Forum » Strojna oprema » GF 7600GT
GF 7600GT
reno ::
Mam eno vprasanje...nabavu si bom GF 7600GT (na AGP vodilih) pa mi je prodajalec reku da je pametno da si nabavm mocnejsi napajalnik namrec trenutno mam 350W :s. zanima me a je res potrebno se nov napajalnik kupt :\.
- spremenil: reno ()
Pesimist ::
oni prodajalec na sestavi.si je reko da lepo deluje na 350W inbuild napajalnikih testirano. Zraven graficne pa pise da rabi mislim da 400W hehe. Tak da probaj sej nimas dosti za zgubit razen casa. Oz ce pa se kopujes napajalnik te pa tak nikakor vzet nizje kot 550W dans
Goldee ::
zanima me a je res potrebno se nov napajalnik kupt :\
Nisi navedel kaj že imaš priključeno na napajalec! Če je to samo en dvd pekač in disk bi še šlo z 350W, če pa imaš dva diska, pa mogoče malo navit procesor itd., pa kar posezi po močnejšem napajalcu. Vsaj 550W, če boš kupil novega. Recimo tukaj.
Fyi, 7600GS deluje že na 300W napajalcu, preverjeno.
Nisi navedel kaj že imaš priključeno na napajalec! Če je to samo en dvd pekač in disk bi še šlo z 350W, če pa imaš dva diska, pa mogoče malo navit procesor itd., pa kar posezi po močnejšem napajalcu. Vsaj 550W, če boš kupil novega. Recimo tukaj.
Fyi, 7600GS deluje že na 300W napajalcu, preverjeno.
And Now for Something Completely Different...
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
Goldee ::
Hja, pol pa maš pa verjetno enega izmed bolj kakovostnih napajalcev ali?
And Now for Something Completely Different...
mravla74 ::
Moj enermax EG365 AX (350W) poganja overklokan core2duo E4300@3000Mhz, 2Gb rama, 250Gb disk ter Radeon x1900XT 256Mb. Zadeva deluje že cca slaba 2 mesca brez problemov. Dandanes je pa pač v modi pretiravanje z napajalniki.
bad_dog ::
Tudi meni pravkar kupljena 7600GT deluje brez problema na navitemu Bartonu 2500+. Res pa je, da imam zraven le en disk in en dvd pekač.
jur3 ::
jazst imam dvd pekač, 2 diska in pa 350W napajalnik in dela vse brez problemov. tok za info.
Dead enemy always smell good
Dead_Eye ::
athlon64 navit, 2x disk, 2xopt. enote, disketnik, 2x vent., zvočna live, 7900GS - bp na chieftec 360W.
The one and only
Urc ::
Mene pa zanima na kolk se kej navija tale 7600 gt na agp vodilu (najbol me zanima za firmo Leadtek)?
kixs ::
Gre toliko dokler se ne zacnejo pojavljati napake (bele pike, objekti cudnih barv) v igrah.
Noben pa ti ne more povedat do koliko MHz lahko gres.
Enostavno povecuj po 5% in potem, ko dobis napake, zmanjsaj za ene 5%.
Naceloma pa ne gre zelo veliko, morda 50MHz.
lp
Noben pa ti ne more povedat do koliko MHz lahko gres.
Enostavno povecuj po 5% in potem, ko dobis napake, zmanjsaj za ene 5%.
Naceloma pa ne gre zelo veliko, morda 50MHz.
lp
Eh pomoje pa če je že nekdo imel/ima to grafo in dosegel neko stabilno frekvenco jo lahko napiše ker verjetno se enake kartice ne razlikujejo toliko med seboj
kixs ::
Ne bos verjel, razlike med eno in drugo iste fime je lahko ogromna! Ravno zaradi tega moras sam probat. Ena serija je lahko zelo dobra, druga pac ne.
Aja... se tole.
Glede na to, da imas se stari procesor, se ti navijanje graficne ne bo nikjer poznalo. Raje navij procesor.
lp
Aja... se tole.
Glede na to, da imas se stari procesor, se ti navijanje graficne ne bo nikjer poznalo. Raje navij procesor.
lp
Procesor mam navit AMD Athlon 64 bit 3000+ @ 2400 Mhz več negre... No ja torej moram sam probat koliko se da iztisnit iz grafe...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 350W napajalnik bo dovolj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1232 (1198) | Sodck |
» | Kakšno računalniško konfiguracijo imate? (nasplošno vaš hardware) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7744 (6192) | ialexxb |
» | AGP or PCI??Oddelek: Kaj kupiti | 2102 (1541) | Meizu |
» | katero grafično?Oddelek: Kaj kupiti | 2003 (1310) | Tilk |
» | Katero grafo kupiti za agp? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 10315 (7248) | J4CK |