Forum » Izdelava spletišč » Dodajanje foruma spletni strani
Dodajanje foruma spletni strani
erik964 ::
Pozdrav!
No ker sem pravzaprav začetnik kar se spletnih strani tiče mam mogoče eono neumno vprašanje.?
Imam eno preprosto spletno stran kateri bi dodal forum, ki bi laufal v phpbb-ju.
Spletna stran mi dela(narejena z dreamwearjem),phpbb mam tud že instaliran na serverju, zdaj bi rad vedu kaj moram nastavit ,da ko bom kliknu na gumbek FORUM se mi bo ta tudi odpru?????
Če mi lahk kateri to opiše........
Se vam zahvaljujem!
No ker sem pravzaprav začetnik kar se spletnih strani tiče mam mogoče eono neumno vprašanje.?
Imam eno preprosto spletno stran kateri bi dodal forum, ki bi laufal v phpbb-ju.
Spletna stran mi dela(narejena z dreamwearjem),phpbb mam tud že instaliran na serverju, zdaj bi rad vedu kaj moram nastavit ,da ko bom kliknu na gumbek FORUM se mi bo ta tudi odpru?????
Če mi lahk kateri to opiše........
Se vam zahvaljujem!
Tody ::
Če ti je uredu da se forum odpre v novem oknu potem samo link do formu, drugače bo treba malce bolj kodo premetavat in gnezdit.
Druga varjanta so CMS-i like RUNCMS ali subdreamer
Druga varjanta so CMS-i like RUNCMS ali subdreamer
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tody ()
erik964 ::
Hi
Ja saj to sem mislu,da se odpre v svojem oknu!!!!!!
zdej je index.html v glavni mapi public.html, phpbb2 pa je istaliran v drugi mapi........glih to ne vem kako to nardit???
Če mi lahk kateri natančno razloži!!!!!
Ja saj to sem mislu,da se odpre v svojem oknu!!!!!!
zdej je index.html v glavni mapi public.html, phpbb2 pa je istaliran v drugi mapi........glih to ne vem kako to nardit???
Če mi lahk kateri natančno razloži!!!!!
Tody ::
JA enostavno daš povezavo ane ?
Več ti ne znam povedat
<a href="http://moja_domena.com/phpbb2" Povezava do mojega foruma <a/>
Več ti ne znam povedat
user4683 ::
Tody je pridelal en typo (manjka en zaklepaj)
torej...
< a href="mojadomena.com/phpbb">povezava do foruma< /a>
torej...
< a href="mojadomena.com/phpbb">povezava do foruma< /a>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Izdelava spletišč | 255040 (29705) | miko22 |
» | več jezičnost na spletni straniOddelek: Izdelava spletišč | 712 (673) | MrBrdo |
» | Integracija PhpBB v spletno stranOddelek: Izdelava spletišč | 1906 (1578) | roli |
» | Skripta za prikaz najnovejšega na forumuOddelek: Izdelava spletišč | 1688 (1293) | c0dehunter |
» | Moj hompageOddelek: Omrežja in internet | 2310 (1423) | Tody |