» »

Thomas PNG

Thomas PNG

1 2 3
4
»

@LOL ::

+1 za Branetovo2 mnenje
Hippy: The Doors?
Geek: The Windows!

Luka Percic ::

Mislim, razumel bi, da jo je odprl sam. "O.K. Premislu si je", bi si reku. Ampak zanj so to temo odprli drugi. Zakaj ? MIslim, saj se ne sekiram za temo ali za plac na hard disku, ki ga zavzema. Samo ne scompila mi tole vse skup...


Mene je sram.
Pač preveč znanja sem si na slo-techu nabral da bi mi bilo vseeno.
Veliko good pointov, veliko razlag, veliko zanimivih odprtih tem, veliko razmišljanja "izven kocke".

Jst samo upam da se nebo z&t in pč, spremenil v questions and answers only.

R33D3M33R ::

Microsoft: Pred leti, davnega leta boh ve kdaj, nam je bil obljubljen nov vmesnik. Kje kaj je!? Bull da ni vecjega. Ze sto let ni nobenega napredka kar se tice funkcionalnosti, katera je totalno na podnu, glede na to, da je enih par php programerjev, ki bi bli sposobni za cas posla skupaj spackat kaj bolj uporabnega, kot tole.

In bedno je ljudi pozivat, naj gredo drugam, ce jim kaj nepase. Tko delajo luzerji. Za vprasat je se, kaj spremeniti, da bodo tudi oni nasli kaj zanimivega tu gor. Ne pa, da se jih naganja.

Forum sicer ne propada, samo ne gre pa nikamor, kar je skoda.



Evo, odlično povedano. Sam sem se že neštetokrat pritoževal nad vmesnikom in funkcionalnostjo, ki bi bila dovolj dobra za en home made forum, ne pa tak ogromen forum. Ampak vse je bilo le metanje peska v steno.

Kar se pa tiče Thomasa, bi pa bilo prav škoda, če bi zapustil forum. Precej namreč prispeva k temam v Z&T (čeprav včasih izpade nesramno :P ).
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

PaX_MaN ::

Brane2 : word

(sem že hotel napisat, da Thomas občasno deluje kot "I know it.You figure it out!" primerek osebe, in da je dizajn čisto spodoben in primeren URL-ju slo-tech.com, sicer bi si še mislil, da gre za kak slo-wau-user-interface-thesis.kul, ampak ne bom)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: PaX_MaN ()

MarkV ::

Thomas; večinoma se ne strinjam s tabo, tudi zdaj se ne, je pa lepo videti, da stojiš za svojim mnenjem, ga braniš, tudi če se vsi okrog tebe spravijo nate.

Je pa to jalovo početje. Kot v cankarjevih hlapcih....

@LOL ::

tudi če se vsi okrog tebe spravijo nate.

Očitno ne. Mnogi ga podpiramo. Če nisi uspel razbrati iz te brezpredmetne debate tukaj .Seveda pa to ni merilo
Hippy: The Doors?
Geek: The Windows!

kuglvinkl ::

Down. Kako se znebiti naziva je jasno. Opravičiš se.

Vajenc ::

Meni je tako kot večini na ST-u, v užitek prebirati Thomasa (čeprav je velikokrat nesramno neposreden), zato ne želim, da Thomas preneha pisati tu gori, zaradi "neprijaznega vmesnika". Verjamem, da bi ga pogrešali tudi Primož, Jype, Barakuda ..., zato bi raje videl, da se šaljivo pomenite okoli termina besede taliban ob kakšnem pivu, ker IMO se v kontekstu podeltve PnG ne da zanašati le na leksikone. Tako kot so Anglikanci, Luterani, Baptisti ... za RKC le malo zgrešeni kristjani, tako so za pravoverne Sunite Talibani, le malo zgrešeni-ortodoksni, sunitski muslimani. In če vprašaš Štajerca, ali so njegovi otroci Štajerci, bo odgovoril pritrdilno, tako kot Taliban za svojega otroka, ženske pa so tako kot v vseh ortodoksnih vejah muslimanstva le žene od moža Talibana, Šiita... Je pa tudi tako, da si nas večina pojem Taliban predstavlja kot nekega Tolovaja s kalašnikom v roki, ki krati že tako majhne muslimanske svoboščine, zato si stavek o likvidaciji Talibanov večina ne predstavlja kot likvidacijo nedolžnih otrok in žena.

Ko boste ob pivu (čaju, kakavu) Thomasa prepričali, da si je narobe razložil besedo taliban, se lahko on opraviči in nadaljuje opisovati svoje poglede na svet, ker so vsaj zelo zanimivi. Sej vem, da sem optimist, ampak bi bil greh neprobat ;)
1 2 3
4
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sovrazni govor na slovenskem spletu (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
709835 (8555) jype
»

EA odstranila Talibane iz Medal of Honor (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Igre
12319806 (16802) IvoJan

Thomas PNG #2

Oddelek: Slo-Tech
382701 (1811) kuglvinkl

persona rudis

Oddelek: Slo-Tech
404879 (4066) IgorGrozni

Thomas dobil "persona rudis" (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
786445 (5141) opeter

Več podobnih tem