» »

CSS in IE in 100% height oz. min-height

CSS in IE in 100% height oz. min-height

Atos ::

Izdelujem stran za eno podjetje in imam par problemov.

Prvi je ta, da mi stran ne prikaže pravilno v IE-ju, medtem jo prikaže pravilno v FF in Operi. Problem je v levem meniju. V FF in Operi je hover učinek dober, v IE-ju pa od tretje vrstice naprej ne obarva celotne površine, ki bi jo moral.

Drugi problem je 100% height (IE) oz. min-height (FF, IE 7). Nikakor ne morem doseči tega učinka. Sem že gledal razne css skripte na netu na to temo, vendar mi v FF nikakor ne uspe. Stvar ostane tam kjer je sedaj.

Link do strani

Link do css datoteke

Vesel pa bi bil tudi kakega komentarja oz. nasveta glede dizajna :)

p.s.: Osrednja vsebina je še narejena s tabelami, vem (to še pride na vrsto) - tako da mi ni treba govorit tega ;)

rkasteli ::

Meni ne prikaže napake,tako da ne vem ali si že popravil zadevo ali pa moja verzija IE zadevo prikaže pravilno. Drugače pa moraš vzeti v zakup da prikaz ne bo nikoli popolnoma enak v vseh brskalnikih, lahko se le potrudiš in se malo igraš z CSSom da bodo odstopanja minimalna.
Dizajn se mi eni osebno zdi dober, jasen,pregleden, stran diha(ni prenatrpana) in navigacija je tudi jasna in logična .
Edino kar sem na hitro našel je da stran nima določene minimalne širine,kar pomeni da če brskalnik zmanjšaš se začne tekst in slike prekrivati. Prekrivanje je tudi problem pri zgornji pasici kjer imaš logotip in tiste hitre povezave,ko stran zmanjšaš gredo povezave na sliko in se potem komajda še razberejo ;)
rkasteli

Atos ::

mhm...hvala za opozorilo glede minimalne širine :) glede nepravilnosti prikaza pa sem sprobal že na treh različnih računalnikih z različnimi verzijami IE-ja in mi vedno ne prikaže pravilno :) Tako da naj še kdo proba

Kaj pa kdo glede 100% height? To me predvsem mori...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 423 24 25 26 )

Oddelek: Izdelava spletišč
1298347240 (6377) sunniegoldie
»

prosim ocenite stran (strani: 1 2 )

544990 (3807) Bela01
»

CSS background-image in IE6?

133079 (2945) Road Runner
»

Nepravilen prikaz strani v IE