Forum » Pomoč in nasveti » System restart - MSN Messenger kriv?!
System restart - MSN Messenger kriv?!
bandidosss ::
Zdravo!
Imam problem in sicer počasi bom znorel poleg PC-ja. Sam od sebe se resetira, najprej pa še za nekaj sekund zamrzne. Po nekaj uničenih živčkih sem ugotovil, da je po vsej verjetnosti kriv MSN Messenger. Sem ga na novo inštaliral, vendar se napaka zopet ponavlja. Kako MSN - jeve nastavitve popolnoma zbrišem z OS- ja , da bo po ponovni inštalaciji čisto sveža kopija gor (njegove nastavitve itd. mi ostanejo...)
Če kdo ve kaj je krivo mi lahko prosim pomaga, aja, napako pa mi javi kot problem v hardware al pa software,nekaj z zvezi v virtual memory.... - tisti blue screen.
Pa še nekaj, sistem je na sveže naložen, prej je enaka konfiguraciaj delovala super. (formatiral sem pač ker je bil že čas)
Lp, Tadej
Imam problem in sicer počasi bom znorel poleg PC-ja. Sam od sebe se resetira, najprej pa še za nekaj sekund zamrzne. Po nekaj uničenih živčkih sem ugotovil, da je po vsej verjetnosti kriv MSN Messenger. Sem ga na novo inštaliral, vendar se napaka zopet ponavlja. Kako MSN - jeve nastavitve popolnoma zbrišem z OS- ja , da bo po ponovni inštalaciji čisto sveža kopija gor (njegove nastavitve itd. mi ostanejo...)
Če kdo ve kaj je krivo mi lahko prosim pomaga, aja, napako pa mi javi kot problem v hardware al pa software,nekaj z zvezi v virtual memory.... - tisti blue screen.
Pa še nekaj, sistem je na sveže naložen, prej je enaka konfiguraciaj delovala super. (formatiral sem pač ker je bil že čas)
Lp, Tadej
gavro ::
jaz sem register spucal pa je delalo u redu...drgac se mi je pa restartal komp ko sem dal X na katerem koli oknu od MSN
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76235 (16876) | tilinho20 |
» | Problem z WIN 7Oddelek: Operacijski sistemi | 1492 (1354) | fosil |
» | Nov MSNOddelek: Programska oprema | 1523 (1060) | Lonsarg |
» | BSOD, hadrware kateri?Oddelek: Strojna oprema | 1147 (937) | Veron |
» | messenger 7.0Oddelek: Programska oprema | 4978 (2754) | Jan987 |