Forum » Strojna oprema » Računalnik se resitira
Računalnik se resitira
Stoole ::
Zdravo!
Po nekaj času rednega prebiranja tega foruma sem tudi jaz prišel do tokče kjer sem ugotovil da rabim vašo pomoč. In to bo moj prvi post ;)
Uglavnm situacija je sledeča. Moje "Čudo" dela kukr pač dela...uglavnm dela popolnoma normalno dokler ne zaženem kašne igrce. Po nekaj časa igranja (5-10min) mi skoraj vsaka igrica "zamrzne" in računalnik se resitera samodejno ali pa ga moram tudi ročno. Posumil sem seveda pregrevanje ampak z vsemi programi na tržišču sem dobil podobne rezultate.
CPU Temp. : 55C
GPU Temp: 50-55C
HDD Temp: 35C
Glede na to ne bi moral rečti da se kej pregreva no ali pač?
Računalnik sestavlja naslednje drobovje;
Matična: ASUS K8U-X
CPU: AMD Athlon 3400+ 2.2 GHz (Nč nism naviju)
GPU: Sapphire ATI Radeon X1650 Pro (Nič navita) - Uspešno prestal 3D Mark 06 teste
Spomin: 2x 512Mb DDR (400Mhz) - Preveril z Memtestom ni našel nobene napake
No če vas še kaj zanima kar na plano z vprašanji, jaz bom pa pridno čakal na nasvete
Po nekaj času rednega prebiranja tega foruma sem tudi jaz prišel do tokče kjer sem ugotovil da rabim vašo pomoč. In to bo moj prvi post ;)
Uglavnm situacija je sledeča. Moje "Čudo" dela kukr pač dela...uglavnm dela popolnoma normalno dokler ne zaženem kašne igrce. Po nekaj časa igranja (5-10min) mi skoraj vsaka igrica "zamrzne" in računalnik se resitera samodejno ali pa ga moram tudi ročno. Posumil sem seveda pregrevanje ampak z vsemi programi na tržišču sem dobil podobne rezultate.
CPU Temp. : 55C
GPU Temp: 50-55C
HDD Temp: 35C
Glede na to ne bi moral rečti da se kej pregreva no ali pač?
Računalnik sestavlja naslednje drobovje;
Matična: ASUS K8U-X
CPU: AMD Athlon 3400+ 2.2 GHz (Nč nism naviju)
GPU: Sapphire ATI Radeon X1650 Pro (Nič navita) - Uspešno prestal 3D Mark 06 teste
Spomin: 2x 512Mb DDR (400Mhz) - Preveril z Memtestom ni našel nobene napake
No če vas še kaj zanima kar na plano z vprašanji, jaz bom pa pridno čakal na nasvete
DominusSLO ::
Uffff... to pa je vprašanje za jasnovidce ;)
Mogoče napajalc kej jebe, mogoče nimaš prav biosa naštimanega, lahko ima plata kake probleme, itd...
Mogoče napajalc kej jebe, mogoče nimaš prav biosa naštimanega, lahko ima plata kake probleme, itd...
cpu&nb watercooled, gpu on air at the moment
Stoole ::
Napajalc dvomm da jebe...je tud čist nov tko da to odpade. Da je pa kej u boisu narobe naštelan? mogoče kva pa vem uglavnm a so drgač temp. kul? men se nč pretirano velke ne zdijo.
DominusSLO ::
Temp. so ql... Saj si napisal temp. pod obremenitvijo?
cpu&nb watercooled, gpu on air at the moment
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako gledate temperature CPU in GPUOddelek: Strojna oprema | 3643 (2967) | Pro_moted |
» | Koliksna je lahko max temperatura plosce in cpuja? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 9048 (6447) | Vuli |
» | Ugašanje računalnika med igranjemOddelek: Pomoč in nasveti | 3627 (2694) | Bostjan99 |
» | AMD x2 situacija (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Strojna oprema | 17925 (10668) | OChack |
» | Volcano 7Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 972 (751) | random |