» »

Will Hillary own some republican ass?

Will Hillary own some republican ass?

««
5 / 23
»»

jype ::

Hja, kaj pa vem. McCain je republikanec, pa sploh ni v ničemer podoben temu, kar zdaj vidimo. Republikanci in demokrati se hkrati bojijo njegovih liberalnih idej, prvi zato ker zanika njihove konzervativne blodnje, drugi pa zato, ker utegne biti nasprotnik s preveč prepričljivim programom. Navsezadnje je McCain tisto, kar večina smatra za "old-school" republikance (in čeprav vsi skušajo posnemati Reagana, je McCain daleč spredaj kot edini vsaj približno podoben tistim republikanskim predsednikom, na katere so ZDA lahko ponosne.

Thomas se ga očitno tudi boji :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

Thomas ::

"Men dol visi" jure razume kot "se bojim".

Dej se mau vzem v roke, no!

Jaz bi najraje videl, da izberejo predsednika, ki bi jim inštaliral fairtaxes. Sej veste "taxes are breaking our baxes". Pa da bi bil dovolj odločen, da bi ga vsi mirovniki po svetu sovražili, kot sovražijo Busha. To McCain je. On ne bo tako mehek kot je Bush včasih. Recimo do Irana. Pa Klintonca bo tud znala pokazat zobe, če bo treba. Samo bosta pa oba izumila kakšen nov davek ali dva.

Ampak kaj bi jaz najraje videl, ni pomembno. Nej majo enega ali drugega, njihov problem. Glavno da smo se znebili Gorea in Kerryja.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Luka Percic ::

Jasno je tudi da je spet padla fama o "največ denarja zmaga", katero zelo radi vedno in dosledno povdarjajo naši (socialistični) novinarji/komentatroji.
Vsaj na republikanski strani, je nominacijo dobil John McCain, ki je bil šele četrti po zbranem denarju(v republikanskem taboru).

Vir.

Daedalus ::

Že iz tega razloga, bi moral sam Obama, ker je zahajal v "nevarna okolja" odstopiti od tekme za to funkcijo.

Ti to resno? A pol bi se moral Bush s "svojo direktno vezo z Bogom" pa zgodovino zadevanja in alkoholiziranja kr sam odstopit? Sej veš, drugs do bad thing to the brain.

:\

Sej smo že navajeni vsakršnih izpadov s tvoje strani, sam zadnje čase pa res (spet) presegaš najnižja pričakovanja. Bravo.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Thomas ::

> A pol bi se moral Bush s "svojo direktno vezo z Bogom" pa zgodovino zadevanja in alkoholiziranja kr sam odstopit?

Ne, ni nujno. Bi pa moral tastari Kennedy, če bi med 2. vojno kandidiral za Predsednika. Ne moreš biti preveč blizu ali tudi na videz preveč blizu nekomu, ki je glavni sovražnik.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Double_J ::

Zarad mene. Al je ona al pa McCain, men dol visi. Oba sta ena levičarja zame, ampak ne prehuda.



Je kar razlika med Clintonovo ter Mccainom. Prva bi začela z umikom iz Iraka že 60dni po prevzemu mandata, medtem ko slednji govori o 100letni prisotnosti.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Double_J ()

Thomas ::

To ona zdej tako prav. Ampak ameriška vojska bo v Iraku ostala tudi pod njenim predsedništvom.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Double_J ::

Jah, samo me zanima kako se bo izgovarjala, če je zdej posneto ničkolikokrat to rekla, pa ji bodo predvajali.

No sej Obama se bo pa zares umaknil. He oposed the war from the start, not like Hillary.:D

Pa zanimivo, da je Rumsfeld letel zato, ker je predlagal praktično umik. Torej, da ostane samo nekih 5baz v Iraku, in se "pomaga" tistim ki prosijo za pomoč, torej zelo lokalno. No Bush je pa potem naredil ravno nasprotno.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Double_J ()

Samsung06 ::

Očitno je Obama prevzel pobudo. 3 zadnje zmage.

Sam še 70 točk je razlike.

Nekako pričakujem, da bo Obama počasi nižal in nato prehitel Hillary.

Vprašanje je, kaj bi morala Hillary narediti, da se vrne v igro?

leinad ::

Hitting the nail on the head.

Čeprav preferiram Obamo, je kljub vsemu mamljivo kronološko zaporedje ameriških presidentov v zadnjih 20 letih, v primeru zmage Hillary(na splošnih volitvah jasno): Bush-Clinton-Bush-Clinton:D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: leinad ()

jype ::

"Obama did the presidential thing", kot pravijo na BBC:

http://www.youtube.com/watch?v=pWe7wTVbLUU

Pozor, skoraj 40 minut :)

troy ::

moje mnenje

Kar se tiče ameriških volitev, je praktično vseeno gdor zmaga. V vsakem primeru bo ''predsednik'' le lutka za korporacije, ki predsedniškim kandidatom že sedaj plačujejo njihovo predvolilno propagiranje.Velika izjema tukaj je edino Ron Paul, sicer republikanec, a bivši kandidat za predsednika na libertalni stranki, ki ne prijema nobenega denarja, od nobenih ljudi, ampak sam pobira donacije na spletnih straneh.Ron Paul je recimo oseba, ki vidi republikansko teorijo politike napačno in neustavno.Podpira ločitev verskih institucij od države, zavrača ''patriotic act'', ki je zasužnjil ljudstvo, ''ne mara'' povezanosti amerike z izraelom, vojno z irakom in afganistanom je naprimer zavračal že pred začetkom dejanske vojne in tako naprej.Je tudi mnenja, da mora Amerika reševati pobleme, predvsem socialne najprej pri njih, potem pa se spravljati na tuje.Paul je dobil tudi ogromno podpore s strani levičarjev in anarhistov.

To je to, ... sicer je pa že splošno znano da noben predsednik ne odloča o ničemer.Ali res mislite, da bi ljudje na vrhu pustili da o usodi njih in praktično celega sveta odloča en osebek?? I dont think so...V ozadju so korporacije in banke...

BigWhale ::

Ti se mas pa se veliko za naucit... ;)

perfect ::

Blagor tistemu, ki se lahko še kaj nauči. In ''boh varuj'' tistega, ki se ne more..:)

leinad ::

Thomas ::

> Will Hillary own some republican ass?

Slabo kaže, da bo kakšno demokratsko, trenutno.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

perci ::

Kot kaže res, ja. Pa tut priznam, da mi ni več tok všeč.

d0rK ::

Tudi meni se zdi zelo patetična trenutno.


Je pa Barrackov economic plan baje požel veliko kritik. Ma kdo kksn povzetek?

leinad ::

Odkar sem izvedel za McCainovo štorijo kot POW v Vietnamu, se mi tudi on zdi precej dobra izbira. Nekdo, ki zaradi lastnih načel zavrne izpustitev in še nadaljna štiri leta ostane v ujetništvu, kjer so batine na dnevnem redu, mora imeti zelo močan karektar. To pa je ena od bistvenih lastnosti, ki jih predsednik potrebuje.

Acoslav ::

http://www.taxfoundation.org/candidates...
Tukaj so nacrti kandidatov, kar se tice davkov.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Acoslav ()

USS Liberty ::

Volilno kampanjo v ZDA kar podrobno spremljam in lahko rečem, da se je pokazala vsa beda levičarskih liberal bias medijev v ZDA, ki v 90% navijajo za Huseina Obamo. To prikazovanje Obame kot nekega nadstrankarskega, nadrasnega in mesijanskega kandidata z nadnaravnimi sposobnostmi že presega vsako mero dobrega okusa.

Kako so se mediji, še posebej NBC, CNN in CBS, spravili obračunat s Hillary Clinton, je že prav bolano. Na drugi strani se pa hoče za vsako ceno pod preprogo pospraviti in prikriti črna preteklost in laži Huseina Obame, ki jih trosi na vsakem koraku. Vzemimo za primer zadnji "gaff", ki ga je storila Hillary s svojo izjavo o Bosni in ostrostrelcih. Ne vem, kaj se je ženski motalo v glavi, ali je hotela samo malo pretiravati, ali je namerno lagala, napako, ki jo lahko stane celo demokratske nominacije, je v vsakem primeru storila. In ta izjava Hillary o Bosni je takoj postala udarna novica, ki ni zakrožila samo po ameriških medijih, ampak po celem svetu. Na drugi strani je Obama tudi izrekel že kar nekaj laži o svoji preteklosti, pa hočejo to mediji za vsako ceno prikriti. Trenutno sta mi na misel prišli dve laži, ki jih je v zadnjem času o svoji preteklosti izrekel Obama. Prva laž, ki jo je izrekel je ta, da je bil profesor prava na univerzi v Chicagu, kar ni nikoli bil. Druga še bolj umazana laž je pa ta, da sta se njegova starša spoznala leta 65 na zborovanju za pravice črncev v Selmi v Alabami in da je ravno po zaslugi tega zborovanja prišlo do ljubezni med njegovima staršema in se je potem tudi kot rezultat tega on rodil. V resnici pa se je Husein Obama rodil že leta 61, to je že štiri leta preden je sploh bilo to zborovanje v Alabami. In koliko so mediji poročali o teh očitnih izmišljotinah Obame? Seveda, praktično nič. Tako kot so hoteli čimbolj prikriti in marginalizirati najbolj eklatanten hejt spič, ki ga že več desetletij bruha Obamin tesni prijatelj, mentor in spiritualni svetovalec v njegovi kampanji, "prečastiti" Jeremiah Wright. Ta Obamina črnska cerkev ni nič drugega kot črnska verzija KKK, za kar pa seveda imajo beli levičarski mediji veliko razumevanja in opravičevanja&amp.

Obama ni nič drugega kot Manchurian cadidate, ki se je iz politikantskih razlogov iz islama lažno spreobrnil v krščanstvo. On spretno izkorišča "white guilt" nekakšen občutek krivice, ki ga hočejo beli levičarji s pomočjo medijev, ki jih v večini obvladujejo, vsiliti vsem belcem v ZDA.

Džanki Obama in mediji naj nehajo zavajati javnost. On nikakor ni bolj primeren za predsednika ZDA kot Hillary ali McCain. Za noben problem v ZDA ni ponudil nobene konkretne rešitve, ampak samo papagajsko ponavlja en in isti slogan "I am for change" in obljublja, da bo takoj umaknil ameriške vojake iz Iraka, kar pa seveda tudi, če zmaga in postane predsednik, ne bo storil in samo zavaja javnost. Obama naj se včlani v črnsko organizacijo Nation of Islam kamor spada in ki jo vodi njegov drugi prijatelj in podpornik črni rasist, islamist in antisemit Farakhan, ali pa naj postane novi predsednik Zimbabveja, ker Mugabeju že pojenja sapa.

Zgodovina sprememb…

Daedalus ::

Si pozabil vzeti jutranjo dozo pomirjeval?
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

USS Liberty ::

En tipičen primer proObamovskega "novinarstva" v ZDA

...ki pa ni osamljen primer, ampak je v bistvu že kar pravilo... V tem prispevku se lepo vidi primer, kako se obračuna z vsakim, ki je nasproti Obame, celo z takšno demokratsko ikono, kot je Geraldine Ferarro, ki je bila kandidatka za podpredsednico ZDA leta 84...

Tale Keith Olberman je tipičen primer patološkega levičarskega novinarja, ki bo naredil vse, da pomaga Obami..... MSNBC je pa tipičen primer Obama TV-ja...

Na žalost pa takšno bebavo lažnivo levičarsko novinarstvo vedno bolj prevladuje tudi pri nas (24ur na POP TV in Svet na kanalu A)...

Tilen007 ::

... Obama naj se včlani v črnsko organizacijo Nation of Islam kamor spada in ki jo vodi njegov drugi prijatelj in podpornik črni rasist, islamist in antisemit Farakhan, ali pa naj postane novi predsednik Zimbabveja, ker Mugabeju že pojenja sapa.


Za take kot si ti je čist dost napisat samo zadnji stavek, pa ste srečni :)

jype ::

USS Nimitz> in obljublja, da bo takoj umaknil ameriške vojake iz Iraka, kar pa seveda tudi, če zmaga in postane predsednik, ne bo storil in samo zavaja javnost.

Mogoče pa samo ti slabo spremljaš (vse) medije. Ali pa tvoji priljubljeni (rasistični desničarski klerofašistični) mediji ne morejo pokazati Obame, ker bi se potem videlo, da fant, čeravno mlad, sploh ni od muh.

Calligula ::

Hillary pocasi seka ven, da si predvsem zeli bit predsednica. Da bi polozaj dojela predvsem kot neko osebno potrditev in ne kot javno funkcijo. Takega kljukca pa ceprav preceeeeeeeeej bolj problematicnega ze imajo na oblasti. Obama ali Mccain.

Mccain me skrbi, ker po vseh svinjarijah, ki mu jih je lastna stranka med lanskimi volitvami obesala na vrat (da ma nezakonske otroke z prostitutkami)... se vedno mirno deluje z njimi. To pomeni, da mogoce le nima toliko nacel kot je surviver zaradi tega, ker je trgovec. Pa, ce je prezivel v ujetnistvu se ne pomeni, da je to znacajsko dober ali zdrav clovek. Lahko, da je usekan je pa vsekakor vojni heroj. Ampak tudi ko do Carreyu gnojili po zivljenjepisu je bil premalo glasen.

Obama je najmanj skodljiv na trenutni pogled.

Poldi112 ::

Madona, USS Nimitz, še dobro da si ti neodvisen, ane. Z temi primitivnimi izjavami, da je islam pustil iz oportunističnih razlogov, da ga namenoma kličeš Husein, čeprav on tega ne uporablja, ... Zdaj jaz nisem tako navezan na volitve (ali tvoje drage "izkušene" politike, ki so zelo "izkušeno" zasrali Irak), ampak nimam nekega občutka da bi bili mediji pro obama. Verjetno nisi opazil tistega psiho pastorja, ki so ga KONSTANTNO predvajali in ni bil ravno pro obama. Nekam čuden način prikrivanja s strani medijev, ane?

Nekako me tvoje izjave spominjajo na izjave našega dragega premiera, ki ga mediji ne marajo in ki mu ankete lažejo.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

USS Liberty ::

Oooooo.... me veseli, da sem malo razjezil naše levičarske pobe in podalpske Obama multi-kulti fane, ki jim je verjetno glavni vir informacij o kampanji v ZDA časopis Mladina, tisti FDV ''veleum'' s čopom iz studio cityja in pa tisti neizobraženi šminkerski par iz Sveta na Kanalu A... Slovenski novinarjo pravijo, da je Obama mesija in potem moramo vsi to papagajsko ponavljati, kajneda??

Dajte no kakšen resen argument napisat proti tem kar sem napisal, ne pa po stari levičarski navadi takoj ven metat neke floskule kot so rasistični klerofašistični mediji...bla, bla... aja pa še na Janšo niste pozabilli... verjetno, bo tudi na koncu Janša kriv, če Husein Obama izgubi proti McCainu, kajneda...

Glede rasizma in vašega etiketiranja... podobno taktiko žigosanja proti vsakemu, ki je proti Obami, takoj uporabljajo podporniki Obame v ZDA. Jaz nimam nič proti Obami, zato ker je črn, mulat, ali karkoli že je, moti me pa odkrito in prikrito favoriziranje Obame s strani medijev, samo zato ker je temnopolti levičar... Če bi recimo kandidiral kakšen Colin Powell ali Codoleeza, bi bil odnos medijev do njih bistveno drugačen...

Kar se pa tiče opazke zaradi moje uporabe imena Husein... to je Obamino pravo ime... on je Barack Hussein Obama, tako kot je recimo William Jefferson "Bill" Clinton in če vas moti ime Hussein, se pritožite Obaminim staršem, ki so mu dali takšno ime...

Thomas ::

Husein Obama ... ne bo naslednji President. Pač pa še eden, ki bo zadal Demokratom hud udarec.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Calligula ::

Demokratom ga je ze Bush. Pa tudi vsem drzavljanom ZDA pa parih drugih kontinentov tudi.

poweroff ::

Nimitz - imaš kakšne kredibilne vire, ki potrjujejo, da je Obama res izrekel ti dve laži? Če da, te prosim, če jih navedeš, bi me namreč res zanimalo.
sudo poweroff

Thomas ::

Kaj je Bush hudega naredil Kaliguli? In ostalim njegovega profila? Pojasnil jim je, da je z levico precej konec.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

USS Liberty ::

Jackie Mason o umetno ustvarjeni telenoveli, ki nam jo hočejo prodati liberal bias pro Obama mediji...

Jackie je sicer po profesiji komik, ampak stokrat bolje analizira in jasno razkrinka to umetno ustvarjeno telenovelo z Barackom Obamo v glavni vlogi, kot pa katerikoli novinar ali politični analitik...

Video 1

Video 2


P.S.
Pa prosim ne mi zdaj kot protiargument vreči kakšne "židovske" zarote proti "mesiji" iz Chicaga, ki se imenuje Obama, ker je tale Jackie "the ultimate jew"...

Calligula ::

Mislim, da je Bush bolj kot levico dotolkel desnico. In ekonomijo, kredibilnost, varnost, zaupanje,.. Ampak se bodo pobrali. Je razlog, da je skupni mandat omejen na 8 let. Tako se omejuje skoda, ki pa je se vedno lahko tragicna...

Desnicarji se nekam neradi pojavljajo ob boku Busha zadnje case. Bojda jim to skoduje?

luli ::

Tudi mene!
Če virov ne podaš, pač nisi nič boljši kot naši vrli levičarji. Tudi jurčkov dokaz o miljonskih demonstracijah v Iranu še čakamo.

poweroff ::

luli, včeraj mi je znan slovenski bloger kazal grafe, kjer se vidi, da 1% vseh blogerjev na svetu uporablja jezik farsi.

Skratka, v Iranu je 1% vseh blogerjev na svetu. Kar je ogromno.

Meni se zdi, da je to potencial za zamenjavo režima v Iranu. Tebi ne?
sudo poweroff

USS Liberty ::

Sen. Obama consistently and falsely claims that he was a law professor. The Sun-Times reported that, "Several direct-mail pieces issued for Obama's primary [Senate] campaign said he was a law professor at the University of Chicago. He is not. He is a senior lecturer (now on leave) at the school. In academia, there is a vast difference between the two titles. Details matter." In academia, there's a significant difference: professors have tenure while lecturers do not.
Chicago Sun-Times

Poldi112 ::

Hussein je res del njegovega imena, ki pa ga uporabljate kot poskus sugeriranja asociacije na Saddama. In to pove veliko več o vas kot o Obami.

Je pa moj glavni vir novic o dogajanju Jon Steward :) in ne Mladina, ki se je fobistični desničarji tako zelo bojite.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Poldi112 ::

Tvoj citat, dragi USS Nimits, je iz Hillary media releas-a - zelo relevantno gradivo.

Evo razlage zate:
http://www.huffingtonpost.com/john-k-wi...

As an expert on higher education, I can tell you that anyone who teaches a college class is broadly considered a professor, and is typically called a professor by students. Calling Obama a "law professor" is a description of his job category, not his official title.

It's common for everyone to refer to teachers as professors. In fact, the Clinton campaign itself does this in a press release announcing the endorsement by California State Senator Sheila Kuehl, which declares that Kuehl "was a law professor at Loyola, UCLA and USC Law Schools...."
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

jype ::

luli> Tudi jurčkov dokaz o miljonskih demonstracijah v Iranu še čakamo.

Vir sem že podal. Dokaza seveda ne morem, ker v Iranu nihče verodostojno ne prešteje proameriških demonstrantov.

USS Liberty ::

To je iz Obaminega govora v Selmi leta 2007...

There was something stirring across the country because of what happened in Selma, Alabama, because some folks are willing to march across a bridge. So they got together and Barack Obama Jr. was born. So don't tell me I don't have a claim on Selma, Alabama. Don't tell me I'm not coming home to Selma, Alabama.

Obama naj bi se po njegovo rodil zaradi pohoda v Selmi, ki pa se je v resnici zgodil, ko je bil on star že štiri leta...

jype ::

Težke obtožbe, res!

Tudi relevantne!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

Daedalus ::

Uuu, groza, res. Le kako si upa, poba tako lagat? V resnici je to glede na trenutno vladajočo kliko v ZDA zgolj ponesrečena retorična figura. Ajde, eni so pozabli na svojo dozo anti depresivov, pa jih meče zarad takih obskurnosti.

No, Bushu (in s tem posledično Republikancem) pa se lahko vedno gleda skoz prste za "resnice" o WMD-ju, pa slavni "Hussein Al-Kajda navezi" in podobno, a ne? To se pač ignorira, ker dokler "naši" lažejo, je to ok. Get a dose of reality, will you?
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

jype ::

V primerjavi s snajperskim dvobojem Hillary Clinton se mi to zdi povsem v okvirih pesniške svobode.

Saj divine intervention je komot retroaktivna reč, ane :)

poweroff ::

Sen. Obama consistently and falsely claims that he was a law professor. The Sun-Times reported that, "Several direct-mail pieces issued for Obama's primary [Senate] campaign said he was a law professor at the University of Chicago. He is not. He is a senior lecturer (now on leave) at the school. In academia, there is a vast difference between the two titles. Details matter." In academia, there's a significant difference: professors have tenure while lecturers do not.
Chicago Sun-Times


Vir bi rad videl. Vir ali še raje posnetek, kjer je rekel, da je profesor ter vir, ki dokazuje, da ni.


So they got together and Barack Obama Jr. was born.

LOL. Lahko je hotel reči, da ga je tisti dogodek tako spremenil, da se je takrat "rodil na novo".

Pa daleč od ega, da bi poba zagovarjal. Samo če je to edina stvar, ki meče senco njega (pa verjetno ni), se mi zdi čisto sprejemljiv kandidat.

Me pa zanima Herr Niemitz - si tako natančen in moralen tudi ko je govora o Bushevih lažeh o WMD?

Pomemben podatek, da vemo koliko si kredibilen.
sudo poweroff

jype ::

http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/7324337.stm

Človek ne ve, a bi se smejal al jokal... Naši forumski kontraultralevičarji in njihovo amerofobijafobijo se bodo morda zamislili nad dejstvom, da ima negativno mnenje o ZDA večji delež ameriškega kot severnokorejskega prebivalstva. Da ne govorimo o Rusiji in EU. Očitno naši anarholevičarski mediji napačno predstavljajo ZDA kot "land of the free".

USS Liberty ::

Orgazem proObamovkih novinarjev(Matthews, Olberman) ob njegovi zmagi v Iowi...

...Obamo, ki ima komaj tri leta v senatu in še ni dobil niti demokratske nominacije, že solzavo primerjata z Rooseveltom...

...še en orgazem Matthewsa... tokrat Matthews Obamo primerja s samim Lincolnom... samo je pozabil, da je bil Lincoln republikanec... Pa Matthews seveda ni omenil, da je Hussein Obama v njegovem patetičnem govoru oblatil celo lastno staro mamo in jo označil za rasistko, vse z namenom, da bi opravičil svojega rasitičnega pastorja Wrighta...

Na drugi strani pa ta ista "nepristranska" TV hiša NBC... Hillary obtožuje, da prostituira lastno hčer Chelsea...


Glavni medijski linč McCaina še pride... samo, da Obama dokončno dobi demokratsko nominacijo in se znebijo Hillary

Calligula ::

Ha, kok mate ultradesnicarji za absolutno vrednoto za vsako ceno podpirat svoje pa, ce so se tko falirani. Se vidi, da ne stekas kako bi lastno babico oznacil kot nekaj. Racionalen clovek lahko kogarkoli oznaci kot to kar je. Rasizem je prepricanje in, ce je njegova babica rasistka se ne pomeni, da jo blati. Ce je pac je. Itak je se iz casov, ko si jim belci take svinjarije poceli, da je logicno, da belcev ne ceni prevec.

Teh linkov nisem gledal, ker me ne zanimajo ne levi ne desni masturbacijski pohodi in jih prepuscam puhloglavcem, bi se pa obregnil ob hci Clontonove. Izjemno bolna se mi zdi ideja dinastij na oblasti. Busheve, Clintonove in katerekoli. To so bolestne tvorbe, ki na konci to kar naj bi poceli za drzavo hocejo delat za druzino na racun drzave.

Se ena minus tocka za Clintonovo pa ceprav bi je bil Bil zelo vredu.

Pocasi se mi Mccain zdi boljsa izbira sploh, ker Republikancem je zameril marsikaj in jih ne bi premocrtno poslusal, ubogal ampak bi jih mogoce celo silil v reformiranje.

jype ::

USS Nimitz> Pa Matthews seveda ni omenil, da je Hussein Obama v njegovem patetičnem govoru oblatil celo lastno staro mamo in jo označil za rasistko, vse z namenom, da bi opravičil svojega rasitičnega pastorja Wrighta...

Al nisi gledal, al pa nimaš pojma, kaj je patetičen slog (kar je čudno, saj ga precej vrtijo, ker ga fura aktualni predsednik ZDA).

Poldi112 ::

>Pa Matthews seveda ni omenil, da je Hussein Obama v njegovem patetičnem govoru oblatil celo lastno staro mamo in jo označil za rasistko, vse z namenom, da bi opravičil svojega rasitičnega pastorja Wrighta...

Če bi poslušal njegov govor bi vedel, da je ni blatil, niti opravičeval tistega pastorja. Ampak lažje je jemati odlomke, vzete iz konteksta, in jih metati okrog. In ko ti jih negiramo takoj najti druge. Kar je precej lahko, glede na ves fud ki ga producira Clintonova.

Patetičen sta oba, ti in Clintonova. Ti še malo bolj, ker opletaš s tujimi idejami, za katere se ti ne da vzeti 5 min, da bi jih preveril.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
««
5 / 23
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ron Paul (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
757065 (4837) innerspace
»

McCainov klub pozabil pobrisati blackberry

Oddelek: Novice / Zasebnost
104219 (2564) Loki
»

V ZDA kršijo tudi zasebnost predsedniških kandidatov?

Oddelek: Novice / Zasebnost
473715 (2365) jype
»

Hillary Clinton - predsednica ZDA?

Oddelek: Loža
111696 (1475) michel

Več podobnih tem