» »

dodajanje strani

dodajanje strani

sebavet ::

Izdelal sem svojo spletno stran. Zanima me kako se naj lotim dodajanja svoje spletne strani v tuje iskalnike. V katere iskalnike? Hvala

bluefish ::

Dodajanje strani v Google. Obstajajo tudi programi, ki ti stran vpišejo v vse možne iskalnike. Enako storijo tudi nekateri ponudniki gostovanja. Sicer pa ne moreš pričakovati, da se bo stran v iskalniku pojavila že isti dan. Pri Googlu naprimer, je veliko tudi odvisno od meta tagov, ki iskalniku povejo o vsebini strani. Vsekakor pa le teh ni dobro izkoriščati z dodajanjem informacij, ki jih stran ne prikazuje.

tega, da bo google dodal mojo stran v enem dnevu niti ne pričakujem. sicer pa jo je že dodal. bolj me zanima kako se naj lotim iskanja iskalnikov kamor bi lahko vpisal svojo internet stran. upam, da zanima to tudi koga drugega. gre za to, da si zdaj na začetku povečam obisk strani, ker sem v časovni stiski.
poskusil sem z add url vpisat v googl pa se prebijam skozi salato. z vpisovalniki v iskalnike, kjer ti na enem mestu vpiše stran v 100 in več iskalnikov imam slabe izkušnje. izbral sem taktiko v 5 iskalnikov dnevno, je pa res, da mi zmanjkuje idej kako take iskalnike najti.

rkasteli ::

Ubistvu najbol važno je da imaš stran dobro rangirano v googlu in najdi.si tukaj dobiš največ prometa, potem pa so še yahoo in pa recimo opišeš svojo stran za alexo in to je to .Raje se posveti dobri optimizaciji za googla, boš imel več koristi kakor pa da vpisuješ svojo stran v neke no name iskalnike. Če imaš dobro obiskano stran jo vpiši še na kako lestvico ala 100si.com ,če si med prvimi desetimi dobiš tudi precej prometa z tega naslova.
rkasteli

kje lahko najdem kak tutorial za urejanje meta tagov?

gforce ::

Pogledaš meta tage strani, ki imajo visok serp. :) Sicer ti pa meta tagi ne bojo ravno veliko pomagali za dobro rangiranje. Pri seo je pomembno npr. da maš ključne besede v h1, da jih imaš odebeljene, da maš veliko referenčnih povezav itd.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gforce ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Google ne najde moje spletne strani

Oddelek: Izdelava spletišč
275871 (4868) Vzdevek
»

Pomoč pri optimizaciji!

Oddelek: Izdelava spletišč