» »

Will Hillary own some republican ass?

Will Hillary own some republican ass?

««
8 / 23
»»

kixs ::

Ja. Zjebal so navadne drzavljane, te ki so zdaj v dolgovih in ti, ki morajo placevat davke in vracat drzavni dolg, pravzaprav samo obresti na ta dolg.

Noben od direktorjev, ki so sprejemal slabe odlocitve ni kriv... kdo je kriv za tako zakonodajo, ki vse to omogoca, itn.

Sej bi lahko rekli, da so si sami krivi... sej tudi so, ampak kaj, ko je pa tako lepo ziveti ameriske sanje... pa ceprav na racun, ki ga ne mores placat. Ja, American way...

Pa da ne bo kdo mislil, da je pri nas grozno drugace, da se kaj taksnega ne more zgoditi... po svoje, je pri nas se veliko hujse.

Mislim... Bear Sterns gre v qurac in ga resi FED na racun davkoplacevalcev... kdo pa resi tiste, ki so vzeli hipoteko na hiso??? Mislim, da je bilo dovolj tistih 30 milijard $ tudi za resitev hipotek.

Ce morajo slabe odlocitve pozreti eni, naj jih tudi drugi.

lp

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kixs ()

PacificBlue ::

kva je pa ZDA zjebalo?

Osebni dolg..70% bank, ki kontrolirajo ta dolg skozi Centalno banko obstaja oz. so zunaj ZDA. Kot celoten rezultat vsega tega je masivni dolg na vsaki stopnji družbe..od bogatih do revnih..
Pač kaj hočem povedati je, da je vse to načrtovano za zrušitev ameriške ekonomije..in to se bo tudi zgodilo. Recesija je samo blagi začetek..
Vse te banke (IMF, The world bank, The bank of international Settlements) so bile ustvarjene da razširijo ekonomsko hegemonijo po svetu..Recimo članstvo v IMF za vsako državo predstavlja ogromne zneske..Če imajo katere države z problemov odplačevanja so lahko to kr velike problemi..recimo Brazilija je leta 1986 zaradi tega posekala ogromno pragozda, izčrpala svoje rudnike z zlatom itd..istega leta so ZDA utrpele 50 miljard tgovinskega deficita..

Predsednik Linkoln, Jackson in Kennedy so hoteli ustaviti to familijo mednarodnih bankirjev z tiskanjem $ brez da bi davkoplačevalci to plačali..
Danes, če ZDA pridejo v deficit, FED natisne dolarje s pomočjo rezerv..torej kupijo dolg in dolarji zaokrožijo spet v ekonomijo..Leta 1992 so davkoplačevalci plačali FED-u 286 miljard dolarjev zaradi dolga..Pač to je tako zvit načrt, da je res bolano..In samo v vednost FED-ove bančne knjige niso dostopne javnosti..
I’m out.
:3

kixs ::

Zanimivo branje:

The financial enigma resolved — A debt-money system

by Louis Even

“The Money Myth Exploded” was one of the first articles of Louis Even, and remains one of the most popular to explain how money is created as a debt by private banks. It is available in the form of an 8-page leaflet (tabloid format) that you can order from the “Michael” office, in several languages: English, French, Spanish, Italian, German, Polish, Portuguese.

http://www.natural-person.ca/themoneymy...

lp

Edit:
Za linke so pa res naredili spremembo... na slabse!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kixs ()

luli ::

Calligulla : Napisal si sledeče
81% Americanov se ne strinja z smerjo te administracije.
Podaj za svojo trditev dokaze. Linki, ki si jih dal tega v ničemer ne potrjujejo. Sicer pa sem takšnih lažnjivih kljukcev že vajen. Nekaj časa nazaj je en celo zapisal, da so v Iranu potekale največje pro-ameriške demonstracije.
Seveda svoje laži ni mogel podkrepiti z dokazom, tako kot tudi ti ne boš mogel.

jype ::

V tisti temi je link na dokumentarni film. Napisal sem celo točen čas, da ti ni treba gledat celega, če hočeš ostati neveden.

Pa če sem napisal, da so bile v Iranu največje proameriške demonstracije 11. septembra to ne pomeni, da so bile v Iranu največje proameriške demonstracije sploh, kot si ti zmotno predstavljaš.

Daedalus ::

Mislim... Bear Sterns gre v qurac in ga resi FED na racun davkoplacevalcev...

Jup, pravi vzor prospirajoče free market ekonomije.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Thomas ::

V tisti temi je link na dokumentarni film.

Dokumentaren še manj kot Moore. Oziroma tam nekje.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Thomas> Dokumentaren še manj kot Moore. Oziroma tam nekje.

Le čevlje sodi naj kopitar, sicer pa lahko pokaže, kje se film moti.

Potem ti ne bi mogel soditi o ničemer! Kljub temu pa pametuješ o vsem.

luli> Potem ti ne bi mogel soditi o ničemer! Kljub temu pa pametuješ o vsem.

Ker za razliko od nekaterih tule moja malenkost poseduje zadostno mero znanja, se razume.

Poldi112 ::

Evo lulu, samo zate ker očitno nisi preveč pismen (link Caligule je bil ok):

Pdf z vprašanji in rezultati
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

No, če si našel link pa napiši vprašanje, kjer 81% ljudi ni zadovoljnih z Bushem! Kolikor jaz vidim je vprašanje drugačno!

borchi ::

> No, če si našel link pa napiši vprašanje, kjer 81% ljudi ni zadovoljnih z Bushem!

tisto je pač, ne bistveno, druga številka. 28% odobrava bushevo politiko.
l'jga

borchi : Zanimiva matematika. Najprej trdite da 81% ni zadovoljnih (predvidevam da s politiko) z Bushem, 28% pa njegovo politiko odobrava. Vse skupaj me spominja na volilno udeležbo, ki je včasih znala biti tudi 105%.

Matematika ala FDV.

poweroff ::

Če prav berem, je bilo vprašanje naslednje:

4. Do you feel things in this country are generally going in the right direction or do you feel things have pretty seriously gotten off on the wrong track?
Wrong: 81%

Vprašanje ni bil Bush, pač pa ocena razmer v državi. Za to je sicer res najbolj zaslužen Bush, ni pa on edini faktor.

Luli ima prav.
sudo poweroff

> Zanimiva matematika. Najprej trdite da 81% ni zadovoljnih (predvidevam da s politiko) z Bushem, 28% pa njegovo politiko odobrava.

jaz nisem ničesar trdil. sem tudi eksplicitno napisal, da je za strinjanje/nestrinjanje z bushevo politiko rahlo, ampak res rahlo, drugačna številka od te s katero operira calligulla.

fdv, sem videl samo od zunaj. zakaj vprašaš?
l'jga

Azrael ::

Samo to ni isto.

Iz 28% procentov tistih, ki se strinjajo se ne more kar zaključiti, da ostalih 72% je proti. V teh 72% so tako tisti, ki se ne strinjajo, kot tudi tisti, ki jim je vseeno in tudi tisti, ki so neopredeljeni.
Nekoč je bil Slo-tech.

Da ne bomo preveč bluzili: tole so podatki od Gallupa.

Če prav vidim: 34% za, 61% proti.

Gallup.
sudo poweroff

> Samo to ni isto.

sem že (2x) napisal, da to vem. po tisti raziskavi je 28 app., 64 disapp. če se prav spomnim. 15 o.t. je razlike do številke s katero je calligulla operiral.

2/3 se ne strinja z bushem. kakšno večino bi ti rad, da bo bush uradno sprejet za screw-up? 90%?

glede na trend od začetka prvega mandata, je možno, da celo doživiš...
l'jga

In koliko so zanesljive te ankete, ali so tako kot pri nas odvisne najbolj od želja naročnika?

Pri prejšnjih volitvah so po enih anketah tudi Kerrya kovali v zvezde, še ene prej pa Al Gora.
Nekoč je bil Slo-tech.

imaš proste roke, da začneš limat ankete od drugih naročnikov, ki kažejo 2/3 approval za busha...
l'jga

Ne gre zato. Ni bil edini kiks anketarjev, ko so napovedovali zanesljiv poraz FDR, kiksi so kar naprej, samo se hitro pomedejo pod preprogo. Ravno tako so napovedovali zanesljivo zmago dveh tičkov, ki pa nista postala presednika na prejšnjih dveh volitvah.

Ankete imajo tako ohlapna vprašanja, pa ne samo pri nas, da jih je možno razumevati na najman 3 načine.

Ampak, koga pravzaprav briga Bush? Ne bo ga na teh volitvah. Skuril je svoja dva mandata in adijo.

Jeseni se bo vedelo.
Nekoč je bil Slo-tech.

Ampak tudi če se vrnemo na to nesrečno anketo. Ali nam pove, zakaj se anketiranci ne strinjajo z aktualno administracijo? Ali administracija vlada s pretrdo roko, premilo, ali je kaj tretjega narobe?

Ne.

NIč od tega ne izvemo iz teh rezultatov, pa ravno to bi bilo zanimivo. Tako pa s takimi ohlapnimi "izsledki" pušča vse možnosti odprte. Veliko hrupa za nič, saj si rezultate vsak lahko razlaga po svoje.
Nekoč je bil Slo-tech.

drejc ::

kiksi so kar naprej, samo se hitro pomedejo pod preprogo

Tudi na naših zadnjih parlamentarnih volitvah se je to pokazalo. Od tu (ne)zaupanje FDV+Niko Toš aparatusu.
"Rise above oneself and grasp the world"
- Archimedes of Syracuse

Calligulla ::

81% meni, da gre hudo narobe. To je direkt na racun administracije. Ce Busha podpira 28% ljudi, to ne pomeni, da so vsi znotraj tega zadovoljni ampak, da so pac izrazito zvesti stranki, da upajo, da mu rata kaj obrnit, da se se niso sprijaznili z svojo zmoto,.. skratka marsikaj ampak je pa vsekakor ta odstotek odraz poraznega stanja.

No in se enkrat, je teh 81% in pa tistih 64%, ko gre specificno za Busha, a so to komunajzarji in ultralevicarji? Miheljakove ovce? Jih je FDV brainwashal?

Od tu (ne)zaupanje FDV+Niko Toš aparatusu

Nekej je Toš. A žal tudi drugi anketarji nimajo kaj bistveno srečnejše roke. SLS bi morala izpast iz parlamenta na prejšnjih volitvah, LDS pa zmagat.

Tudi drugje po svetu ni kaj bistveno bolje.

Zato namesto standardnih anket ponujajo denar, če boš prav ugotovil. Eno malenkost sicer, a že za 10 € človek dobro premisli kaj bo bleknil.

Tako so na predsedniških volitvah v Srbiji ankete napovedovale izenačen izid med Tadićem in Nikolićem, tale plačljiva zadeva pa jasno zmago Tadiću, kar se je potem res zgodilo. Ankete so de mode.

USS Liberty ::

Še en tipičen primer pro obama novinarske manipulacije...

Tale članek TV hiše ABC je takšna politična pro Obama propaganda, da se je še celo naši od politkomisarja Vlada Miheljaka natrenirani FDV novinarji, ne bi sramovali.

Ha, ha, ha... ABC novinarji so od 140.000 ameriških vojakov v Iraku našli štiri vojake in tri podpirajo Obamo, eden pa Hillary in to seveda ''spretno'' prikažejo kako možje in žene v uniformah skoraj plebiscitarno podpirajo Obamo. Ja šur, malo morgen... Bom kar citiral enega od komentarjev Američanov na ta članek, ki je tole crap zgodbo nominiral za pulitzerjevo nagrado za fikcijo(I nominate this article for the Pulitzer Prize in Fiction.) Komentarji na ta članek so seveda v ogromni večini kritični in večina seveda zavrača to pro Obama pravljico za otroke, ki jo je skonstruiral ABC.

Resnica je seveda povsem drugačna, saj ameriški vojaki na volitvah vedno cca. 75% glasujejo za republikance, John McCain je pa še posebej popularen med vojaki in bo skoraj zagotovo dobil še precej višjo podporo med vojaki, kot jo že običajno dobivajo republikanski kandidati za predsednika.

Ameriški vojaki pač ne podpirajo tiste levičarske politične opcije, ki stoji za Obamo in ki jih doma v ZDA stalno pljuva, načrtno kriminalizira, demonizira, proglaša za zločince in morilce ter celo organizira teroristične napade na vojaške rekrutne centre in ki jim je v preteklosti celo hotela preprečiti, da bi glasovali na predsedniških volitvah...

Tako, da ljudje ne nasedat vsaki manipulaciji, ki jo sprodicira lažniva levičaska internacionalna novinarska propaganda...

Tako je!
Zato smo se eni naučili, da vsako informacijo jemljemo kritično. Zavajanje naroda je očitno modna muha zadnjega desetletja. Samo poglejte minule vseevropske delavske demonstracije. 35.000 ljudi? Še policijskih 10.000 je pretiravanje.

Ahahahahahaha!!!!!!

Vi ste se naucili jemati informacije kriticno!?!
WMD in malo morje nategov, ki ste jih pogoltnili kot cipa ...

Thomasui sem napovedoval potek tako v Iraku kot glede ekonomije on pa je bluzil na osnovi brosuric te administracije in ostali niste nic boljsi in potem bluzite o tem, da ste sposobni kriticno presojat informacije?

Najbolj naivna in vodljiva cetica folka ste. Vse idiotizme in lazi ste goltali..

> Veliko hrupa za nič, saj si rezultate vsak lahko razlaga po svoje.

če anketa pravi, da 2/3 anketirancev ne podpira busha, mi boš težko razložil, da to pomeni, da ima bush ogromno podporo.

sem tudi že povedal kaj se meni zdi zelo zanimivo v komentarju tega poll-a. bush je prvi predsednik (od kar zbirajo o tem podatke (1960)), ki je imel to "smolo", da je predsedoval v obdobju, ki na koncu konjunkture ni prineslo večjih dohodkov državljanov, kot pa so bili na koncu prejšnjega konjunkturnega obdobja.

This view is consistent with the income statistics of the past five years, which suggest that median household income has still not returned to the inflation-adjusted peak it hit in 1999. Since the Census Bureau began keeping records in the 1960s, there has never been an extended economic expansion that ended without setting a new record for household income.
l'jga

Calligulla : Nikjer in res nikjer ne boš našel moje podpore vojni v Iraku. Pred leti bi celo (v kolikor bi imel ameriško državljanstvo) volil Gore-a. No sedaj lahko rečem samo hvala komurkoli že, da ni zmagal.
V temo sem se "vtaknil" izključno zaradi laži, ki si jih trosil in jih še trosiš. Glede tega sta si z Bush-em kar močno podobna.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: luli ()

Thomas je nekam tiho.

Luli, katere lazi?
Kar nastej.

Calligula, a lahko malo manj žaljenja in več vsebine? Če ti smetiš, se potem še drugi čutijo poklicane to počet.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Nekej je Toš. A žal tudi drugi anketarji nimajo kaj bistveno srečnejše roke. SLS bi morala izpast iz parlamenta na prejšnjih volitvah, LDS pa zmagat.

Hmm, zanimivo, da različne ankete različnih organizacij povedo podobno stvar?

Človek bi sklepal da gre za dve zadevi: ali vse agencije uporabljajo isto metodologijo, ali gre pa za teorijo zarote.
Kaj je bolj verjetno presodite sami.

Kar se tiče "Toševih" raziskav je:
a) metodologija javno objavjena na spletni strani skupaj z rezultati anket;
b) je "Toševa" skupina dobila najvišje znanstveno priznanje Evropske unije za metodološko odličnost ESS raziskave;
c) lahko kdorkoli od kritikov kadarkoli pride pogledat kako se izvajajo ankete. Pošlje naj ZS, pa se zmenimo. Bo lahko zraven v anketni delavnici.

Zato namesto standardnih anket ponujajo denar, če boš prav ugotovil. Eno malenkost sicer, a že za 10 € človek dobro premisli kaj bo bleknil.

Bullshit v koncetrirani obliki.

Incentives se uporablja izključno zato, da se ljudi sploh pripravi k sodelovanju Da se zagotovi visoko stopnjo sodelovanja in posledično ustrezno reprezentativnost ankete.
sudo poweroff

je "Toševa" skupina dobila najvišje znanstveno priznanje Evropske unije za metodološko odličnost ESS raziskave;

Pa vendar so narobe napovedali zmagovalca volitev in SLS je prišla v parlament.

Lučka je dobila celo Nobelovo nagrado, pa to ne pomeni, da ima kaj pojma.

tole tut mene zanima. zakaj bi blo bolj zaželeno vedet nekogaršnji guess o rezultatih kot pa nekogaršnja pozicija o določeni stvari.

zato ker verjamemo, da smo anketiranci vsi zelo dobri analitiki in znamo izredno natančno predvidet rezultat npr. nekih predsedniških volitev?
l'jga

je "Toševa" skupina dobila najvišje znanstveno priznanje Evropske unije za metodološko odličnost ESS raziskave;

Pa vendar so narobe napovedali zmagovalca volitev in SLS je prišla v parlament.

Thomas, se delaš neumnega ali namerno zavajaš?

Kdaj točno je "Toševa skupina" delala napoved volitev?

Ti bom jaz povedal. Nikoli. Zadnja anketa je bila opravljena kar precej pred volitvami, za tem so se dogajale številne stvari (tudi Podobnikov "padec"), kampanja je bila še intenzivna, in seveda se je v tem času javno mnenje še spreminjalo.

Na vseh tiskovnih konferencah je bilo vedno tudi jasno povedano,da to NI volilna napoved. Volilna napoved je namreč nekaj širšega kot zgolj rezultati ankete.

Prave volilne napovedi (v Nemčiji in ZDA) se delajo na podlagi anket, upošteva se pa tudi druge podatke - druge ankete, analiza nastopov, analiza kampanje, time series analysis (predvsem v ZDA - sem imel v Britaniji tako analizo celo kot izpitno vprašanje), itd.

Zato prosim bodi toliko pošten in povej kdaj je bila "Toševa" anketa opravljena in koliko časa je preteklo do volitev - ter kaj se je vmes dogajalo.

Če seveda zmoreš hladnega, neideološkega pogleda na stvar.
sudo poweroff

Saj zaradi tega, ker volitve pokažejo drugačen rezultat, kakor prejšne "javnomnenjske raziskave" - Toševe ali Gallupove - se mi te ankete zdijo eno figo vredne.

Daedalus ::

Saj zaradi tega, ker volitve pokažejo drugačen rezultat, kakor prejšne "javnomnenjske raziskave" - Toševe ali Gallupove - se mi te ankete zdijo eno figo vredne.

Ne nujno vedno. Običajno kr zadanejo, kdaj pač sfalijo. Je že tako, da si volilci znajo tud premislit v zadnjem trenutku - pa to še ne pomeni, da je anketa za en kurc al pa popolnoma neuporabna.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Običajno kr zadanejo, kdaj pač sfalijo.

Če bi ugibali random, bi v polovici primerov zadeli. Če bi ugibali na podlagi tega, kaj mislimo sami, bi v povprečju zmagali v več kot 50%.

Od anket bi pa že pričakovali kaj boljšega.

Thomas, predlagam, da si greš prebrat kakšen resen metodološki članek. Recimo kakšnega, kjer je opisano, kako je Gallup uspel s svojo volilno napovedjo leta 1936. No, saj včasih je tudi zgrešil, recimo leta 1948, vendar pa so javnomnenjske ankete - če jih seveda znaš brati - zelo koristen pripomoček pri napovedovanju izidov.

Dejansko danes ankete precej dobro napovedujejo izide. Odvisno od denarja, vendar se da z dovolj velikimi sredstvi in dobro metodologijo doseči izredno natančne napovedi, predvsem pa meriti odzive javnosti na različne dogodke.

Je pa zanimivo, da so se Gallupu 1936 politiki in razni komentatorji pred volitvami precej posmehovali. Po volitvah pa ne več.

In če ankete res ne delujejo, me pa zanima zakaj se jih poslužujejo tudi politiki, marketing in ostali? Zakaj Janša, ki anketam bojda ne zaupa, naroča svoje?

In zakaj te dni na FDV hodijo na informativne pogovore raznorazni politiki iz levih in predvsem iz desnih strank na pogovore o javnem mnenju in anketah?
sudo poweroff

, kako je Gallup uspel s svojo volilno napovedjo leta 1936. No, saj včasih je tudi zgrešil, recimo leta 1948

Sej to je ves moj point. Včasih uganejo, včasih ne.

donfilipo ::

Matthai samo mal firbca....včasih je tak forum tudi bližnjica preko brda brezvezne cirilice (in sorodnih pisav:). Zanima me, če je tako imenovana Toševa skupina splošno gledano resnično prihajala do neugodnejših rezultatov za desnico (bemti jemljejo hope which is the best dope:) in kako lahko teoretično brez manipulacij seveda, do tega pride - ali pa ima 'toš' narobe pedigre za desnico? Zgleda smešno, ampak je kar resno vprašanje.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

@Matthai

Dej ne smeši se s tem Tošem, ko pa je vsem znano, da ta človek, ki je ustanovni član Foruma 21, javnega mnenja ne meri, ampak tiste njegove ankete uporablja izključno za manipuliranje in usmerjanje javnega mnenja v korist levih strank.

FDV in njegov profesorski kader je največje sranje pri nas, 3/4 študentov na tem faksov pa ni sposobnih narediti normalnega faksa, pa zato na FDV-ju vedrijo do tridestega leta, kjer jih Lukšić in Miheljak rekrutirata v podmladek SD. FDV je še večje ideološko sranje kot teološka fakulteta.

Tiste Toševe tiskovne konference, ko vsak mesec "strokovno" razlaga njegove ankete so pa itak še posebna burleska. Že v naprej veš, kaj bo spet povedal. Na vsaki tiskovni konferenci najprej pove, da njegove ankete kažejo, da če bi Kučan ustanovil svojo stranko, bi ta stranka zmagala s 110% podporo, potem pa se čez tri dni pred kamerami vedno pojavi še Kučan in pove, da ne namerava ustanoviti svoje stranke... Hahaha in to od Kučana in Toša poslušamo že najmanj 10 let...

Pa burleska so tudi recimo razlage Toša o popularnosti strank. Ko je na prvem mestu SD, podpora pa mu pada, Toš vedno najprej reče: '' SD še vedno vodi pred SDS'', padca podpore SD pa ne omeni. Ko pa je bil na prvem mestu SDS in mu je podpora padala, je pa Toš vedno naprej povedal: ''Podpora SDS pada, SD pa raste.''

Pa nekateri tukaj itak že več dni bluzijo in sploh ne ločijo kaj so to: televoting, internetno glasovanje in raziskave javnega mnenja. To kar počne Toš sicer naj bi bila neka raziskava javnega mnenja, ki pa se seveda po politični nepristranskosti nikakor ne more primerjati z Gallupom in podobnimi inštitucijami.

Thomas, ni vprašanje ali uganejo, vprašanje je kako natančne so napovedi. Na dve decimalki redko.

Kdo bo imel večino pa ankete praviloma ugotovijo brez težav. Z razmeroma nizkimi stroški so sposobne oceniti tudi število sedežev v parlamentu.

Zanima me, če je tako imenovana Toševa skupina splošno gledano resnično prihajala do neugodnejših rezultatov za desnico (bemti jemljejo hope which is the best dope:) in kako lahko teoretično brez manipulacij seveda, do tega pride - ali pa ima 'toš' narobe pedigre za desnico? Zgleda smešno, ampak je kar resno vprašanje.

Primerjalno gledano so bili rezultati različnih agencij vedno precej podobni. Poljuden članek na to temo - z navedbo primerjalnih anketnih podatkov - je v tej Mladini napisal Miheljak.

Sicer bodo sedaj desničarji skočili v luft, ker sem pač omenil Miheljaka, vendar jim svetujem, da si članek preberejo in ga skušajo sesuti z argumenti, ne pa ad hominem. Če so tega seveda sposobni.

Kar se pa tiče Toša je pa moje mnenje tako, da ima za desnico napačen pedigre. Problem so osebna nestrinjanja z delom desnice (z določenim delom desnica ima dobre odnose in ga celo obiskujejo in sprašujejo za nasvete - pa ne bom govoril konkretnih imen). Problem pa so tudi nekatere sorodstvene povezave, o katerih pa tudi ne bom govoril tukaj. Lahko pa povem, da jaz z njim nisem v sorodu, ga pa osebno kar dobro poznam.

Kar se pa tiče Branka Grimsa in njegovega mnenja o FDV, je pa stvar taka. Grims, menda naš največji medijski strokovnjak, ima o FDV in strokovnjakih iz FDV seveda precej negativno mnenje. Je pa zanimivo, da se je vseeno vpisal na FDV. Torej sta na voljo dve možnosti: je tako nesposoben, da ni sposoben narediti drugega faksa, ali pa FDV le ni tako slaba fakulteta.
sudo poweroff

@ Matthai

Grims je res en bimbo, ki se je na ''stara" leta vpisal še na FDV... je pa on pred FDV-jem vseeno naredil en normalen faks, saj je po svoji osnovni izobrazbi univ.dipl.ing. geologije...

Aha, zato zna tako dobro vrtat luknje v zakone?
sudo poweroff

Tale posnetek TV hiše ABC je tudi izjemno zanimiv in poučen. Posnetek prikazuje krajši intervju novinarke ABC z guvernerjem Kalifornije Schwarzeneggerjem za časa zadnjih požarov v Kaliforniji. Sicer se ta posnetek ne nanaša direktno na letošnje predsedniške volitve v ZDA, pa vseeno dobro pokaže, kako pristranska, leva in pro demokratska je večina novinarjev v ZDA. Ko gre za levega, demokratskega politika, bodo novinarji situacijo vedno prikazali, da je kozarec na pol poln, ko pa gre za republikanca, bodo pa vedno prikazali, da je kozarec napol prazen in bodo napako našli, tudi če si jo bodo morali izmisliti.

Bravo, Terminator, vsaka čast! Res je dobro na tem posnetku terminiral in utišal to lažnivo novinarsko babo, ko ji je rekel: ''You are looking for a mistake and you won't find it. As much as you may hate it, but it's good news!''

Največja tragedija pri vsem tem ''novinarstvu'' je pa to, da TV hišo ABC v levičarski propagandi močno prekašata NBC in CBS in lahko si predstavljamo, kako šele tam zavajajo gledalce, če je že ABC tako pristranski in pro demokratsko usmerjen.

Zgodovina sprememb…

Fox je pa seveda zgled nepristranskega novinarstva kaj? No ja, stavit grem, da je Fox TV postaja po Grimsovem okusu...
sudo poweroff

WarpedGone ::

>> Fox je pa seveda zgled nepristranskega novinarstva kaj? No ja, stavit grem, da je Fox TV postaja po Grimsovem okusu...

Ko ti takšno zgovarjanje ustreza, se ga sploh ne sramuješ, kaj?
Zbogom in hvala za vse ribe
««
8 / 23
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ron Paul (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
757519 (5291) innerspace
»

McCainov klub pozabil pobrisati blackberry

Oddelek: Novice / Zasebnost
104366 (2711) Loki
»

V ZDA kršijo tudi zasebnost predsedniških kandidatov?

Oddelek: Novice / Zasebnost
473965 (2615) jype
»

Hillary Clinton - predsednica ZDA?

Oddelek: Loža
111798 (1577) michel

Več podobnih tem