Forum » Pomoč in nasveti » Compacting - pomoč...
Compacting - pomoč...
digitalcek ::
Zadnje dni mi je začel outlook vključevati compacting (stiskanje e-mailov?). Zadeva mi obupno upočasni moj 900 Hz računalnik...
Problem je v tem, ker večino mailov hranim v outlooku že kakšne dve leti.
Če jih zbrišem, ne morem več pisati tistim osebam, saj bodo mislili, da spamam, če pa repliciram na leto dni star e-mail, bodo videli, da so že komunicirali z menoj, saj je pri repliciranju vidna celotna "zgodovina" dopisovanja...
Je možno compacting izključiti (kako?), oz. compacting nastaviti tako, da začne stiskati šele, ko je predal poln recimo 60 ali 70-procentno?
Če maile izvozim, nisem naredil nič, ker jih ne morem pregledovati, oziroma bi jih moral vsak dan nekaj deset uvoziti v outlook in jih spet izvažati...
Prosim za pomoč.
Problem je v tem, ker večino mailov hranim v outlooku že kakšne dve leti.
Če jih zbrišem, ne morem več pisati tistim osebam, saj bodo mislili, da spamam, če pa repliciram na leto dni star e-mail, bodo videli, da so že komunicirali z menoj, saj je pri repliciranju vidna celotna "zgodovina" dopisovanja...
Je možno compacting izključiti (kako?), oz. compacting nastaviti tako, da začne stiskati šele, ko je predal poln recimo 60 ali 70-procentno?
Če maile izvozim, nisem naredil nič, ker jih ne morem pregledovati, oziroma bi jih moral vsak dan nekaj deset uvoziti v outlook in jih spet izvažati...
Prosim za pomoč.
- spremenil: digitalcek ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 276353 (21284) | Matko |
» | Gmail backup, thunderbird, ...Oddelek: Programska oprema | 4986 (1425) | markhenry |
» | Izvoz e-pošte iz Apple MailOddelek: Programska oprema | 2548 (493) | MrStein |
» | Izvoz vseh mailov iz OutlookaOddelek: Pomoč in nasveti | 5021 (4633) | krneki0001 |
» | Različne velikosti .pst datoteke v Outlook 2007?Oddelek: Programska oprema | 1979 (1925) | pirx |