Forum » Operacijski sistemi » red hat in mp3
red hat in mp3
svejk ::
sem si poinstaliral red hat 8, no to mi je sicer uspelo, pa mi ni sicer notri v programju cisto nic jasno. pa zazenem xmms predvajalnik mp3 jev - kao kak winamp pa hocem uvoziti komade ali z diska ali z cd roma, ampak ne gre, kak nasvet kje to precitat ali kako drugace.
hvala
hvala
simon ::
Tole si potegni dol, potem pa pozeni v direktoriju, kamor si datoteko shranil ukaz:
rpm -Uvh xmms-mpg123-1.2.7-13.i386.rpm
rpm -Uvh xmms-mpg123-1.2.7-13.i386.rpm
Gandalfar ::
ok pozenes xmms in se ti zadeva zaplaya - a potem ni zvoka ali ti zadeva javi kaksno napako? Kaj tocno ne gre?
svejk ::
ne ko hocem zalavfat komad z diska se odpre un okncek da bi nalozil stikle. jih mo oznacim in kliknem dodaj vse pa ni nic. hm zanimiv je tale linux :)
simon ::
RedHat zaradi licenc nima v distribuciji mp3 plugina za xmms. Ti samo naredi to, kar sem ti napisal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linux Red Hat že inštaliran vendar...Oddelek: Operacijski sistemi | 1307 (1126) | Daedalus |
» | RedHat mp3...Oddelek: Operacijski sistemi | 965 (864) | podbelsek9 |
» | Kako naj naložim program v linux-u (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 6409 (5338) | CCfly |
» | RedHat Gnu/Linux kot workstationOddelek: Operacijski sistemi | 1538 (1336) | matic |
» | Linux -- ni zvoka (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 3561 (3123) | CWIZO |