Forum » Pomoč in nasveti » Winamp ga serje
Winamp ga serje
Tic ::
Ziv.
Uporabljam Visto in mi je prejšna verzija winampa delala popolnoma super, potem mi javi okno, da je zunaj nova verzija, katera naj bi odpravila nekatere varnostne luknje. Bedak poinštaliram in sedaj mi ga serje - Drag And Drop ne dela (iz Explorerja v Playlisto), če uporabim desno tipkno in klofnem "Enqueue in Winamp", mi požene še en winamp vzporedno. Sem poizkusil tudi 'Run As Admin' opcijo, ništa.
Pa še installerja prejše verzije nimam več. Anyone?
Hvala.
Uporabljam Visto in mi je prejšna verzija winampa delala popolnoma super, potem mi javi okno, da je zunaj nova verzija, katera naj bi odpravila nekatere varnostne luknje. Bedak poinštaliram in sedaj mi ga serje - Drag And Drop ne dela (iz Explorerja v Playlisto), če uporabim desno tipkno in klofnem "Enqueue in Winamp", mi požene še en winamp vzporedno. Sem poizkusil tudi 'Run As Admin' opcijo, ništa.
Pa še installerja prejše verzije nimam več. Anyone?
Hvala.
persona civitas ;>
- spremenil: Tic ()
Tic ::
Oh why didn't I think of that! Super, ravno preden sem poinštaliral winamp sem posodobil MSjevega Defenderja in je bil ustvarjen Restore Checkpoint, ki je zadevo lepo rešil.
Hvala ti!
Hvala ti!
persona civitas ;>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Raziskovalec ne deluje večOddelek: Operacijski sistemi | 5845 (5147) | cyborg077 |
» | Problem z zvokomOddelek: Zvok in slika | 923 (864) | DrSergioDJ |
» | kako spremeniti ikono mp3 filov?Oddelek: Operacijski sistemi | 1507 (1420) | OSA |
» | Winamp 2 + Winamp 3 = Winamp 5 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 7608 (7608) | Avalonis |
» | red hat in mp3Oddelek: Operacijski sistemi | 1075 (1010) | svejk |