» »

Samsung tv/daljinec?

Samsung tv/daljinec?

lolek84 ::

Lep pozdrav!

Danes mi je crnil daljinec za tv Samsung model CW 29A8... pa me zanima ali pozna kdo kakega pooblaščenega zastopnika za samsung tv-je na katerega bi se lahko obrnil z vprašanjem o morebitni nabavi tega daljinca? to je prvo vprašanje.
Drugo pa je, kako ugotoviti kateri univerzalni daljinec bi ustrezal mojemu televizorju. Bolj se nagibam k tem možnosti, da bi nabavil nek univerzalni daljinec vendar ne vem katerega vzeti? Namreč pred kakim letom smo že kupili nek gorenje univerzalni daljinec RC9801, ki se je pol rabil kak mesec in piše da deluje na vseh novejših Samsungih, kar pa ni res, saj ne deluje tako na novem tv-ju od očeta, kakor tudi na mojem ne.
Pa zdaj ne bi rad zopet šel v trgovino, kupo kakega daljinca in naposled ugotovil da stvar ne dela, pol pa še naletel na kake tečne trgovce, ki ti pol stvari nočejo več menjat. Zato bi prosil za kako informacijo o tem, kako ugotovit kateri daljinec bi bil primeren za moj tv? Kake karakteristike moram gledat, da se bosta pol "usklajevala" in bo delal en z drugim?

Hvala za kako pomoč

milica ::

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nov TV - PHILIPS 47PFH4109/88

Oddelek: Zvok in slika
193303 (2862) AndreAS
»

Usb port na lcd tv lg (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Zvok in slika
392106310 (46754) kitka77
»

Xbox One bo dobil daljinca

Oddelek: Novice / Konzole
3815920 (10642) antonija
»

univerzalni daljinec

Oddelek: Pomoč in nasveti
243068 (2530) DragonHeart
»

Univerzalni daljinec