Forum » Strojna oprema » Audigy NX 2 in VIsta
Audigy NX 2 in VIsta
cebelar123 ::
Imam Audigy NX2 (USB zvocna) in Visto oz. sem imel Visto dokler ni letela skozi okno!!
Sedaj sprasujem ce je slucajno kateremu uspelo usposobit zvok na Visti (32-bitni)
Sem nekaj gledal na tujih forumih in je zgleda to dokaj pogost pojav.
SIcer so neki driverji za Visto na uradni strani ampak ne delajo :(
Sedaj sprasujem ce je slucajno kateremu uspelo usposobit zvok na Visti (32-bitni)
Sem nekaj gledal na tujih forumih in je zgleda to dokaj pogost pojav.
SIcer so neki driverji za Visto na uradni strani ampak ne delajo :(
Mih@@ ::
Sicer ti s temle odgovorom ne pomagam preveč, ampak po moje boš moral počakat, da Creative izda novo verzijo gonilnikov 8kar zna pri njih trajat). Sam imam X-Fija, pa tudi še ni gonilnikov za Visto, ki bi delali ok. Kljub temu, da so kao končno različico dali ven z dokajšnjim pompom ene 14 dni nazaj.
ales85 ::
Z veseljem bi ti pomagal pa sem pozabil... imel sem tudi ta problem (imam enako zvočno kartico) pa sem problem rešil brez kakršnih koli dodatnih gonilnikov. Malo se poigraj v "sounds and audio devices" pa bi ti moralo uspeti.
Aleš
Aleš
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267783 (67375) | Seljak |
» | Dilema! Vista ali xp za igre! Velik blo napisan sam vseen rabim pomoč!Oddelek: Operacijski sistemi | 2367 (1699) | nina__ |
» | acer in komentar big bang-a?!?Oddelek: Kaj kupiti | 2964 (2414) | Zheegec |
» | Smiselnost lepot Viste in grenki kompromisiOddelek: Operacijski sistemi | 2191 (1502) | ender |
» | Nov komp...vprašanje za driverje...Oddelek: Strojna oprema | 1388 (1253) | Yoxi |