Forum » Sedem umetnosti » Sinhronizacija filmov v SLO
Sinhronizacija filmov v SLO

gzibret ::
Kako ste razvajeni... 
Jaz sem ene 8 do 10 let nazaj v Pragi gledal en film v kinu (misli, da je bil nek Batman). Film je bil sinhroniziran, in sicer tako, da je ena in ista ženska brala komplet vse dialoge
, v ozadju pa je bolj po tiho bil originalen zvok.
Pa Batman je bil Netoperek, "shit" pa prdolo.
V bistvu so tisti čehi batmana priredili v ful dobro komedijo.

Jaz sem ene 8 do 10 let nazaj v Pragi gledal en film v kinu (misli, da je bil nek Batman). Film je bil sinhroniziran, in sicer tako, da je ena in ista ženska brala komplet vse dialoge

Pa Batman je bil Netoperek, "shit" pa prdolo.
V bistvu so tisti čehi batmana priredili v ful dobro komedijo.
Vse je za neki dobr!

Bor H ::
Sm dobil odgovor od koloseja o V višave:
Močno upam da bo v 2D tehniki tudi kr če ne bo pa dejansko za***.
V kolikor bo film V višave na voljo samo v 3D tehniki, bo to po vsej verjetnosti zgolj sinhronizirana verzija. Trenutno podatkov, ali bo film morda na voljo tudi v 2D tehniki in podnaslovljen, za enkrat še nimamo. Predlagam vam, da v tem trenutku poskušate poiskati odgovor še pri distributerju filma, v kolikor že ima potrditve s strani studia o možnih kombinacijah filmskih kopij.
Močno upam da bo v 2D tehniki tudi kr če ne bo pa dejansko za***.

mk818764 ::
Se najprej opravičujem, če obujam staro temo, tako da, če moti to koga naj kar pobriše ta post.
Vseeno pa me zanima, kje bi lahko dobil sihronizirane risanke za male otroke v nemščini?
Nimam ravno cajta sedet poleg tv pa snemat nemške programe.
Sem pa slišal, da je to odličen način učenja nemščine :D
Vseeno pa me zanima, kje bi lahko dobil sihronizirane risanke za male otroke v nemščini?
Nimam ravno cajta sedet poleg tv pa snemat nemške programe.
Sem pa slišal, da je to odličen način učenja nemščine :D

Nesta ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali sinhronizacija vsebin vpliva na znanje in učenje tujega jezika?Oddelek: Problemi človeštva | 3746 (3110) | Daliborg |
» | Nova anketa: kolikorat ste bili letos v kinuOddelek: Novice / Ankete | 4794 (3276) | zee |
» | V višave - sinhronizacijaOddelek: Sedem umetnosti | 2872 (2585) | shark_nm |
» | sinhroniziran film na kanalu a....fuj fej (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8395 (6761) | jeanmike |
» | Sinhronizacija filmovOddelek: Loža | 1950 (1845) | Keyser Soze |