Forum » Hlajenje in modifikacije » Rotacijska Kaskada
Rotacijska Kaskada
LittleDevil ::
Da vam predstavim še malo močnejšo izvedenko kaskade. Pri prejšnji kaksadi sem uporabil batne kompresorje, sedaj pa sem se odločil, da poizkusim narediti kaskakdo še z rotacijskimi. V prvi fazi bom uporabil expanzijski ventil in R507 plin, v drugi fazi pa R1150.
Postavitev delov:
Prva faza zalotana, testiranje z dušikom.
Skoraj končana zadeva, manjka samo še flexibilna cev in evaporator.
Če bo šlo vse po planih bo kaskada končana naslednji teden, drugač pa mal kasnej (Matura je pred vrati)
LP
Postavitev delov:
Prva faza zalotana, testiranje z dušikom.
Skoraj končana zadeva, manjka samo še flexibilna cev in evaporator.
Če bo šlo vse po planih bo kaskada končana naslednji teden, drugač pa mal kasnej (Matura je pred vrati)
LP
- zavaroval slike: sid911 ()
AlesZ ::
Lepo
Devil kje sedaj kupujes izolacijske cevi, kaksen armaflex,.. (ker ni astre vec za bezigradom) ?
Devil kje sedaj kupujes izolacijske cevi, kaksen armaflex,.. (ker ni astre vec za bezigradom) ?
Spajky ::
Kaj ne vidiš, da je to makina za izdelavo sladoleda oz. PC-multipraktik ?
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Zheegec ::
Pijača je dobra ohlajena na več kot 0C, pod ledišćem pa definitivno ne! :)
Ni dobra ideja, Shark :)
Ni dobra ideja, Shark :)
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Pyr0Beast ::
Hohoho. Kako se pa kaj rotacijski boljše obnesejo od batnih? Raven hrupa, tresljajev?
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Oxford ::
Hohoho. Kako se pa kaj rotacijski boljše obnesejo od batnih? Raven hrupa, tresljajev?
Kolikor je meni znano iz prakse, so 'scroll' kompresorji precej tišji in dosegajo višje tlake.
Vesoljc ::
prekleto lepo tole zgleda...
250w??? kje bos pa dons najdu tak cpu? ;) bos moru kak star tbird poiskat :P
250w??? kje bos pa dons najdu tak cpu? ;) bos moru kak star tbird poiskat :P
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
boskosi ::
Kolikor je meni znano iz prakse, so 'scroll' kompresorji precej tišji in dosegajo višje tlake.
ni ravno tako: batni kompresorji dosegajo večje tlake a so veliko glasnejši, potrošnejši in imajo manjše pretoke; vijačni kompresorji pa so veliko tišji, imajo manjšo porabo, ter večje pretoke, a ne dosegajo tako velikih tlakov
Še nekaj slikica s temperaturami med testiranjem:
E6600 default unloaded
E6600 v 4850Mhz 1.82V med 3D Markom
LP
E6600 default unloaded
E6600 v 4850Mhz 1.82V med 3D Markom
LP
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: LittleDevil ()
icy ::
Koliko pa je load temperatura po 1,2 urah benchanja? Ker ta na sliki mi ne pomeni nic, tole lahko lavfa samo par minut, samo za lobby test.
@icy: ni problema če tebi ne pomenijo nič, se ne sekiram kaj dosti Drugač pa temperaura evapa ni bila nikoli višja od -110°c na loadu (3d mark 03, 05, 06,SPI....) slikano je bilo pa po ene petih urah testiranja.
LP
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LittleDevil ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hlajenje pod -40 °C tovarniškoOddelek: Novice / Hlajenje in navijanje | 4013 (2561) | M-XXXX |
» | Sharpova kaskada (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 26877 (13422) | drejdrej |
» | LittleDevil's PhaseChange (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 23726 (14599) | LittleDevil |
» | CPU cooler -59 (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6319 (4261) | sharp |
» | R407 direct die (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 30932 (22565) | AlesZ |