» »

parkiranje pred lastnim blokom

parkiranje pred lastnim blokom

«
1
2

perci ::

Ok, mal čistim kišto in najdem tole.



Zadevo mi je na avtu pustil lastnik lokala na knobleharevi ulici v savskem naselju (lj). Lokal zraven merkatorja nasproti Soče, če kdo pozna.

Anyway, avto sem parkiral PRAVILNO, na označenem (občinskem) parkirnem mestu. Lastnik pa očitno meni, da so tisti parkirni prostori njegovi in da bo kaj pomagalo, če pokliče pajka, HEHE.

Anyway, avta ne parkiram več tam, ker se bojim, da mi ga bo porajsal s ključi, tako da je efekt dosezen.

zee ::

ga lahko prijaviš? če so parkirna mesta občinska in on pokliče pajka, bo pa tako ali tako imel več težav kot ti, ali se motim?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

perci ::

Ma sej ne gre za to. Človek, ki ti takole listke lima na auto, misleč da je parkirišče njegovo, slej ko prej ušpuči kaj hujšega. Recimo lomljenje brisalcev in risanje s ključi po vratih. On samo išče svojo pravico.

Pred blokom, kjer sem prej živel imamo podobnega tiča. Tam je neko določeno število parkirnih prostorov, parkiranje dovoljeno samo za stanovalce, vendar ni rampe. Tako ta sosed vsem, ki niso iz bloka dviguje brisalce. Ko zamenjaš avto imaš pa lahko probleme. Tako je debil mojemu bratu porajsal avto. Sej dokazati ne moreš ničesar, vsi pa vemo, kdo je bil. Treba bi bilo kake kamere nastavit.

V vsakem bloku imaš kakega takega "pravičnika". Ta model konkretno postavlja skale na pločnike in zelenice okoli bloka, da ne more nihče gor parkirat. Kje dobi skale, ne vem, da pa ni to v njegovi pristojnosti, pa vem.

Super Sonic ::

Takšne situacije so zelo nevarne. Ponavadi (kar v 100% primerov) so tipi, ki limajo tole po avtomobilih (že) kar odločeni, da v primeru, ko ne bo po "njihovo", naredijo škodo na avtomobilu. Ta je lahko bilo kakšna.

Je pa dejstvo, da imaš potem en kup dela in da stric policaj, ki po tem priskaklja s svojim "novim" zvezkom na kraj zločina, ne more nič (ker življenje pač ni C.S.I.) oz. tisto popiše in potem se "jebeš" naprej. Kjer boš pa imel očitne težave, ker je osebek pol pismen in pomeni, da operira samo z "bruto forco".

Upam, da imaš vozilo zavarovano vsaj proti tretji osebi.

p.s.
Najbolj učinkovito je poslat kakšno agresivno žensko na tak kraj dogodka. Potem se stvari (spet izkušnje >:D ) zelo mirno in hitro rešijo.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

perci ::

Ma sej, naš blok ima hvala bogu podzemno garažo, tako da ni problem. Včasih pa se mi ga ne da dol zapeljat, pa ga pustim zunaj in takrat ga potem par dni nisem premikal in mi je ta tip pustil to sporočilo.

poweroff ::

Hja, treba je razumet, da prebivalci iz okolice Ljubljane (tim. neavtohtono prebivalstvo) parkira kar vsevprek in množično krši zakonodajo. Da bi bila mera polna pa še policija ne ukrepa!

Dejansko ni druge, kot da avtohtono prebivalstvo vzame stvari v svoje roke. Morda z lomljenjem brisalcev in drajsanjem s ključi res kršijo zakon, vendar je to zgolj zato, ker država ne ukrepa proti prekrškarjem (kriminalcem). Ker okoličani (neavtohtono prebivalstvo) si res lahko vse dovoli.

In če bo slučajno kdo začel zdaj govoriti o tem, da tudi ljubljančani divje parkirajo, ko gredo na izlet v okoliške vasi, pa da ljudje ne smejo jemati pravice v svoje roke, je to zgolj levičarska propaganda, ki zamegljuje osnovni problem. Življenje v blokih je namreč nevzdržno, ljudje dejansko nimajo kje parkirat, okolišani si lahko vse dovolijo, policija pa ne ukrepa.

Pa pisali so celo Hanžku, pa ni niti odgovoril...

P. S. Upam, da razumete ironijo v zgornjem zapisu. >:D
sudo poweroff

AndrejS ::

Pri takih bedakih pomaga samo zob za zob... žal

jype ::

AndrejS> Pri takih bedakih pomaga samo zob za zob... žal

In če ima bedak več zob kot ti?

Ne. Pri takih pomaga samo snemanje kraja zločina in potem dvajset civilnih tožb, kazenska ovadba in drastični ukrepi sveta stanovalcev bloka.

igor0203 ::

Če bi meni kdo podrajsal avto s ključi in bi vedel kdo je, bi njegovega zažgal. >:D

Turtle ::

S tem bi pokazal kako zelo bol zrel si od njega :\ :\ ...Torej na žalost niamš kej kot stopit do njega in mu povedat da sedaj snemaš parkirišče (kaj pa on ve da je res al ne) in da si tudi njegov listek spravil ter že obvestil svojega odvetnika kateremu boš vse skupaj predal, če bo prišlo do neljubega dogodka.....in to poveš mirno se obreš in greš. Ne reagiraj na njemu enak način....

perci ::

Matthai: A si prišel samo zasmetiti ali si me z nebivedujem zamešal? Jst namreč v zvezi s to temo ne obtožujem neavtohtonega prebivalstva.

Je sicer res, da je tale listek očitno napisal napol pismen osebek za katerega po načinu pisanja sklepam, da je iz južnih krajev. In ta način pisanja se mi je zdel zelo hecen in sem ga pač nalimal sem gor.

Druga stvar je pa to, da imajo pred blokom, kjer živijo starši psihopata, ki dviguje in lomi brisalce ter se izzivlja na laku avtomobilov. In ta je slovenec s klenim slo priimkom.

Preprican sem, da ima skoraj vsak blok, kjer imajo probleme s parkiranjem kakega takega pametnjakovica. Vecinoma so to upokojenci, ki imajo ocitno prevec casa in jim ta kisa mozgane.

poweroff ::

Jst namreč v zvezi s to temo ne obtožujem neavtohtonega prebivalstva.
Saj ga jaz zato. :D
V resnici hočem pokazati, da je ta problem po svoji strukturi zelo podoben problemu iz Ambrusa, pa tudi reševanje problema je podobno neustrezno. Seveda pa se teži problemov razlikujeta, jasno.

Je sicer res, da je tale listek očitno napisal napol pismen osebek za katerega po načinu pisanja sklepam, da je iz južnih krajev. In ta način pisanja se mi je zdel zelo hecen in sem ga pač nalimal sem gor.
Ali pa kdo iz Štajerske...

Druga stvar je pa to, da imajo pred blokom, kjer živijo starši psihopata, ki dviguje in lomi brisalce ter se izzivlja na laku avtomobilov. In ta je slovenec s klenim slo priimkom.
O, ja. Jaz sem od ene sosede od enega glavnih ambruških "rambotov" slišal, da je imel podobna nagnjenja, ko je živel v Ljubljani.

Preprican sem, da ima skoraj vsak blok, kjer imajo probleme s parkiranjem kakega takega pametnjakovica. Vecinoma so to upokojenci, ki imajo ocitno prevec casa in jim ta kisa mozgane.
Verjetno so to res upokojenci. Jaz sem imel nekoč podoben problem z neko gospo (imeli smo društvo, ki je imelo prostore nekje v Ljubljani). Nekoč je začela jamrati kako ej hudo v Ljubljani, ko je preveč avtomobilov in hrupa, itd. In sem ji rekel, da lahko pride živet k meni na vas. Da bo zjutraj sijalo sonce, ptički bodo peli, ljubi mir bo imela cel dan. Samo do trgovine bo hodila 20 minut. Do zdravnika bo rabila eno uro, avtobus vozi le parkrat na dan, in če bo kdaj treba klicat rešilca ne bo prišel prej kot v pol ure.

Zdaj naj se pa odloči do česa ji je - obojega pač ne more imeti.
sudo poweroff

AndrejS ::

Civilne tožbe so bullshit. Traja zelo dolgo in na koncu nisi nič dosegel ker postopek ponavadi prej zastara.
Če pa ti kaj uspe že potem upnik ponavadi nima denarja in lahko daš spet vlogo za izterjavo.
Lastne izkkušnje... V taki pravni državi živimo.

Vikking ::

Vidim kakšni so problemi s parkiranjem v LJ, poleg tega da že tako ni dovolj zunanjih parkirnih prostorv kaj šele garaž in podzemnih parkirišč... se sprašujem naslednje, kako to da ko kupuješ avto in prebiraš oglase je 99,9% avtov garažiranih.

Sicer pa kaj dela strah... zadnjič v celju pri hotelu štorman, se pripelje pajek že začnejo pripravljat avtomobil da ga bodo naložilil, ko prileti iz pub-a lastnik. Takoj zagrozi da bo vse tri nalamu, dva mestna redarja od straha takoj zbežita, ta tretji bogi revček, pa ves presran avto vrne in seveda lastnik ne odneha in grozi ter zahteva denar, mestni redar mu je moral dati celo nekaj denarja. Ka vse ne vidiš....8-O

kekz ::

In če bo slučajno kdo začel zdaj govoriti o tem, da tudi ljubljančani divje parkirajo, ko gredo na izlet v okoliške vasi, pa da ljudje ne smejo jemati pravice v svoje roke, je to zgolj levičarska propaganda, ki zamegljuje osnovni problem.


Nekoč me je skoraj nasmejal prispevek v črni kroniki. Bi bilo hecno, če ne bi bilo tragično.
Povzetek:
Ljubljančan se poleti odpelje na nedeljski izlet na Bled. Seveda je tam poleti in še za vikend vse zaparkirano in ljubljančan flegmatično parkira kar na enem zasebnem dvorišču nekega kmeta. Ta seveda prinori iz hiše in zahteva, da se avtomobil z njegovega posestva odstrani takoj. Ljubljančan ga ni šmirglal 5 posto. Gorenjski kmet je odšel v hišo po šibrovko in je ljubljančana z njo ustrelil v rit. 8-O

Zaradi takih na Gorenjskem ni ambruških težav. Poznam namreč kar dosti gorenjskih korenin, ki ravnajo (oz. bi ravnali) povsem enako.
V ZDA bi bilo to celo dovoljeno in tolerirano. :O

perci ::

V ZDA bi bilo to celo dovoljeno in tolerirano.
No, no, kekz - ne ga biksat.

Super Sonic ::

He he,

problem, ki ga ima Perci, je povsem praktične narave. Najboljše pa je, ko v temo vstopajo kvazi "nigrski" teoretiki. Te poste je najboljše brat, ker se vsaj nasmejim lahko.

:D
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

dejansan ::

kekz ga niti toliko ne biksa

ga pa vikking, a ni tisti tretji možicelj policaj, vsaj pri meni je bilo tako v lj., edino če je v celju drugačna politika in težko verjamem, da bi avto vrnili sploh pa potem še oni plačevali, good one vikking
dejansan

perci ::

kekz ga niti toliko ne biksa
ga, ga, verjemi

Turtle ::

Sej ga ne boš tožil, lahko mu pa mal goziš s tem....taki se ponavd pol userjejo. Je pa res da ma vsaj vsaka ulca, če ne res vsak blok enga tacga "redarja"

#000000 ::

Škoda ker ni snega, bi še gajbičarji ven udarl :D

perci ::

ja, tej so tut modeli :D

rezervacija!!! alo, REZERVACIJA!!! :D

DimmniBurek ::

Zakaj ne stopiš do človeka ki ti je nalimal listek in ga mirno vprašaš, kaj se gre? In mu pač razložiš(magari zblefiraš) da če se slučajno kaj zgodi tvojemu avtu, boš vedel kateri lokal "zažgat", oz. prijavit človeka policiji, sodišču, bla bla...
There Is No Stronger Drug Than Reality

El Barto ::

Me je takoj strah postalo, da bi še kdaj šel h komu na obisk v LJ z mojo Bello. 8-O

Bom moral še eno zguncano koreto naštimat za v LJ, k bo vseen če bo vsa zrezana in pokrivljena :\ 8-O .

Folk a ste vi resn, ker če ste, potem ........ ajoj. :\


PS
Le kaj bi moral jez z vsemi morostarji naredit, k delajo zgago pri nas po gorenjskem. ;(( :\
"You cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa - until you've
experienced that rollercoaster of pain, disappointment, and agony for that
brief moment when everything works and you're on a nice road". Jeremy Clarkson

kekz ::

Hm, ali ni v ZDA dovoljena uporaba orožja, če ti nekdo brez dovoljenja vstopi v tvoje stanovanje, hišo, posest?
Pred kratkim je bila polemika o floridskem zakonu, ki menda dovoljuje uporabo orožja v primeru, če se nekdo počuti ogroženega.

Pred leti je bila odmevna ameriška tožba, ko je nekdo ustrelil japonskega študenta, ki je pozvonil, da bi vprašal za pot. Domačin ga menda ni razumel, se je ustrašil in ga je zato kar ustrelil (ubil). Na sodnem procesu je bil oproščen.

perci ::

Hm, ali ni v ZDA dovoljena uporaba orožja, če ti nekdo brez dovoljenja vstopi v tvoje stanovanje, hišo, posest?
Ne.
Pred leti je bila odmevna ameriška tožba, ko je nekdo ustrelil japonskega študenta, ki je pozvonil, da bi vprašal za pot. Domačin ga menda ni razumel, se je ustrašil in ga je zato kar ustrelil (ubil). Na sodnem procesu je bil oproščen.
No, tole bi pa rad videl oz. prebral. Sodbo, ne pisanj nekih rumenih časnikov.

Turtle ::

Pa še purple hart je vrjetn dobu, k ga jekri obšpricala :\ ....

kekz ::

En link na "rumeni tisk".

kekz ::

Za tistega japonskega študenta nimam linka in se mi zdaj ne da iskati. Če bom slučajno naletel nanj...
Je bilo pa v članku napisano, da je šlo za nekaj posebnih okoliščin.
1. japonski študent je bil maskiran, ker je iskal prireditev "ples v maskah". Menda za noč čarovnic ...
2. japonski študent je stopil preblizu domačina (tako je bilo napisano) in naprej razloženo, da imajo azijci pri medsebojnem komuniciranju v navadi precej manjšo razdaljo med sogovornikoma.
3. japonski študent je slabo govoril angleško

Vse to so upoštevali kot olajševalne okoliščine. Morda je bil zato oproščen?


Na Gorenjskem poznam nekaj kmetov, ki gredo ob mraku s puško na ogled svojih njiv v času, ko so posevki že skoraj zreli.
En od teh je nekoč pravil, da je že našel "frajerje", ki se kar z avtomobilom s prikolico pripeljejo do njegove njive krompirja in si postrežejo z ozimnico.
Kot mulci smo pa tudi mi že nekajkrat bežali pred jeznimi kmeti, ker smo narabutali po 2-3 koruzne storže. Je bilo kar adrenalinsko.

Gr0unD Zer0 ::

Ali pa kdo iz Štajerske...

da ni ki res da štajerci tak pišejo...


v clanku so menda pozabli napisat da je bil tisti ki je streljal, na razvojni stopnji enoceličarja...
saj nimam nič proti da se prodaja orožje...
ampak naj se vsaj stestira človeka če je sposoben presodit kdaj je potrebno uporabit orožje in kdaj ne...


mi smo tudi meli neke probleme z eno staro iz bloka, da baje ne bi smeli parkirati na parkplacu pred blokom, ker nismo lastniki stanovanja... torej najemnik stanovanja naj parkira na drugem koncu mesta?(da ne omenjam da stara sploh avta imela ni)

Zgodovina sprememb…

poweroff ::

Perci, en praktičen nasvet. Pred leti sem se vozil v takem avtu, da je bilo povsem vseeno, če ga nekdo malce opraska ali pa celo obtolče z macolo. Tudi pri srečevanju na ozkih predelih ceste nisem imel težav. Razni atki z bleščečimi mercedezi so se lepo umikali... :D
sudo poweroff

kekz ::

torej najemnik stanovanja naj parkira na drugem koncu mesta?


Zakaj pa ne? >:D
Točno tak režim imajo menda čisto uradno v Piranu za parkiranje bark. Če kupiš ali najameš barko, ki ima privez v Piranu, ta barka avtomatično izgubi pravico do svojega "parkirišča" in jo zaboga ne dobiš nazaj. Pravica do prostora je popolnoma neprenosljiva.
Imajo podoben režim kot v zaprtih angleških klubih. Ko en s pravico parkiranja umre (ali proda barko), lahko prostor dobi naslednji z (neskončnega :D) spiska.

Gr0unD Zer0 ::

če piše pred blokom na veliko PARKIRIŠČE ZA STANOVALCE, je menda sprejemljivo, da če plačujem pof***** najemnino, da lahko tam tudi parkiram.
in stanovanja ni mogoče odpeljat na drugo lokacijo, kjer je prostor za parkiranje, kot lahko to storiš z barko
(je pa res da če kupiš avto od soseda, da ne boš hodil parkirat k njemu. kvecjemu je to analogija k tvojim barkam, ne pa stanovanje)
primerjaš žarnice z bananami

Zgodovina sprememb…

@LOL ::

Hehe poslušaj Matthaija:D
Hippy: The Doors?
Geek: The Windows!

celada ::

Hm, ali ni v ZDA dovoljena uporaba orožja, če ti nekdo brez dovoljenja vstopi v tvoje stanovanje, hišo, posest? Ne.


Perci daj si raje preberi tole

§ 9.42. DEADLY FORCE TO PROTECT PROPERTY. A person is
justified in using deadly force against another to protect land or
tangible, movable property:
(1) if he would be justified in using force against the
other under Section 9.41; and
(2) when and to the degree he reasonably believes the
deadly force is immediately necessary:
(A) to prevent the other's imminent commission of
arson, burglary, robbery, aggravated robbery, theft during the
nighttime, or criminal mischief during the nighttime; or
(B) to prevent the other who is fleeing
immediately after committing burglary, robbery, aggravated
robbery, or theft during the nighttime from escaping with the
property; and
(3) he reasonably believes that:
(A) the land or property cannot be protected or
recovered by any other means; or
(B) the use of force other than deadly force to
protect or recover the land or property would expose the actor or
another to a substantial risk of death or serious bodily injury.

jamiroq ::

Točno tak režim imajo menda čisto uradno v Piranu za parkiranje bark.

tak režim (torej parkiranje na drugem koncu mesta) imamo tudi za tuje avte, vendar ga frajerji z ne-kp registracijami večinoma ne jebejo. in pol so še hudo užaljeni (in/ali nasilni), ko jim pokažem tablo in povem, da tam pa ne smejo parkirati. jeba, če mestni redarji ne znajo oz. nočejo opravljati svojega dela :/.

Gr0unD Zer0 ::

ampak ciljat ocitno ne znajo...
komot cloveka z shotgunom v bedro ustreliš, pa je onesposobljen brez problema...

ampak ne, če zakon dovoli, ga bom kar zaklal:(

tuji avti - mišljeni turisti?
ker če mam stanovanje v najem, nekak nisn turist

Zgodovina sprememb…

@LOL ::

komot cloveka z shotgunom v bedro ustreliš, pa je onesposobljen brez problema...

Ja vendar vsi niso(nismo) dovolj dobri strelci da bi v primeru panike ko te nekdo lovi po lastnem stanovanju ali hiši še (precizno) merili
Hippy: The Doors?
Geek: The Windows!

Gr0unD Zer0 ::

mislim, če te kitajček prestraši ko mas gun v roki...:\

lovil pa ga menda tudi ni po stanovanju če je hoto samo za pot vprašat.
pa tudi če bom koga dobo v stanovanju ko krade, mu nem headshota stisno

@LOL ::

pa tudi če bom koga dobo v stanovanju ko krade, mu nem headshota stisno

Hja da si kar tako odločen. IMO bi bilo terba te pretepence najhuje kaznovati -> kaj če ima on pištoilo in ti tega ne veš? seveda je on v prednosti, potem še tvoj zakasnjeni odziv na situacijo in si ustreljen -> aja ker nisi vedu ga ne bi smel ker zakon ne dopušča tega.
Hippy: The Doors?
Geek: The Windows!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: @LOL ()

kekz ::

in stanovanja ni mogoče odpeljat na drugo lokacijo, kjer je prostor za parkiranje, kot lahko to storiš z barko
(je pa res da če kupiš avto od soseda, da ne boš hodil parkirat k njemu. kvecjemu je to analogija k tvojim barkam, ne pa stanovanje)
primerjaš žarnice z bananami

Kakšna je to analogija?
Primerjaš en mali čolniček z stanovanjem?
Čolniček se lahko primerja kvečjemu z avtomobilom. Oboje je prevozno sredstvo in oboje rabi "parkirni" prostor.

Torej, če imaš stanovanje v Piranu, je normalno, da imaš čoln v Izoli? Potem kar izvoli stanovanje v Ljubljani in avtomobil v Medvodah >:D

Gr0unD Zer0 ::

daj, ne bluzi pa ne obračaj mojih besed sebi v prid

analogija tvojim barkam je, ko kupiš avto. tedaj ga ne boš parkiral pri prejsnjem lastniku, ampak doma.

če pa mam v najemu stanovanje, pa mi pritiče tudi parkplac. jasno?

in nima nobene veze z barkami pa privezom ter angleskimi klubi.


je za tebe normalno da maš stanovanje na smetanovi ulici, parkiraš pa na kolodvoru? menda ne.

Zgodovina sprememb…

kekz ::

če pa mam v najemu stanovanje, pa mi pritiče tudi parkplac. jasno?


Jasno! Parkplac od lastnika stanovanja! >:D
(tam, kjer ima pravico parkirati on, oz. jo je imel dokler ni dobil najemnika)

Torej, če v Piranu kupiš stanovanje, dobiš zraven še pravico uporabe njegovega priveza? Malo morgen.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: kekz ()

kekz ::

Sicer sem pa nekoč poslušal, da je menda v Tokyu približno tako.
Če hočeš registrirati avtomobil, moraš prej dokazati, da imaš mesto zanj.
In zato se najbolje prodajajo rabljeni avtomobili skupaj s parkirnim prostorom.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: kekz ()

jamiroq ::

tuji avti - mišljeni turisti?
ker če mam stanovanje v najem, nekak nisn turist

tuji avti, meaning tisti, ki nimajo abonmaja, ker imamo pač tako zanič urejeno, da je lahko praktično vsakdo dobil abonma, pa če živi tu ali pa na drugem koncu države. in vsaj v piranu je tako, da ti, kljub plačevanju abonmaja, ni _zagotovljen_ parkirni prostor (bi bilo pa lepo, če bi bil :)).

Gr0unD Zer0 ::

>Jasno! Parkplac od lastnika stanovanja!
>(tam, kjer ima pravico parkirati on, oz. jo je imel dokler ni >dobil najemnika)

>Torej, če v Piranu kupiš stanovanje, dobiš zraven še pravico >uporabe njegovega priveza? Malo morgen.

mislis barke?
bluziš, pubec. besides, boli mene za barke pa priveze. mi se menimo o parkplacih, nevem zakaj si sploh začel s tem.

in kdo ma po tvoji logiki parkirat na tistem parkplacu?(da ne omenjam da je blo VEDNO prazno). še posebej ker nam je lastnica stanovanja dovilila parkirat tam? je menda vseeno če stoji njen passat tam, ali pa cimrov puntek

Zgodovina sprememb…

totek24 ::

Jasno! Parkplac od lastnika stanovanja!

Vse novogradnje blokov so narete tako, da parkirišče pripada stanovanju. Stanovanje pa pac lastniku. Torej, ce jaz vzamem stanovanje v najem, mi pripada zraven tudi tisto parkirišče. Mislim, da celo zdaj pri vseh novogradnjah morajo bit doloceni parkingi glede na velikost stanovanja. Torej, vecje je stanovanje, vec parkirnih mest MORA imeti. Drugace menda sploh dovoljlenja za gradnjo ne dobijo.

Glede privezov pa mislim da je tak. Privez je vezan na osebo in ne na stanovanje ali barko. Torej, ce jaz prodam barko in nabavim novo, mi privez ostane. Popravite me, ce se motim.
Če kdo kaj rabi: http://www.bolha.com/index.php/ukaz/show/kat/-4/userid/totek

Gr0unD Zer0 ::

zaman se trudiš :D

suntrace1 ::

Je sicer res, da je tale listek očitno napisal napol pismen osebek za katerega po načinu pisanja sklepam, da je iz južnih krajev.


Nice perci, če je že un tipo primitivec, ti ni treba zraven kazati svoj naci obraz. Pa tud če je cigan, žid, karkoli.

trot ::

Si mislil Rom ali Jud?
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Parkirišča med bloki (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
14422774 (18695) Saul Goodman
»

Parkirni avtomati - Bežigrad (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15633843 (28409) solatko
»

[živce parajoče] Kraja parkirnih mest v centru LJ (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13813825 (7451) ender
»

Nepravilno parkiranje - napačen naslov na listku (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6111850 (7065) krho
»

Vandalizem na avtomobilu

Oddelek: Na cesti
314749 (3961) ShowDown

Več podobnih tem