Forum » Strojna oprema » servis laptopa
servis laptopa
guljox ::
Hey
Nedavno sem popravil mojega laptopa in sicer konektor na matični plošči za priklop napajalnika, popravilo je trajalo pol ure.
Popravilo me je stalo 180 eur popravil pa sem ga v serbisu "birotehna" na šmartinski cesti v Ljubljani.
Zanima me če je taka cena normalna ali pa sem bil po domače povedano nategnjen.
hvala za odgovore
lp
guljo
Nedavno sem popravil mojega laptopa in sicer konektor na matični plošči za priklop napajalnika, popravilo je trajalo pol ure.
Popravilo me je stalo 180 eur popravil pa sem ga v serbisu "birotehna" na šmartinski cesti v Ljubljani.
Zanima me če je taka cena normalna ali pa sem bil po domače povedano nategnjen.
hvala za odgovore
lp
guljo
- spremenilo: guljox ()
ant ::
nategnjen koker si dolg in širok >> vsaj za moje pojme
razen če so ti zamenjali celo matično ploščo, kar pa bi bila totalna neumnost
na kotarju bi za tako storitev plačal 1 uro dela cca3 jurje recimo
p.s. jst bi jih za jajca obesil
razen če so ti zamenjali celo matično ploščo, kar pa bi bila totalna neumnost
na kotarju bi za tako storitev plačal 1 uro dela cca3 jurje recimo
p.s. jst bi jih za jajca obesil
bluefish ::
pač, tvoja napaka, da si dal prenosnik na servis, ne da bi prej vprašal koliko je servisna ura.
guljox ::
hja jebiga zdej, verjetno ne morm zdej nč ukrent glede tega,
Kako pa je z pooblaščenimi servisa, dotični je bil namreč počblaščeni servis za moj laptop, a je to načeloma vseeno kam neseš popravit?
Upam da bo čim več ljudi vidlelo ta post in se izognilo BIROTEHNE kakor se da.
lp
guljo
Kako pa je z pooblaščenimi servisa, dotični je bil namreč počblaščeni servis za moj laptop, a je to načeloma vseeno kam neseš popravit?
Upam da bo čim več ljudi vidlelo ta post in se izognilo BIROTEHNE kakor se da.
lp
guljo
Zheegec ::
Pooblaščeni so seveda dražji če nimaš več v garanciji, če pa imaš moraš pa tako in tako k njim. Če nimaš garancije pač neseš nekam kjer se spoznajo... Drugače je pa Birotehna tako velik servis, da moraš prej ali slej tja
So bili tudi kakšni nadomestni deli? Ti so kar dragi... Dvomim da je servisna ura 180€...
So bili tudi kakšni nadomestni deli? Ti so kar dragi... Dvomim da je servisna ura 180€...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oderuški predračuni za servis vozila (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 25075 (14551) | KTM_ |
» | Kateri HP servis?Oddelek: Kaj kupiti | 5632 (2248) | bobby |
» | Popravilo psp-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1341 (1116) | Quagmire |
» | počen plastičen rob zaslona prenosnika (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7923 (4742) | 49106 |
» | Izddaja računa za neplačane storitve - BirotehnaOddelek: Strojna oprema | 3030 (2217) | Thagirion |