Forum » Izdelava spletišč » Postavitev bloga na žeobstoječi stani?
Postavitev bloga na žeobstoječi stani?
Ash_ ::
Pozdravljeni,
Na že obstoječo stan v kateri deluje Cms Etomite, moram vklučiti blog. Sedaj me pa zanima ali je to sploh mogoče glede na to da se za Etomite da dobiti kar nekaj različnih pluginov za blog, ampak kako naj naredim povezavo iz ostalimi blogi da bo zadeva sploh vpisana v blog-javna ali RSS feeds..., ali je možno, da se odpre nov blog recimo na bloggerju,siolu... in se le ta vključi v Etomite Csm, ali je boljše kar na novo vse skupaj postaviti v recimo WordPressu ali kje drugje? Prosim za majhno pomoč, ker mi nekako niso čito jasne tele stvari.
Hvala lp,
Na že obstoječo stan v kateri deluje Cms Etomite, moram vklučiti blog. Sedaj me pa zanima ali je to sploh mogoče glede na to da se za Etomite da dobiti kar nekaj različnih pluginov za blog, ampak kako naj naredim povezavo iz ostalimi blogi da bo zadeva sploh vpisana v blog-javna ali RSS feeds..., ali je možno, da se odpre nov blog recimo na bloggerju,siolu... in se le ta vključi v Etomite Csm, ali je boljše kar na novo vse skupaj postaviti v recimo WordPressu ali kje drugje? Prosim za majhno pomoč, ker mi nekako niso čito jasne tele stvari.
Hvala lp,
Ash
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri cms uporabljate?Oddelek: Izdelava spletišč | 2690 (1925) | BlackOrange |
» | galerija - kaj uporabitOddelek: Izdelava spletišč | 2010 (1683) | BluPhenix |
» | Pozna kdo to & podobno skripto ?Oddelek: Izdelava spletišč | 1062 (984) | IceIceBaby |
» | Preoblikovanje html strani v portalOddelek: Izdelava spletišč | 1517 (1306) | roli |
» | CMS!!!Oddelek: Izdelava spletišč | 1459 (1210) | Xgroznik |