Forum » Zvok in slika » Problem z zvokom
Problem z zvokom
DrSergioDJ ::
Ze cel teden se matram, pa ne morem postimat zadeve.
Kupil sem nov pc z integrirano zvocno kartico (Asus Commando plata, Soundmax zvočna).
Neglede na to, da poinštaliram katerikoli driver (2 različna sta priložena na cd-ju, 1 novejši z neta), se mi neprestanoma dogaja nekaj od naslednjega (ali vse skupaj):
- muzika v winampu gre sama od sebe glasneje-tišje (kot da bi se nekdo neprestanoma igral z volume-om
- ko gledas video, so glasovi skoraj neslisni, s tem, da ko zacnejo govorit, se vse ostalo obcutno stisa, ceprav se ne bi smelo
- vsi ostali "zvokci" (klikanje po datotekah, v mape, itd) je "zaduseno".
Od kodekov imam le k-lite full pack, a dvomim da je to problem.
Kaj mi je storiti
Kupil sem nov pc z integrirano zvocno kartico (Asus Commando plata, Soundmax zvočna).
Neglede na to, da poinštaliram katerikoli driver (2 različna sta priložena na cd-ju, 1 novejši z neta), se mi neprestanoma dogaja nekaj od naslednjega (ali vse skupaj):
- muzika v winampu gre sama od sebe glasneje-tišje (kot da bi se nekdo neprestanoma igral z volume-om
- ko gledas video, so glasovi skoraj neslisni, s tem, da ko zacnejo govorit, se vse ostalo obcutno stisa, ceprav se ne bi smelo
- vsi ostali "zvokci" (klikanje po datotekah, v mape, itd) je "zaduseno".
Kaj mi je storiti
...
5er--> ::
Po mojem je pa ravno ta "k-lite full pack" vzrok problema.
DrSergioDJ ::
ma ne verjamem...ker sem se danes malo igral in se zadeva "pokvari" ko zacnem iztikat pa vtikat 3.5mm banance zadaj v zvocni....
pa potem vsakic vprasa kaj je vtaknjeno...in dam "vse na svoje mesto" in se ponovi problem.
pa potem vsakic vprasa kaj je vtaknjeno...in dam "vse na svoje mesto" in se ponovi problem.
...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Štekanje videaOddelek: Pomoč in nasveti | 994 (834) | Fave |
» | Težave z DVD pekačemOddelek: Strojna oprema | 1313 (1059) | *Sally* |
» | Težava z zvokom v WMP11Oddelek: Pomoč in nasveti | 1283 (1170) | nonenone |
» | LEADTEK WINFAST 7600gs pa ne gre predvajati filmov!!!!Oddelek: Kaj kupiti | 1148 (1005) | dejansan |
» | Kateri codec pack je najboljši?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2549 (2460) | jurre |