Forum » Programska oprema » bitdefender 10
bitdefender 10
leteci ::
BD10 mi najde virus v vecih mailih v thunderbirdu. Ko ga najde pri skeniranju napise: okuzeno, izbrisano, posodobitev in posodobitev neuspesna. A ksn drug antivirusni bi znal zbrisat virus v mejlih?
lp
lp
matrix2 ::
tale BD10 je en jajc od kozla!!!! Sistem se mi ruši, vse šteka nekateri programi se kar sami zapirajo, skratka jaz ga bom po hitrem postopku...
Sem imel NOD32 štiri leta in niti ene okužbe sploh nisem vedel da ga imam v mašini da se o sistemskih sredctvih raje ne pogovarjamo. Sedaj se je nekaj zaštrikalo pri posodobitvah pa sam ne vem, ali je krivda na moji ali na serverju
Sem imel NOD32 štiri leta in niti ene okužbe sploh nisem vedel da ga imam v mašini da se o sistemskih sredctvih raje ne pogovarjamo. Sedaj se je nekaj zaštrikalo pri posodobitvah pa sam ne vem, ali je krivda na moji ali na serverju
Pinzl ::
posodobitev po skeniranju in ko ti najde virus
pomeni da ta fajl hoče poslati na bitdefenderlab da ga kao stestirajo
drugače pa si sam rekel da ti napiše
se pravi da je virus izbrisan
matrix2 praviš da ti vse šteka... zakaj ga pa potem že nisi zamenjal če je tak jajc
ker meni na zelo zelo švoh mašini odlično dela in mi nič ne šteka
to da se včasih antyspyware izklopi po posodobitvi pa je npaka na njihovi strani
ponavadi jo odpravijo z novim updateom v roku cca.30-60min
pomeni da ta fajl hoče poslati na bitdefenderlab da ga kao stestirajo
drugače pa si sam rekel da ti napiše
okuzeno, izbrisano, posodobitev...
se pravi da je virus izbrisan
matrix2 praviš da ti vse šteka... zakaj ga pa potem že nisi zamenjal če je tak jajc
ker meni na zelo zelo švoh mašini odlično dela in mi nič ne šteka
to da se včasih antyspyware izklopi po posodobitvi pa je npaka na njihovi strani
ponavadi jo odpravijo z novim updateom v roku cca.30-60min
matrix2 ::
končno usposobil NOD32 slo. verzija, res imajo v nulo poštimano, kuri pa nekje 2% sredctev
Za BD pa je že znano, da se zakomplicira ker nima preveč rad določenih programov in celo v navodilih piše da je potrebno izključiti BD če snemamo z NEROTOM. Tam tudi piše kateri programi so rizični in se tepejio z BD, pa mi potem povej kakšen je to AV program, ki deluje le na goli mašini, ko pa naložiš programe pa se lahko slikaš
Tudi SIOL-ov operater zna povedati isto zgodbo, da BD ni za vsako mašino. Namreč na SIOL strani se dobi brezplačna polna Slovenska verzija BD, koda pa velja eno leto...
Jo nočem niti za šenk...
Za BD pa je že znano, da se zakomplicira ker nima preveč rad določenih programov in celo v navodilih piše da je potrebno izključiti BD če snemamo z NEROTOM. Tam tudi piše kateri programi so rizični in se tepejio z BD, pa mi potem povej kakšen je to AV program, ki deluje le na goli mašini, ko pa naložiš programe pa se lahko slikaš
Tudi SIOL-ov operater zna povedati isto zgodbo, da BD ni za vsako mašino. Namreč na SIOL strani se dobi brezplačna polna Slovenska verzija BD, koda pa velja eno leto...
Jo nočem niti za šenk...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 658564 (16101) | Domini tm |
» | Antivirus, ki je "ugoden" (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 6085 (4633) | zmaki |
» | antivirus (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 11889 (9252) | frikihamster |
» | Kateri antivirusni program priporočate ??Oddelek: Programska oprema | 2116 (1883) | SavoS |
» | Kompletna antivirusna zaščitaOddelek: Programska oprema | 2344 (1843) | Paramedic |