Forum » Pomoč in nasveti » Neke težave z BOOT-U
Neke težave z BOOT-U
the_game ::
Dobil sem nek program za spreminjanje BOOT menija (to mislim tiste,ko se pri Windiws XP nalaga na začetku(una zastavica pa napis w.XP pa spodaj se nalaga)da bi si spremenil ozadje tam pa mi je neki zaštekal pa resetiral pa mi zdaj na začetku pred Boot meniju neki napako javlja (INVALID BOOT.INI booting from C:\Windows\) pa sem tudi opazil da mi je tu nekaj spremenilo:LINK:http://shrani.si/?winsishuo.png
A lahko kdo kako pomaga???
A lahko kdo kako pomaga???
StratOS ::
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
>>><<< ::
Meni se to pojavlja vsak teden, pa ne morem mimo tega screena, tako da vsak teden formatiram comp .
Os je Windows Xp Professional SP 2.
Mogoče kdo ve rešitev?
Os je Windows Xp Professional SP 2.
Mogoče kdo ve rešitev?
Dark Angel ::
Meni se to pojavlja vsak teden, pa ne morem mimo tega screena, tako da vsak teden formatiram comp .
Sem se tolk nasmejal ob branju tega kot že dooooolgggooooo ne. Nekateri pa res imajo morje časa...
Gwanaroth ::
Saj ti je jeje997 že povedal, da je težava z diskom al pa v najboljšem primeru ide/sata kablom.
Lights often keep secret hypnosis..
>>><<< ::
Disk mi ne crkuje, sprobal sem z programom od proizvajalca za testiranje. Tako, da je verjetno kabel, moram probat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BOOTMGR in NTLDR, ne najde boot.iniOddelek: Operacijski sistemi | 1548 (1374) | MrStein |
» | Problem z diskom : 0x0000007B errorOddelek: Pomoč in nasveti | 2450 (1499) | crayz43 |
» | Trdi disk...Oddelek: Pomoč in nasveti | 830 (742) | b00n |
» | Težavica z boot.ini v XP-jihOddelek: Operacijski sistemi | 1153 (1014) | >>><<< |
» | linux disk crknil, ne morem v WinXPOddelek: Operacijski sistemi | 1072 (1021) | mile |