Forum » Pomoč in nasveti » Kako poslušati WMA glasbo kodirano z novim DRM?
Kako poslušati WMA glasbo kodirano z novim DRM?
Ezg3ta ::
Meni je en frend na msn poslal neko pesem, ki jo je on posnel v studiu, ampak so jo tam seveda zakodirali z najnovejšim DRM-jem. In sedaj na internetu nikjer ne najdem programa, s katerim bi jo lahko odkodiral in poslušal.
Super bi blo če bi znal kdo pomagat, ker je zelo pomembno da to pesem čujem še danes.
Super bi blo če bi znal kdo pomagat, ker je zelo pomembno da to pesem čujem še danes.
amigo_no1 ::
[sarkazm on]
Pošlji 10000 $ skupaj z WMAjem na cdju na:
Microsoft Corporation
One Microsoft Way
Redmond, WA 98052-7329
USA
[sarkazm off]
Kdo ti garantira da gre za pesem oz. kaj poslušljivega ? Lahko da so posneli 30 minut tišine ?
Te M$ Windows Media Player ne preusmeri na link kjer lahko "kupiš" komad ?
Pošlji 10000 $ skupaj z WMAjem na cdju na:
Microsoft Corporation
One Microsoft Way
Redmond, WA 98052-7329
USA
[sarkazm off]
Kdo ti garantira da gre za pesem oz. kaj poslušljivega ? Lahko da so posneli 30 minut tišine ?
Te M$ Windows Media Player ne preusmeri na link kjer lahko "kupiš" komad ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
dzinks63 ::
>Meni je en frend na msn poslal neko pesem
Če ti je frend to poslal , pa ni problem. Se bosta menda ja zmenila, da ti pošlje verzijo brez DRM. Pa še na kako pivo bosta lahko šla, če ga boš povabil.
@jeje997
Pesem je ziher posneta, ko jo odprem me tudi preusmeri na ta link ampak piše da je blo na voljo 10 licenc, ki so bile že vse prenešene.
@dzinks63
A torej če ma on licenco, lahko s pesmijo dela, kot da ni zaščitena (jo prekodira v drug format) ?
Pesem je ziher posneta, ko jo odprem me tudi preusmeri na ta link ampak piše da je blo na voljo 10 licenc, ki so bile že vse prenešene.
@dzinks63
A torej če ma on licenco, lahko s pesmijo dela, kot da ni zaščitena (jo prekodira v drug format) ?
dzinks63 ::
Ne se razburjat. V čem je sedaj problem: mislim da kar pri tebi , ker bi rad poslušal zakodirano pesem.
Če ti pa prijatelj ne more zrihtat , pa nas nekaj prosiš namesto njega.
>Super bi blo če bi znal kdo pomagat
A smo ti mi več kot prijatelj. A mi bi ti pa smeli pomagat, prijatelj pa ne. Malo čudno , a ne.
Če ti pa prijatelj ne more zrihtat , pa nas nekaj prosiš namesto njega.
>Super bi blo če bi znal kdo pomagat
A smo ti mi več kot prijatelj. A mi bi ti pa smeli pomagat, prijatelj pa ne. Malo čudno , a ne.
Ni blo mišljeno tak "razburjeno", lahko si še enkrat prebereš, boš vido da je čist normalno vprašanje
Torej mi pa lahko poveš, kak mi lahko on pri tem pomaga? Kaj naj naredi, da bom lahko poslušal?
Torej mi pa lahko poveš, kak mi lahko on pri tem pomaga? Kaj naj naredi, da bom lahko poslušal?
bluefish ::
Če je on res posnel to pesem v studiu, potem ga le prosi, naj jo zakodira v nek drug format (MP3, OGG,...) ali pa v WMA ki ni zaščiten z DRM,...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca (strani: 1 2 3 4 … 115 116 117 118 )Oddelek: Sedem umetnosti | 1033984 (12039) | SVGA |
» | Znane cene Zune-aOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 3340 (3051) | MrStein |
» | RIAA toži - spet (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 10216 (8117) | Dman |
» | Odpira se največja spletna glasbena trgovina pri nas...Oddelek: Loža | 3648 (2126) | Gandalfar |
» | Nova spletna glasbena trgovina pri nas (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 8699 (8699) | Pithlit |