Forum » Programska oprema » ptc pro engineer wildfire v2.0
ptc pro engineer wildfire v2.0
acroni ::
zdravo
mene pa zanima ce mogoce kdo ima program ptc pro engineer wildfire v2.0, ce ga kdo ima bi ga prosil za pomoc pri instalaciji ker mi neki ne dela ravnonajbolje in sicer pri id host se mi vse skupj zatakne newem ali mormam, najprei ustvariti license server ali najprei nalozim program in nato vse ostalo ce kdo kai ve naj sporoci
za odgovore se vam ze v naprei zahvaljujem
LP
mene pa zanima ce mogoce kdo ima program ptc pro engineer wildfire v2.0, ce ga kdo ima bi ga prosil za pomoc pri instalaciji ker mi neki ne dela ravnonajbolje in sicer pri id host se mi vse skupj zatakne newem ali mormam, najprei ustvariti license server ali najprei nalozim program in nato vse ostalo ce kdo kai ve naj sporoci
za odgovore se vam ze v naprei zahvaljujem
LP
- premaknil iz Programiranje: Gundolf ()
Highlag ::
Audax ima zgledno urejeno podporo za licenčne uporabnike. Zakaj jih ne pokličeš?
Če gre za črno verzijo ti pa tule verjetno ne bo nihče pomagal.
Če gre za črno verzijo ti pa tule verjetno ne bo nihče pomagal.
Never trust a computer you can't throw out a window
Loki ::
najprej instalacija licence serverja (oz. pokazes licence datoteko), nato instalacija wildfire.
I left my wallet in El Segundo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HTC Wildfire (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 126601 (63199) | majstr77 |
» | Kateri mobilnik kupiti?Oddelek: Mobilne tehnologije | 6804 (5528) | jest10 |
» | Profesionalni CAD/CAM/CAE/PLM in LinuxOddelek: Programska oprema | 3589 (3150) | Isotropic |
» | Pro engineer 3+mrežna karticaOddelek: Programska oprema | 756 (609) | tv6865 |
» | Ptc.pro.engineer.wildfire.v3.0 kopiranje mapOddelek: Programiranje | 2174 (1921) | UpRising |