pa bi (upajmo) lahko zadevo inštaliral tudi na domač PC.
Vem, da obstaja, sem nekoč že gledal, ampak zdaj na Googlu ne najdem. Bom iskal naprej, pa če najdem jaz prvi, bom nalimal link gor.
Hvala za pomoč že v naprej!
iščem programsko opremo (freeware), ki bi znala naredit registry in disk compare na snapshotih pred in po inštalaciji.
Gre za to, da bi pred inštalacijo programa naredil snapshot, po inštalaciji še enkrat in bi imel seznam vseh sprememb na disku in v registru, tako da bi lahko kasneje program inštaliral samo s pomočjo npr. batch datoteke, ki bi direkt kopirala vse potrebne fajle in registrske ključe.
Dejansko bi rabil za program, ki smo ga kupili na šihtu in dovoljuje inštalacijo tudi na domač računalnik, pa ga lahko samo še enkrat aktiviramo preko neta. Da ne bo kasneje kakšnih problemov z aktivacijo (ker legalno je vse urejeno, samo je zateženo klicat v ZDA k predstavniku in razlagat zakaj rabimo še eno registracijo, če se usuje mašina ipd), bi naredil omenjeni trik, pa bi (upajmo) lahko zadevo inštaliral tudi na domač PC.
Vem, da obstaja, sem nekoč že gledal, ampak zdaj na Googlu ne najdem. Bom iskal naprej, pa če najdem jaz prvi, bom nalimal link gor.
Hvala za pomoč že v naprej!
- Hoc est qui sumus -
Mr.B ::
Regdif
ter preveri še sysinternals
ter preveri še sysinternals
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vprašanje (vprašanja) o LinuxuOddelek: Operacijski sistemi | 1129 (977) | BigWhale |
» | Viste ne zanima MBR (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6409 (4474) | MrStein |
» | Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 47359 (21036) | R33D3M33R |
» | Sveza instalacija XPjev,disk 200gb prepozna samo kot 130gb??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1734 (1427) | jernejc |
» | Zagon Windows pri prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 2510 (2000) | Gundolf |