Forum » Loža » Kazen za uporabo sirene
Kazen za uporabo sirene
M@73Y ::
Lep pozdrav. a kdo ve kakšna je kazen če te dobi policija ko nažigaš sireno med vožnjo. Namreč v avto sm namontiru eno sireno. sicer zvok ni isti kot pri intervencijskih vozilih
(policija...) ampak je samo tuljenje.
Lp. matej
(policija...) ampak je samo tuljenje.
Lp. matej
..jump into psytrance tunnel..
kekz ::
Vzamejo prometno in te pošljejo na izredni tehnični pregled? (saj gre za modifikacijo vozila)
Poleg globe seveda.
Poleg globe seveda.
M@73Y ::
Sam po moje to lih ni taka modifikacija., saj je spravljena pod 'havbo'. to je u bistvu en ''modni dodatek''. sej za 5000W zvočnike tud ni treba homologacije. sam vem pa da so sirene in ostali cvileči elementi nezakoniti. Ali je kdo že bil oglobljen ali pozna koga in koliko je plačal?
..jump into psytrance tunnel..
bzp ::
Upam da je kazen dovolj velika, da te bo odvrnila od podobnih traparij. V nasprotnem primeru si pa jaz omislim en flame thrower kot "modni dodatek", sej to ni lih neka modifikacija, bo skrit pod havbo, spredaj bo samo par cm. cevi ven gledalo ...
Upam da je kazen dovolj velika, da te bo odvrnila od podobnih traparij. V nasprotnem primeru si pa jaz omislim en flame thrower kot "modni dodatek", sej to ni lih neka modifikacija, bo skrit pod havbo, spredaj bo samo par cm. cevi ven gledalo ...
Bral sem, da menda to v Južnoafriški republiki dejansko vgrajujejo.
Roadkill ::
http://www.cnn.com/WORLD/africa/9812/11...
matej: Upam, da je kazen velika. Ce bi se mimo moje bajte z vzgano sireno fural veckrat, bi te dejanko ze jaz prijavil na policijo, pa se imam za precej strpnega drzavljana. Kaksen drug bi ti jo verjetno lastnorocno odstranil iz avtomobila.
Ü
Phoebus ::
Kolk bi tebe in tebi podobne usekal po buči, joooooj, tko da bi ti jo do jajc zaril... več nimam dodat, sem vse povedal v tem stavku (= skini sireno iz avta; če je ne boš pa upam da te dobijo in te kaznujejo da boš prodal avto, mamo, očeta, sestro in se vozil s kolesom).
Ejsi_Disi ::
Meni gre že na živce, da v kakšni reklami slišiš raznorazne sirene.
Rock n' roll ain't noise pollution!
Azrael ::
Večglasne sirene so za neintervencijska vozila prepovedane. Kako pa je z (pre)glasnimi sirenami, pa ne vem.
Nekoč je bil Slo-tech.
jype ::
Azrael> Večglasne sirene so za neintervencijska vozila prepovedane. Kako pa je z (pre)glasnimi sirenami, pa ne vem.
Se prav lahko family frost prijaviš na policijo, če ti ropota pred bajto?
Se prav lahko family frost prijaviš na policijo, če ti ropota pred bajto?
Homologacijski predpis TSV 107/00 podrobno govori o zvočnih napravah, ki jih sme imeti vozilo.
O kaznih predpis ne govori, ampak če naprava ne ustreza, se šteje, kot da vozilo ni skladno s homologacijskimi predpisi in najbrž (kot sem že omenil) sledi izredni tehnični pregled in odvzem prometne (poleg globe, ki je predpisana v primeru tehnično neustreznega vozila).
Je dovolj natančno in podkrepljeno? Za kazni poglej v zakon o varnosti cestnega prometa.
O kaznih predpis ne govori, ampak če naprava ne ustreza, se šteje, kot da vozilo ni skladno s homologacijskimi predpisi in najbrž (kot sem že omenil) sledi izredni tehnični pregled in odvzem prometne (poleg globe, ki je predpisana v primeru tehnično neustreznega vozila).
Je dovolj natančno in podkrepljeno? Za kazni poglej v zakon o varnosti cestnega prometa.
U, dobra ideja. Zdaj si bom še jaz namontiral novo hupo.
Ampak ne od vlaka ampak LADIJSKO! (tisto, kar so imeli včasih za meglo )
Ampak ne od vlaka ampak LADIJSKO! (tisto, kar so imeli včasih za meglo )
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kekz ()
Ejsi_Disi ::
Se še spomnim, ko je foter v fičota namontiral tovornjakarsko hupo. Pa še čez tehničnega je prišel.
Rock n' roll ain't noise pollution!
opeter ::
Matej, ti samo lepo vozi po cesti, pa mimo takih, kot je VelikiKit, pa glasno pritisni na hupo. Če je možno, delaj to v večernih urah, da te ne bo videl
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
koyotee ::
debil na kvadrat
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Luci in pomeniOddelek: Na cesti | 2347 (1712) | |
» | Pihanje 0,0 (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 9894 (7357) | destroyer2k |
» | Kdaj pustiti policistu prednost (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 9165 (6978) | St235 |
» | Vožnja za policijskim avtomobilomOddelek: Problemi človeštva | 3911 (2309) | solatko |