Forum » Strojna oprema » Matična plošča???
Matična plošča???
shadow1 ::
Živjo.
Zadnje čase imam z rač. naslednje probleme:
- Ko ga prižgem, se na monitorju nič ne pokaže. Po enih treh zagonih stvar dela.
- Ko kdaj pridem v WinXp, stvar po nekaj sekundah resitira(kot da bi jaz pritisnil gumb).
- Enkrat se mi je po prejšnjem problemu sprznil BIOS(nastavitve).
Ali je matična za v smeti???
Zadnje čase imam z rač. naslednje probleme:
- Ko ga prižgem, se na monitorju nič ne pokaže. Po enih treh zagonih stvar dela.
- Ko kdaj pridem v WinXp, stvar po nekaj sekundah resitira(kot da bi jaz pritisnil gumb).
- Enkrat se mi je po prejšnjem problemu sprznil BIOS(nastavitve).
Ali je matična za v smeti???
tec ::
Ce imas navito racunalo, poskusi malo odvit, ker tole so lahko znaki prevec navitega sistema. Za zacetek lahko poskusis dvignit voltazo.
krucymucy ::
Kakšno matično maš? a maš kej navit? si flashov z zadnjim bios-om?... hlajenje dela dobr? voltaža dela čudeže!
Matek ::
hehe, če bo višal voltažo bo problemov še več. To da se ti resetira je zato, ker maš preobremenjen napajalnik (preveč ventov, periferije, itd.). Glede tistega da monitor ne dela pa tole. Poišči v biosu "Init. display first" in nastavi na AGP pa loadaj optimised defaults.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
JP ::
Glede na to kaj si povedal bi sklepal, da ti bo v kratkem času crknila matična ali pa procesor. Tudi sam sem imel podobne probleme potem pa je kar oboje šlo...
P.S. Katero matično pa sploh maš??
lp JP :O
P.S. Katero matično pa sploh maš??
lp JP :O
Zgodovina sprememb…
- spremenil: JP ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje E8400 E0 (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 6481 (4307) | tinlad3n |
» | Navijanje AMD Athlon X2 7750+ NI BE!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 7185 (5438) | Dr_M |
» | navijanje Quad procesorja (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Navijanje | 24625 (19315) | Jst |
» | Navijanje BARTONA (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 6692 (4883) | Pyr0Beast |
» | Intel pentium 4 Northwood 2.4 ghzOddelek: Navijanje | 2017 (1378) | fire_3 |