Forum » Omrežja in internet » PROBLEM Z MODEMOM!
PROBLEM Z MODEMOM!
tomazsk1 ::
ŽIVIJO!
kolegica si je kupla prenosnik, pa ima doma zdaj 2 modema, enega v prenosniku (motorola 56kbps se mi zdi) in enega doma( onega od isdn, ko je hitrejši). Zdaj me pa zanima, ker sem včeraj naštimoval prek onega modema v prenosniku in mi je napisalo da je problem v povezavi, kaj naj naredim. Sem šele danes pogruntal, da bi lahko prek onega isdn modema povezal, samo kaj ko prenosnik nima take "vtičnice"(je oni taširok priklop com se mi zdi). Zdaj me pa zanima ali se da prek modema, ki je v prenosniku povezat na internet ali rabi kakšen pretvornik za oni isdn modem da bi ha lahko priklopil na prenosnik?
Hvala za odgovore!
LP! Tomaž!
kolegica si je kupla prenosnik, pa ima doma zdaj 2 modema, enega v prenosniku (motorola 56kbps se mi zdi) in enega doma( onega od isdn, ko je hitrejši). Zdaj me pa zanima, ker sem včeraj naštimoval prek onega modema v prenosniku in mi je napisalo da je problem v povezavi, kaj naj naredim. Sem šele danes pogruntal, da bi lahko prek onega isdn modema povezal, samo kaj ko prenosnik nima take "vtičnice"(je oni taširok priklop com se mi zdi). Zdaj me pa zanima ali se da prek modema, ki je v prenosniku povezat na internet ali rabi kakšen pretvornik za oni isdn modem da bi ha lahko priklopil na prenosnik?
Hvala za odgovore!
LP! Tomaž!
5er--> ::
Ona bi rabila ISDN modem na prenosniku. Tisti integriran ne pride v poštev.
Če ima USB vrata kaj takega, če ima pcmcia vrata pa mogoče pcmcia isdn kartico.
Če ima USB vrata kaj takega, če ima pcmcia vrata pa mogoče pcmcia isdn kartico.
tomazsk1 ::
Saj ma že ona zunanji modem, samo ga ne morem povezati s prenosnikom. sem mislil, da obstaja kakšen converter da bi na drugi strani bil USB.
Drugače pa hvala za odgovore!
LP!
Drugače pa hvala za odgovore!
LP!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako izboljšati domet routerjaOddelek: Omrežja in internet | 11951 (9805) | Pyr0Beast |
» | Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 44103 (19643) | imallears |
» | Mobitel UMTS ali Simobil VodafoneOddelek: Mobilne tehnologije | 3671 (2980) | flipflop |
» | USB wirelessOddelek: Pomoč in nasveti | 1360 (1097) | Sims |
» | 3Com USR ISDN Pro TaOddelek: Strojna oprema | 1823 (1482) | Wad@ |