Forum » Sedem umetnosti » Sinhronizacija filmov v SLO
Sinhronizacija filmov v SLO
gzibret ::
Kako ste razvajeni...
Jaz sem ene 8 do 10 let nazaj v Pragi gledal en film v kinu (misli, da je bil nek Batman). Film je bil sinhroniziran, in sicer tako, da je ena in ista ženska brala komplet vse dialoge , v ozadju pa je bolj po tiho bil originalen zvok.
Pa Batman je bil Netoperek, "shit" pa prdolo.
V bistvu so tisti čehi batmana priredili v ful dobro komedijo.
Jaz sem ene 8 do 10 let nazaj v Pragi gledal en film v kinu (misli, da je bil nek Batman). Film je bil sinhroniziran, in sicer tako, da je ena in ista ženska brala komplet vse dialoge , v ozadju pa je bolj po tiho bil originalen zvok.
Pa Batman je bil Netoperek, "shit" pa prdolo.
V bistvu so tisti čehi batmana priredili v ful dobro komedijo.
Vse je za neki dobr!
Bor H ::
Sm dobil odgovor od koloseja o V višave:
Močno upam da bo v 2D tehniki tudi kr če ne bo pa dejansko za***.
V kolikor bo film V višave na voljo samo v 3D tehniki, bo to po vsej verjetnosti zgolj sinhronizirana verzija. Trenutno podatkov, ali bo film morda na voljo tudi v 2D tehniki in podnaslovljen, za enkrat še nimamo. Predlagam vam, da v tem trenutku poskušate poiskati odgovor še pri distributerju filma, v kolikor že ima potrditve s strani studia o možnih kombinacijah filmskih kopij.
Močno upam da bo v 2D tehniki tudi kr če ne bo pa dejansko za***.
mk818764 ::
Se najprej opravičujem, če obujam staro temo, tako da, če moti to koga naj kar pobriše ta post.
Vseeno pa me zanima, kje bi lahko dobil sihronizirane risanke za male otroke v nemščini?
Nimam ravno cajta sedet poleg tv pa snemat nemške programe.
Sem pa slišal, da je to odličen način učenja nemščine :D
Vseeno pa me zanima, kje bi lahko dobil sihronizirane risanke za male otroke v nemščini?
Nimam ravno cajta sedet poleg tv pa snemat nemške programe.
Sem pa slišal, da je to odličen način učenja nemščine :D
Nesta ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali sinhronizacija vsebin vpliva na znanje in učenje tujega jezika?Oddelek: Problemi človeštva | 3562 (2926) | Daliborg |
» | Nova anketa: kolikorat ste bili letos v kinuOddelek: Novice / Ankete | 4639 (3121) | zee |
» | V višave - sinhronizacijaOddelek: Sedem umetnosti | 2734 (2447) | shark_nm |
» | sinhroniziran film na kanalu a....fuj fej (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8161 (6527) | jeanmike |
» | Sinhronizacija filmovOddelek: Loža | 1904 (1799) | Keyser Soze |