Forum » Pomoč in nasveti » vista&XP sp 2 ( oba na pcju )
vista&XP sp 2 ( oba na pcju )
shadeX ::
Lep pozdrav
Mene pa zanima kako bi jaz windows visto in xp dal na en rač.? sedaj imam xp sp2 vendar bi rad dal še visto ( na drugo particijo ) tako da bi imel 2 operacijska sistema. in če se da kako to naredim..
za odgovore se že vnaprej zahvaljujem
Mene pa zanima kako bi jaz windows visto in xp dal na en rač.? sedaj imam xp sp2 vendar bi rad dal še visto ( na drugo particijo ) tako da bi imel 2 operacijska sistema. in če se da kako to naredim..
za odgovore se že vnaprej zahvaljujem
zee ::
narediš prosto particijo in nanjo inštaliraš Visto.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Problem Host ::
ti sam nared prosto particijo, pol pa kr ko boš mel xp užganga dej inštal vista. Nč ne ponovno zaganjat pc-ja pa devat dvd-ja not.
tole bo najlažje
tole bo najlažje
shadeX ::
ja jaz mam 2 particiji.. C ( na kateri mam xpje ) in D ( na kateri mam igre, programe itd )
no lahko jaz kar na D dam visto in še ali lahko kar inštaliram visto kar kadar sem u xpjih ali moram zagnat še enkrat pc in dat dvd notr da mi boota itd...?
no lahko jaz kar na D dam visto in še ali lahko kar inštaliram visto kar kadar sem u xpjih ali moram zagnat še enkrat pc in dat dvd notr da mi boota itd...?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formatiranje in boot managerOddelek: Operacijski sistemi | 2515 (1580) | demon#666 |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267305 (66897) | Seljak |
» | Vista OEM, nekaj vprašanjOddelek: Operacijski sistemi | 2881 (2008) | Galaxy |
» | Problem z bratom :) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 8050 (4870) | primzx |
» | Windows Vista 64 bit build 5308Oddelek: Operacijski sistemi | 1459 (1101) | aljo82 |