Forum » Programska oprema » thunderburd - jeziki
thunderburd - jeziki
slovencl ::
V thunderburd bi rad naložil črkovanje za slovenski jezik. Izbral sem možnosti in dodal jezik, se povezal na internet, vse inštaliral, in dobil sporočilo, da je bil slovenski črkovalnik uspešno nameščen. Ko pa hočem črkovat, pa imam na izbiro še vedno samo angleški jezik, zakaj to?
jure1825 ::
si poskusil zapret & odpret tb?
meni se zdi ta črovalnik malo čuden... na seznamu se mi zdi da mi napiše sl_SI pa še sl-SI... pa ne vem zakaj.
meni se zdi ta črovalnik malo čuden... na seznamu se mi zdi da mi napiše sl_SI pa še sl-SI... pa ne vem zakaj.
Highlag ::
Meni tudi ne gre. Sem že tudi tukaj spraševal, pa je bilo vse tiho.
Never trust a computer you can't throw out a window
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pismenost Slovencev je zelo slaba (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Sedem umetnosti | 21904 (12707) | nevone |
» | Slovenščina in tujke (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 15076 (13558) | nokkj |
» | Mobilni development (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 14472 (10851) | Gandalfar |
» | Predsednik Drnovšek - se mu je končno "odpeljalo"? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 11487 (7695) | Bob Rock |
» | Firefox 1.0.4 in Mozilla 1.7.8 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 15036 (12252) | Marjan |