Forum » Loža » Koratur
Koratur
sid911 ::
Danes zjutraj se mi je pripetila manjša nevšečnost, saj sem se z redno linijo omenjenega avtobusnega prevoznika odpravil iz Mežice v MB, pri tem pa naj bi v Dravogradu prestopil. Vse lepo in prav, če bus na katerega naj bi prestopil ne bi minuto pred mojim prihodom v dravograd lepo krenil v MB. Jas pa obtičal v Dravogradu s plačano vozovnico do MB, kasneje pa sem šel s Connexovim ( ex certus) do Maribora ( seveda plačal vozovnico). zdaj me pa zanima če ima še kdo podobne izkušnje z omenjenim avtobusnim prevoznikom in ali sem upravičen do povrnitve cene vozovnice.
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
Zeberdee ::
Če imaš dokaz, da si tam bil pred odhodom avtobusa za mb, se-ve-da.
Ker ga verjetno nimaš, se žali bogu.
Ker ga verjetno nimaš, se žali bogu.
iskra ::
Mislim, da imajo ti prevozniki kak log štartov in prihodov na cilj, tako da bi se dalo kaj urihtat.
Najbolje pa bi bilo, da bi kar takoj takrat poklical na firmo in jim povedal v kakšnih težavah si se znašel.
Najbolje pa bi bilo, da bi kar takoj takrat poklical na firmo in jim povedal v kakšnih težavah si se znašel.
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
R33D3M33R ::
Heh, vlak. mchaber, nisi iz koroške a?
Ponavadi je pri teh prestopih tako, da šofer počaka na drugi avtobus in če vidi, da pač tisti nima potnikov za prestop odpelje. Škoda da nisi takoj poklical (verjetno niti nisi imel njihove številke). Jaz imam pozitivne izkušnje z njimi.
Ponavadi je pri teh prestopih tako, da šofer počaka na drugi avtobus in če vidi, da pač tisti nima potnikov za prestop odpelje. Škoda da nisi takoj poklical (verjetno niti nisi imel njihove številke). Jaz imam pozitivne izkušnje z njimi.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Projekt Travana - aplikacija za javni transport (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11525 (9662) | Vazelin |
» | Kakšno je življenje na Koroškem?Oddelek: Loža | 1581 (1018) | Furbo |
» | Rešitev za slovenski javni prevoz (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Problemi človeštva | 81618 (71027) | starfotr |
» | Prepis na drugo osnovno šolo..Oddelek: Šola | 2466 (1662) | crniangeo |
» | London.Oddelek: Loža | 5554 (3541) | baltso |