» »

Will Hillary own some republican ass?

Will Hillary own some republican ass?

««
23 / 23
»
»»

T-h-o-r ::

Sem ti na žulj stopil? Poleg tega si popolnoma zgrešil poanto in vse skupaj pomešal. Tvoja analogija je še drugič propadla iz istega razloga. Želim ti več izvirnosti pri naslednjih postih. lp



da, stopil si mi na žulj, že 3 dni ne spim zaradi tvojih mastermind besed

in moje gledanje na svet je izključno levo-desno naši-vaši, kaj drugega ne poznam

ko pa si mi rekel, da sem orto levičar, pa sem omedlel
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: T-h-o-r ()

Bistri007 ::

Michelle Obama vs. Cindy McCain??? Katera bi bila boljša prva dama?

Tu sploh ni primerjave. Michelle je zgleda nežna kot terminator, pred katero se še Arnold skrije.

Sarah Palin odraža vrednote večinske Amerike. Tudi s temi volitvami so ZDA ostale desnosredinska država. Če bodo kaj poskušali Pelosike in Reidi uveljavljati vrednote San Francisca, bodo 2010 leteli ven s kapitolskega griča ko Superman.
Največja napaka desetletja je bila narejena 4. novembra 2008
Oni so goljufali in Alah je goljufal, Alah je najboljši prevarant. (Koran 3:54)
Citiraj svetega očeta Benedikta XVI. in postani "persona rudis"...

leinad ::

Evo, pa je RNC že pričel z javnim linčem Palinove:D (kar sicer pozdravljam, ker buh nam pomagi če ta specimen homo sapiensa kdaj pride v ovalno pisarno)

JanK ::

Throwing Christians to the lions >:D

hokuto ::

Obamo so v Belo hišo izvolili predvsem liberal bias mediji... Še noben predsedniški kandidat v zgodovini ZDA ni bil takšen media darling, kot je bil Obama. V tej temi sem za časa predvolilne napopal nešteto dokazov za to in pa tudi raziskav javnega mnenja, kjer Američani v veliki večini pravijo, da mediji več kot očitno favorizirajo Obamo...
Tvoj nešteto prevedeno v reality speak je niti enega relevantnega. Ti pa še kakšen drug v tejle temi nimate pojma kaj bias sploh pomeni. Bias je kadar o istih zadevah poročaš različno zgolj zaradi tega kdo je v zadevo vpleten. Recimo osebi A in B ukradeta avto, ti pa osebo A zaradi tega kritiziraš, osebo B, ki ti je iz nekega razloga bliže, pa ne. Ni pa bias, če osebo A kritiziraš zaradi kraje avtomobila, osebe C, ki ga ni, pa ne. Ti in še par obsedenih posameznikov, ki mislite, da je vsako poročanje, ki je v nasprotju z vašim videnjem stvari že avtomatično biased, si morate to že enkrat dat dopovedat. Mi je zelo žal za republikanske kandidate, ampak sedanji McCain, da o puhloglavki, ki se je igrala vp kandidatko ne izgubljam besed, sta bila izrazito subpar ponudba na volitvah. Mediji so bili ves čas polni nesmiselnih oslarij okoli Obame (terorist, socialist, komunist, musliman, arabec, radikalec, ne ljubi ZDA, ne nosi ZDA zastavice, itd itd), ti pa resno govoriš o biasu. Nič ne pomaga, če oddaja, ki začne z velikim naslovom "Ali je Obama res (izmišljena negativna kvalifikacija dneva)?" in potem pol ure o tem trobezlja kot o legitimnem vprašanju, nato konča v enem stavku, da se temu ne da pritrdit. Ti človek si zblojen, tako kot so tisti McCainovi privrženci, ki se bojijo, da bodo zdaj ZDA postale muslimanska država, ali pa tisti Obamini, ki mislijo, da se bosta od januarja 2009 cedila med in mleko. Odklopljeni od realnosti vsi po vrsti. Obamo je v belo hišo v prvi vrsti spravil Bush s svojimi prvokategornimi polomijami in ob razmerah kakršne so na terenu, bi bilo veliko bolj normalno, če bi bil rezultat volitev vsaj 60%-40% za demokratskega kandidata, tako da o vplivu liberal biasa medijev ni niti slučajno mogoče govorit.

nimitz: Novinarska profesija na zahodu pa naj bo to v ZDA, EU in seveda tudi v Sloveniji, tako v zadnjih letih postaja totalno nekredibilna, saj mediji niso več nič drugega, kot pa del volilne kampanje levih kandidatov in levih strank... Poklic novinarja pa vsebolj pada na takšen družbeni status, kot ga imata poklic prostititke ali pa zvodnika...
Vidiš s temle se delno celo strinjam, in sicer v tem, da novinarska profesija postaja precej nekredibilna, samo streljaš pa v prazno, ko zaradi tvoje obsesije tu spet vidiš kampanjo levih strank. Ko so ameriški mediji totalno zatajili po 11.9. in popolnoma nekritično sprejemali vse kar jim je administracija dala na pladenj, so tudi delali levo propagando? Ko namesto resne obravnave resnih tem, vsi postajajo vse bolj in bolj rumeni, če se pa že lotijo resnih tem, se jih pa v (pol) zabavnih oddajah, ali pa v takem formatu kjer se praktično ne da predstavit bolj kompleksnih argumentov in je vse zreducirano na soundbites, je to tudi leva propaganda? Ne, to je posledica tega, da je tudi novinarstvo postalo primarno posel (iskanje množic) in šele sekundarno opravlja funkcijo, ki ji je v bistvu namenjeno. Daj mi povej kje na zahodu leva opcija nerazložljivo dolgo dominira zaradi te tvoje umišljene leve nagnjenosti medijev? A v Italiji mogoče (kjer Berlusca direktno dominira izrazito večinski del medijskega prostora), Franciji, Nemčiji? Ali pa je morda po tvoje že to, da sploh kdaj pride na oblast že perverzija demokratičnega sistema?

bistri: Michelle Obama vs. Cindy McCain??? Katera bi bila boljša prva dama?
Tu sploh ni primerjave. Michelle je zgleda nežna kot terminator, pred katero se še Arnold skrije.
Res je, ni primerjeve... med razumnim človekom in tabo. Sodit katera bi bila boljša po izgledu pač ni dejanje razumnega človeka, mi je zelo žal. S terminatorsko primerjavo si se pa ornk zafrknil, je namreč prav Cindy z ledenim pogledom in plastičnim ksihtom res terminator, medtem ko Michelle, ki tudi meni sploh ni nič posebnega za pogledat, terminator nikakor ni, je pa recimo kobilasta.

bistri: Sarah Palin odraža vrednote večinske Amerike.
Nikar ne kliči nesreče, edino kar Palin odraža je absurdna raven ignorance in verski fundamentalizem. Noben priseben si ne more želet, da najmočnejša država na svetu sledi takemu modelu.
doke!

Karaya 52 ::

T-h-o-r> in moje gledanje na svet je izključno levo-desno naši-vaši, kaj drugega ne poznam

Saj vem. Demokrati se v ZDA na vse kriplje otepajo etikete ki jo tukaj na veselo lepite. Po drugi strani pa se v demokratih vidi cel kup naših politikov. Kriza lastne identitete terja davek tudi pri Milanu Kučanu, ki piše uvodnik v knjigo o Baracku Obami.

hokuto ::

doke!

d0rK ::

Jz sm skor s stola padu ko mu je Jon rekel Black Shep. ;D

poweroff ::

http://www.delo.si/clanek/71370 - Bush je očitno totalno popušil.

Kje ste sedaj "slovenski republikanci"?
sudo poweroff

kow ::

Če ti roke ne stisnejo razni Lule, Sarkozyji, Putini ... se lahko s tem kvečjemu pohvališ.

Poldi112 ::

Ja, bush se res lahko z lepimi stvarmi pohvali.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Ziga Dolhar ::

Kdor je Bister, bo pa že zmogel kaj več od 'sux'-anja.
https://dolhar.si/

USS Liberty ::

>>>>>http://www.delo.si/clanek/71370 - Bush je očitno totalno popušil.

jaz bi rekel, da najbolj "pušite" tisti, ki ne znate odvreči levičarskih plašnic, razmišljati s svojo glavo in vedno takoj na prvo liberal bias medijsko žogico skočite kot prave ovčke...

Evo ena druga novinarka na CNN malo drugače predstavlja kako je Buš v resnici "popušil"...
CNN: Bush not snubbed after all
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Zgodovina sprememb…

Karaya 52 ::

Bomo videli kaj nam bo Matthai jutri pripravil.

Double_J ::

Nič, za raziskovalno novinarstvo FDV je značilno, da potihne ko je ujeto na laži.:))

jype ::

USS Nimitz> ki ne znate odvreči levičarskih plašnic

A desničarji mate drugačen model plašnic?

poweroff ::

Hja fantje, jaz sem samo navedel link do članka na DELU.

Dejstvo pa je, da je Bush ob obiskih v Evropi doživljal najbolj množične anti-demonstracije.

Pa tudi zadnje volitve (v ZDA in Sloveniji) sopokazale, da ljudstvo desničarjev ne mara.

Vas boli, kaj? :D

Aja, pa še cukrček: Obama je bister fant. Če bo Hillary zunanja ministrica bo to za republikance boleč udarec. Clintonov namreč še niso preboleli, hehe,
sudo poweroff

Bistri007 ::

Bush je za moje pojme boljši politik kot nova garda, ki prihaja, z Husseinom in Clintonovko na čelu. Saj, mogoče bo zdržal dve leti, potem pa impeachment.

V ZDA je večina (55%) belcev glasovalo za tardeče. Bojim se, da bo ta nova garda uničila ZDA kot jih poznamo. Change, ampak na slabše.

BHO sux
Največja napaka desetletja je bila narejena 4. novembra 2008
Oni so goljufali in Alah je goljufal, Alah je najboljši prevarant. (Koran 3:54)
Citiraj svetega očeta Benedikta XVI. in postani "persona rudis"...

poweroff ::

Bistri, žal ne živim v Iranu, da bi se strinjal s tabo.

Verjamem pa, da se tvoji "prijatelji" iz Irana in S. Koreje veselijo krize, ki jo je zakuhal Bush in posledično upada moči ZDA.
sudo poweroff

Bistri007 ::

Matthai???
Vlada mul in Ahmedinedžada ni kaj preveč priljubljena, in BHO se bo šel z njimi pogovarjati. Torej, za povprečenega Iranca bi bilo veliko bolje, da so na oblasti republikanci. Če v času Islamske revolucije ne bi bil predsednik ZDA Dhimmi Carter, ampak Ronald Reagan, danes ne bi bilo islamske republike, Hezbolaha, ipd. In ja, ravno sedaj, ko so že naredili dovolj cepljivega materiala za eno bombo, bo stopil BHO v dialog.
(Namig: bona fide in taqiyya nimata ravno veliko skupnega)

Tudi kako BHO ni odreagiral na sporočilo Zawahirija ti da malo misliti, kakšen "voditelj" svobodnega sveta bo novi president-elect.
Največja napaka desetletja je bila narejena 4. novembra 2008
Oni so goljufali in Alah je goljufal, Alah je najboljši prevarant. (Koran 3:54)
Citiraj svetega očeta Benedikta XVI. in postani "persona rudis"...

jype ::

Bistri007> Tudi kako BHO ni odreagiral na sporočilo Zawahirija ti da malo misliti, kakšen "voditelj" svobodnega sveta bo novi president-elect.

Mhm. Končno en, ki se ne obnaša kot štiriletni mulec.

tsh2 ::

http://www.delo.si/clanek/71370 - Bush je očitno totalno popušil.

Kje ste sedaj "slovenski republikanci"?


bush sploh ni dvigoval roke kot drugi, ki so hodili zraven njega, ker se on ni hotel rokovati, ne ker se drugi ne bi hoteli z njim.
bolj bedne stvari pa že dolgo nisem videl.

USS Liberty ::

Change has come to America!

FBI: Illinois Governor Sought To "Sell" Obama's Senate Seat

Obama bo iz senata odšel v Belo hišo... Skorumpirani demokratski guverner Ilinoisa Rod Blagojevich pa je poskušal prodati Obamino senatorsko mesto najboljšemu ponudniku iz demokratske stranke...

Obamin Chicago je bil že od nekdaj center ameriške korupcije, politiko pa tam že od nekdaj obvladujejo demokrati...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

poweroff ::

In koliko % bo pokasiral Obama?

Ali pa še huje - je morda možno, da se je Obama pustil izvoliti le zato, da bo lahko Rod Blagojevich pokasiral????

:D
sudo poweroff
««
23 / 23
»
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ron Paul (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
757100 (4872) innerspace
»

McCainov klub pozabil pobrisati blackberry

Oddelek: Novice / Zasebnost
104236 (2581) Loki
»

V ZDA kršijo tudi zasebnost predsedniških kandidatov?

Oddelek: Novice / Zasebnost
473734 (2384) jype
»

Hillary Clinton - predsednica ZDA?

Oddelek: Loža
111711 (1490) michel

Več podobnih tem